סיימתי ללמוד! וגם היום יש לי...

jamesT

New member
../images/Emo49.gif ואיזה כיף!../images/Emo94.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפשששששששששששששששששששששששש

מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif

ואאאיייזזההההה ככייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חחחוווווווופפפפפפפפפשששששששששששששששששששש אתם יודעים מזה אומר?!~?!?!!~ שאין לימודים, שאין כלום!! בלללעעעעעע חודשיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויהיה גם מפגש פורום!! ויש לי ממוצע גבוה ואני מאוששררררר

l i f a g i r l

New member
../images/Emo49.gif

מזל טובבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חופש נעים שמח וארוך לכולם!!!!!!!!!!!! *כל הכבוד לך על הממצוע הגבוה(לחנוש)

Silver Fox

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo82.gif

אני לא סיימתי ללמוד היום, אני ביסודי
איזה כיף! יש לך יומולדת ביום האחרון של הלימודים... שתי סיבות לשמחה!

the king 25983

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo66.gif

גם אני סיימתי ללמוד היום! מה זה ממוצע גבוה
הממוצע שלי זה 88.125 וזה סביר. אני לא ממש מתרגש מזה לשני הכיוונים. מה עם חולצת ומפגש פורום

../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לי יש עוד יומיים
... איזה תאריך
יש לך

made in china

New member
מזל טוףףף!!!!!!! ../images/Emo65.gif

ממוצע 86... בבבלללעעע, אבל שיהיה... אני מנסה ללמוד לנגן את פצעים ונשיקות עכשיו ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!ח-ו-פ-ש!

ייאאאאאאאאאיייייי ../images/Emo168.gif

הממוצע שלי הוא 98.7!!!!!!!!!!!!!! ייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאא

סתם אור

New member
מזל"ט ../images/Emo65.gif ../images/Emo61.gif

איזה תאריך מגניב יש לך... אין סיכוי שאני ישכח אותו.... אתם קולטים שזהו... זה נגמר?? לא שזה רע, להיפך.. זה מעולה פשוט!! no more school!!! ha ha ha...

חניש יא חרשן

חופש נעים לכולם, בלו בנעימים יווו הממוצע שלי במדעים זה מאהההה - ביוטכנולוגיה :)) וגם קיבלתי 91 באנגלית... איך זה קרה?!

Negative creep1

New member
לך איך זה קרה???!!!

את כבר מודעת לכך שקיבלתי 97 בביולוגיה ולא הזזתי אצבע בקשר לזה!!! איך זה קרה לעזאזל???!!! יו הגרגרמל הזאת סטלנית..
ואת סתם מוכשרת..במיוחד באנגלית....חחחח פז

למעלה