סיימתי עם מחול סופית!!

g i l i

New member
סיימתי עם מחול סופית!!

הו זה נגמר! נו מור מחול אין ז'יס ייר!! אני חושבת שאני שמחה אבל אני לא בטוחה כי אמא ואבא לא היו ורק 2 אחיות שלי ראו וכל ה-2 האחרים (ועוד אמא ואבא לא ראו..) לא נורא בעצם.. חוצמזה שהלך מעולה, והכל סוף סוך נגמר יש בעייה אחת יש מחר יום מרוכז במוסיקה ואני לא יודעת אם ללכת כי חשבתי לפרוש מהמגמה אבל לא בטוח .. אוף נו...

עינת

New member
בשעה טובה גילגילונת

מקווה שהלכת ליום המרוכז כיוון שאם לא הגעת להחלטה דוקא יום שכזה יכול לעזור לך להחליט. (אגב הבטחת לנו תמונות של פורים
)

faith2

New member
מוזר הגבתי לך לפני כמה ימים!

וזה נעלם!!! אני כל כך שמחה שסיימת עם זה כבר!! כל הכבוד לך! מה בסוף עם היום ריכוז?

g i l i

New member
לא הלכתי הייתה הבגרות

לא עשיתי, אני הגעתי למסקנה יחד עם המנהל והמורה לפיזיקה שלא יהי לי זמן למחול, אולי להופעות, ורק לחזרות לא לבגרות זה השקעה גדולה שכדאי לי להשקיע בפיזיקה ומתמטיקה במקום.... אני לא מצטערת על זה...

faith2

New member
ת'אמת...

אני חושבת שזוהי החלטה ממש מצויינת. אישית ראיתי כמה זה גזל ממך...צריך קצת להנות מהבגרות, לצערי רק פעם אחת אנחנו חווים את התקופה הזאתי. אני כל כך שמחה שאת מאושרת בהחלטה הזאתי

faith2

New member
ת'אמת...

אני חושבת שזוהי החלטה ממש מצויינת. אישית ראיתי כמה זה גזל ממך...צריך קצת להנות מהבגרות, לצערי רק פעם אחת אנחנו חווים את התקופה הזאתי. אני כל כך שמחה שאת מאושרת בהחלטה הזאתי

למעלה