סיימתי לראות עכשיו דוני דארקו

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
סיימתי לראות עכשיו דוני דארקו

יש לי פלאשבאק ללפני שנתיים אחרי שראיתי בפעם הראשונה "מולהלנד דרייב": WTF IS GOING ON IN THIS MOVIE?! אין פה מאמר כמו שהיה על מולהלנד, מקווה שלמישהו יש כוח להסביר...

D i l D o

New member
אין כוח...

סתם, תראי זה הסרט הכי סוריאליסטי שיכול להיות, אני אנסה לעזור להוציא ממנו משו. דבר ראשון, מה את חושבת עליו? תנסי לכתוב כאן מה את חושבת שיש בסרט, מה את רואה בו? מה כן הבנת? ונמשיך משם, כי אני יכול להגיד לך מה אני ראיתי בו אבל זה לא יעזור לך כי כל אחד רואה בסרט הזה משו שונה ומוציא ממנו דברים שונים להתחבר אליהם.

maya567

New member
בעיקרון הדבר הכי טוב לעשות, זה

ללכת ל'עין הדג' ולראות את המגה שרשור שיש שם על הסרט. לי לקח איזה יום וחצי לעבור על כל התגובות שם - אבל בסוף הבנתי מה כוונת המשורר, ואיזה עוד כוונות אפשר להוציא מהסרט.

thepunk

New member
אז זה לא רק אני שממש לא הבנתי

מה הלך במולהולנד דרייב? .... באמת היה אחד מהסרטים הכי מוזרים שראיתי אי פעם

cj20

New member
מולהלנד דרייב - עד כמה שהוא מוזר

זה סרט מדהים כשמבינים אותו. אחרי צפייה ראשונה לא הבנתי כ-ל-ו-ם-! ואז קראתי את המאמר שיש פה והפנמתי, ועכשיו אחרי שראיתי את הסרט איזה 15 פעם, הדיוויד לינץ' הזה פשוט גאון (גאון מוזר, אבל גאון). הסרט נורא השפיע עליי, יותר מכל סרט אחר נראה לי, אני לא מסוגלת לראות את הסרט הזה מבלי לבכות כל פעם מחדש. פשוט מדהים. בקשר לדוני - לא הבנתי מה קרה בסוף עם פרנק וכל זה.. טוב אם זה כזה סרט סובייקטיבי אז אין טעם לשאול, כל אחד ומה שהוא לקח מהסרט אם זה כמו שאתם אומרים, אז תודה בכל מקרה. אישית, לא לקחתי ממנו כלום.

thepunk

New member
כן, יתכן מאוד שזה אחד מהסרטים האלו

אם רק היה לי זמן לצפות בו 15 פעמים (או אפילו רק עוד פעם) .... למרות שקצת קשה לשכנע את עצמי לראות שוב סרט כל כך מוזר (והמאמר נראה ארוך, כך שיהיה יותר מהיר לראות את הסרט שוב כמה פעמים) לפחות אני אדע לא לבזבז את הזמן גם על דוני (די, נמאס מסרטים כאלו)

D i l D o

New member
בלי סרטים כאלו אפשר כבר עכשיו

להפסיק לעשות סרטים...הסרטים האלה הם מהות הקולנוע לדעתי.

cj20

New member
על דוני אני לא אמליץ

כי לא התחברתי כ"כ, אבל מולהלנד דרייב מומלץ מאוד!! המאמר לא ארוך ומסביר די טוב את מה שהלך בסרט. ופתאום הסרט לא כזה מוזר בצפייה חוזרת...

למעלה