סיימתי עונה 13

סיימתי עונה 13 ../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד מאוד מאוד. אני מבינה סוף סוף מי זה אוזי, ולמה אוהבים אותו כ"כ, אני חופשי יצאתי מאוהבת. פרווטי נהדרת, נייט גם אהבתי, ליול הגיע בגדול, אבל גם לאוזי, הלוואי ויביאו אותו לאולסטאר. ג'ונתן....פששש איזה טיפוס, אבל לא שנאתי אותו, נהנתי לראות את השטויות שלו וגם שמחתי שהעיפו אותו, כי הספיק ממנו. ואיך הם גדלו בריוניון, כאילו הם רק אכלו מאז שהם חזרו. סתם רציתי לשתף אתכם. אני בדרכי לעונה 12.

Confide In Adam

New member
שמח שאהבת! ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

באמת אחת העונות האהובות עליי! גם אני מאוד אהבתי את אוזי וגם את קנדיס... את נייט דווקא לא אהבתי, וגם את אדם לא כל כך... אבל פרווטי באמת ממש חמודה וגם חיבבתי מאוד את בקי וסנדרה.. השובר שיוויון ביניהן בפיינל 4 היה קורע! חח יול זוכה ראוי אבל ממש קיוויתי שאוזי ינצח. מקווה גם שהוא יהיה באולסטאר...

MeWithoutU

New member
אוסקררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

מרוב התמכרות סיימתי כרגע ליראות בפעם השנייה את עונה 13! אוזי פשוט מושלם!!! הייתי עצובה שאוזי לא זכה. בעיקר התעצבנתי שיול אמר לפני ההצבעה האחרונה שצריך לבחור אותו בגלל שהוא אמר שהוא זה שהביא אותם ל 4 האחרונים...וזה בולשיטטטטט! הסיבה שהם הגיעו ל 4 האחרונים - זה כי אוזי לא בגד בו!!! הרי כן...התמזל מזלו של יול שמצא את החסינות באי... אבל - אם אוזי היה בוגד בו או שיול - אוזי ושניים אחרים היו מגיעים לסוף - או שאוזי היה בוגד ומנסה להוציא לו את החסינות...(הרי יול הראה לכולם שהוא מצא את החסינות...זה לא שהיה קשה לגלות אצל מי זה!) אוזיייייייי - מדהיםםםםם(((= פרווטי - ממש חמודה... גי. פי סקסי אבל שחצן מדי... ג'ונתן - עשה את העונה ממש מצחיקה (= העונה הכי טובה שהייתה לדעתייייי!!! עכשיו מחכה לעונה 16 - אולי אוזי יהיה שם...ואז זאת בטח תיהיה גם עונה מצוינת!(=

RageBot

New member
על מה את מדברת?

יול הוא באמת זה שהביא אותם לארבעת האחרונים. אם הוא לא היה משתמש בHII כדי להביא את ג'ונתן לצד שלהם, אז היו מעיפים את בקי וסאנדרה, גם את אוזי היו מעיפים בסופו של דבר, כשהוא היה מפסיד באתגר (והיה אתגר חסינות אחד שהוא הפסיד). אני באופן כללי לא מתתי על העונה, לפני המיזוג היא באמת הייתה מעניינת, אבל אחרי המיזוג העונה הייתה כל כך צפויה, שהיא הייתה פשוט משעממת ברמות. אבל כן, אוזי מגניב, והוא 99% אחוז מגיע לאולסטארז :) ועוד משהו - אני דווקא אהבתי את ג'ונתן, הוא עשה את העונה הרבה יותר מעניינת ממה שהיא הייתה בלעדיו.

MeWithoutU

New member
מה???על מה אתה מדבר?../images/Emo58.gif

אין לי דרך לדעת מה היה קורה אם... וגם לך אין דרך לדעת מה היה קורה אם... זאת הייתה דעתי!... יול זכה - כי אוזי לא דפק אותו!...זאת דעתי...מה אני יעשה? גם אם לא - אני חושבת שאוזי היה צריך לנצח וזהו!... יול סתם מעצבן!!! וגם אני חושבת שאוזי יהיה בעונה 16...(= וכן...ג'ונתן עשה את העונה ממש טובה!!! לדעתי העונה הכי טובה בהישרדות זאת עונה 13

RageBot

New member
בטח שאני יודע! D=

אני מכור להישרדות, אני קורא את כל הראיונות שאפשר לקרוא עם המתמודדים של הישרדות, ואוזי בעצמו אמר שאם יול לא היה מעביר את ג'ונתן לצד שלהם, אז ג'ונתן היה מנצח בעונה (לא מראים את זה, אבל הוא היה בברית עם קאנדיס ופארוואטי, בגלל זה כשהוא בגד בהן, הן כעסו הרבה יותר מאדם). וגם כששאלו את אוזי למה הוא לא הצביע נגד יול בפיינל 5 כדי להוציא ממנו את הHII, אוזי אמר שהאסטרטגיה אף פעם לא הייתה כל כך חשובה לו.

n o g a m o o n

New member
אכן עונה טובה 13 ../images/Emo58.gif

לא זוכרת כבר את כל הטיפוסים אבל את אוזי ויול קשה לשכוח. אני רואה עכשיו את 14 אני מתארת לי שלא אהבו אותה כי יש המון פקה פקה. אבל הטיפוסים שם צבעוניים לא פחות.

lihi50

New member
למה ספויילר?../images/Emo12.gif זה שודר מזמן..../images/Emo42.gif

AlmoGoo

New member
העונה הטובה ביותר.

אהבתי מאוד את אוזי, יול וג'ונתן.. אוזי וג'ונתן כנראה יהיו בעונה ה16 :) מקווה שכן.

למעלה