סיימתי עם ועדות ביטוח לאומי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
סיימתי עם ועדות ביטוח לאומי

עכשיו אני במתח לראות אם אישרו תשלום נוסף של שירותים מיוחדים וכמה אחוזים רפואיים יעלו...זה עשוי לשנות את מהלך החיים שלי לשיפור ניכר..

אני פשוט מותש עכשיו מכל זה..אנוח אני מקווה מחר טוב..שירד הלחץ הראשוני והמתח..

אני מקווה לטוב :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
המתח לא עובר...עוד אקבל התקף לב ככה

&nbsp
לקחתי תכדורים בלילה עוד כדור טבעי ליתר הרגעה ובכל זאת לא ישנתי אני בהיפר מחשבות
&nbsp
וכל מה שעשיתי לא מרגיע לא ניקיון בית לא מוזיקה לא שיחה בפון לא המדריכת שיקום..
&nbsp
ביטוח לאומי האלה ...עד שיתנו תשובה תצא לי הנשמה...ומשרד הבריאות לשיניים והעו"ד שיפעל מה שצריך...הכל כאילו אחד תלוי בשני...
&nbsp
שיתנו תשובות מהירות כבר...יש להם נחת רוח יותר מידי ..ואני על הקצה או שיש התקדמות חיובית או שאני חוזר לעצמי להתמודד לבד כמו שרוב החיים אני רגיל
&nbsp
...אוכל לא אוכל אף אחד לא יודע..מטפל רפואית או לא יודעים נסגא לעצמי מתנתק מהסביבה נכנס לאפטיה ודיכאון שמגן עליי וזהו...
&nbsp
כל המחשבות על פרנסה בכבוד יותר ..הגשמה עצמית עם הספר ,בת זוג אולי ילד...
&nbsp
וכל השיט של השיקום שבפועל לא משנה את המציאות של החובות והבריאות והכסף הם כמו עם פונפונים מעודדים וקצת שמים יד ופה ושם..שלא ממש משנה מציאות.
&nbsp
זה המצב רוח שלי כעת ..מחכה לתשובה מביטוח לאומי בעיקר..משם יקום או יפול דבר..
&nbsp
אני די מודע שזו נסיגה ולא חיובי וצריך לחשוב חיובי ולקוות ואנרגיה קוסמית טובה וכל הדיבורים...בסופו של דבר המעשים שלא תלויים בי קובעים...והמדינה והעם הזה נהיו חארות !
&nbsp
חודש טוב ומבורך :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
סידרתי קצת..

&nbsp
הלכתי לבנק למשוך היה עיקול על חלק מהכסף...למזלי הבנק הבין את המצב ושיש לי כבר בעצם צו מגן (צו כינוס) מבית משפט..אז חיכיתי קצת במתח לחץ אבל שיחררו את הכסף..
&nbsp
הלכתי לעיריה..סידרתי גם שם עם הצו כינוס שאקבל תשלום חודשי עם הנחה שמגיעה לי אעשה הוראת קבע..שיהיה מסודר..
&nbsp
אני עכשיו העברתי מסר חד וברור למשקמים שלי שאני לא אוותר על הזכויות שלי לקבלת הפטר חלוט (מיידי ועל כלל החובות שהם רק למדינה..ארנונה בית חולים מיון קנסות ישנים ורשות השידור ) שלכל אחד אני חייב קצת סה"כ ועורך דין טוב היה כבר מוציא לי הפטר..
&nbsp
אני מקווה תהיה פגישה עם העורך דין...ויפעילו את הלחץ שצריך שיפעל לטבת הלקוח לא לטובת המדינה שמשלמת לו כי הצדק והאמת חשובים יותר והשיקום שלי ויכולת ההתמודדות שלי עם הגידולים וראייה שיחמירו.. חשובים מכמה אלפי ש"ח לכל גורם..
&nbsp
אם לא יעבוד אני אכין בימים הקרובים מראש מכתב מסודר לטלויזיה עם מסמכים מסודרים ואבקש כתבה ..בשמי המלא ופניי והסיפור שלי...וכמובן שלא רק לי עושים את זה ..יש עורכי דין שמוכניםם לעלות לכתבה איתי שעבדו עם המדינה והוציאו אותם כי הם היו יעילים לטובת הלקוח..וזכו מידי..ואז אני מקווה ייגמר הסיפור ואוכל להתקדם:)
&nbsp
בכל מקרה אני קצת מתחיל להרגיש יותר טוב..נפשית ..גם מבחינת הזוגיות לא זוגיות השבוע לא דיברתי איתה..יותר טוב לי...מחפש את האיזון שלי ..בחזרה ולפעול למען בת זוג שאני צריך באמת :)
&nbsp
&nbsp

alice1803

New member
יופי

גם הצלחתי לא לא להיות בקשר עם "החור" שלי, כבר שבועיים, וגם הוא הבין כנראה, שאני לא הולכת להשתנות לפי המנגינה שלו.
&nbsp
לגבי כל החובות והקנסות שלך, אני מקווה מאוד שתקבל הפטר, ותוכל להתקדם, והלוואי ששנינו נקבל את האושר שלנו.
אני וויתרתי על לחתום אבטלה, בגלל כל החרדות שיש לי מהמקום הזה, ושנפלה עליי מישהי לא חביבה במיוחד.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שני הצלחות :) זה טוב משתפר פה ...(וחפירה שלי)

&nbsp
לגבי ההפטר זה מסובך ...קבעו לשלם שנה וחצי...ואחרי זה דיון בבית משפט...יש אפשרות אחרי חצי שנה לבקש הקדמת דיון...ובנתיים אולי שיפחיתו את הסכום לשלם...
&nbsp
בגדול העו"ד טוען שאין אשרות לקצר את התהליכים "מצב חריג וכו'"...
&nbsp
בקשתי את שני אלה נראה מה יהיה ...בנתיים העו"ס שצריך לבקש איתי את ההפחתה כי הוא אמין ואני שקן בן שקרן כמובן...רוצה דו"ח מה אני מוציא על מה וכמה...
מעצבן נכנסים לך לנשמה לכיס ...
&nbsp
וכל זה שתביני זה רק לחנך את החייב שהרי ברור מהתיק שלי שלא אוכל לשלם את החוב אלא אם כן ינחת עליי כסף משמיים מספיק לשלם..
&nbsp
התהליך נועד לחנך מחדש לניהול כלכלי ולבדוק שלא רימית שיקרת וכו'...
&nbsp
תהליך שעברתי כבר ורק בגלל שהורידו נכות שהייתה לי זמנית לא יכולתי להשלים את סגירת החובות שלא נכללו בתהליך גם אחרי שקיבלתי הפטר..
&nbsp
ואני חי מסודר חשמל מים וכו' ולא קונה בלי מחשבה ( לא קונה גם מה שצריך ביגוד נעליים ועוד...) ..גם כי אין פשוט ממה.
&nbsp
זה רק עושה לי לחץ חנק של להביא דוחו"ת ולהיות תחת מגבלות וזכוכית מגדלת..בו בזמן שאני הולך ומתעוור יורד בתפקוד קוגנטיבי והגידול לא יודעים מה יהיה איתו..
&nbsp
והכי מרגיז שאני בשיקום כבר שנים מתקדם מתמודד יוצא לפעילות מצליח יפה ..הכרתי גם נשים ..סה"כ מעבר לקיטורים שלי ולבעיות שיש אני בכללי מצב טוב..
&nbsp
את זה איש לא מבין את המשמעות של שוב להלחץ כלכלית נפשית והמטרות שלך מתרחקות אישה ילד...
במקום לשחרר אנשים במצבי להעלות קצבאות נכות ולתת שירותים מיוחדים שנחיה את מה שיש עם קצת רווחה ...וכבוד..
&nbsp
גם בית המשפט דפק אותי...גם ביטוח לאומי לא העלו נכות מספיק..לאחר החמרת מצב (בניגוד לכל הדיעות והקריטריונים שלהם עצמם...גם המשקמים מסכימים איתי..)
&nbsp
אז האמת שאני בבעיה ..איך לתפקד שלקחו לי את הכסף שהיה נותן לי קצת טיפה אוויר לאחר שאני כבר מצטמצם ממילא עד לקצה...של הלצאת של הפה ושם לנסוע במונית לידידה..
של הרווחה הנפשית שלי...
&nbsp
הבחירות הן...לצמצם אוכל או תרופות ושניהם אי אפשר...או לשוב להיות מסכן מקבץ נדבות בכל פעם שאתקע בלי כסף...זנות כבר לא אחזור ולו בגלל הגיל ( מצחיק ועצוב גם יחד)...
&nbsp
או בכלל להתנתק שוב להסגר לעולם אכול או לא לא חראו אם אני אוכל...אם יש חשמל או אין או כל דבר אחר...אשרוד כמו פעם כחיה ..העיקר לשלם להם את הכסף..שזה הכי חשוב להם ...או איזה תפיסת צדק של צריך לאזן בין הנושים לחייב..( מה שמראש לא קיים במקרה שלי גם העו"ד מסכים וכל מי שמכירת את המצב ומכיר הליכי פשיטת רגל והפטרים)
&nbsp
ולוותר על החוגים שחשובים לי בעיקר התיאטרון שם אני פורח ממש..ואנשים וכל מה שהשגתי...
&nbsp
איך שאני לא הופך את זה לא מסתדר לי מה לעשות ...נראה אני עוד עם קצת תקווה שיעלו קצבאות בכל זאת הקרוב או שיתנו שירותים מיוחדים על אף שהעלו לא מספיק את הנכות הרפואית (יחסית למה שמגיע לי )....
&nbsp
בכל זה חזרו לי פחדי לילה...הלילה קמתי עם פחד..אמיתי לגמרי ומכלום...גם הלילה שעבר..השינה לא טובה פחדים..זה לא סימן טוב ליציבות...אבל בנתיים זה גם לא מרפיע לי ממש בתפקוד (מעבר לעייפות כמובן..)...אני מקוה שגם לא משתדל להשאר חזק ..
&nbsp
בנימה חיובית ..לסיוםעשיתי פסק זמן מה"בת זוג"...מצליח לא להתקשר וכו'..רואה אותה בקבוצה ושומר מרחק זה טוב מאוד..
:)
&nbsp

למעלה