סיימתם את מלחמת העולם הקטנה שלכם?

סיימתם את מלחמת העולם הקטנה שלכם?

באמת נראה לי שמאוד משעמם לכם על תחילת השנה. מי אמר למי ומי ביקש ממי את דעתו.... דחיל רבקום תעזבו אתכם מהשטויות האלה. כל אחד זכאי לדעתו ותפסיקו לטפס על חבר פורום תורן כי כמה מרגישים את עצמם נעלים יותר ממנו.רדו מהר לקרקע ותפסיקו להתנשא-אני קורא את הודעותיכם כאן ולא נראה לי כי יש לכם ממה להרגיש נעלים יותר מאחרים. בייביי

אלה_ה

New member
מצד אחד, התפתח דיון מעניין

עם דעות שונות. וזה טוב, לא? יהיה משעמם אם כולם יחשבו אותו הדבר.. היו כאן טענות שהפורום רדום והנה הוא התעורר. מצד שני, חבל שמעורב בדיון כל כך הרבה כעס. איש באמונתו יחיה (כל עוד הוא לא פוגע אישית במשתתף אחר בפורום). לא?

אני לא בטוחה

שכעס - זו המילה הנכונה, אבל בהחלט קיימת נימה של מורת רוח, ולא בשל הבעות הדיעה, כי אכן - איש באמונתו יחיה. מורת הרוח, (שלי לפחות) נובעת מקלות הראש והיריות מהמותן... שפיטה חד משמעית, ללא ידע מספיק או היכרות מעמיקה את הנושא - נחשבת בעיני לשיטחית ומרגיזה... לפעמים זה נראה כאילו לא חושבים מספיק לפני ששולחים הודעה, כאילו "העיקר לכתוב משהו", ואפילו כשמדובר בדיעה (שמאוחר יותר מתבררת כתלושה מהמציאות).

אלה_ה

New member
הסובלנות שלנו נמדדת דווקא בתגובה

שלנו לדברים שמרגיזים ומקוממים אותנו. ואולי מה שבעיני האחד הוא שטחי, בעיני השני דווקא לא. ותמיד יש את האופציה שלא לענות למה שאינו נראה לנו. כל עוד הדברים אינם נכתבים במטרה לפגוע.. וסתם מחשבה-מעניין למה דווקא הנושא של הבגידה העלה כל כך הרבה אמוציות. (אין לי תשובה רק כמה ניחושים
).

את מחפשת את הסבלנות במקום הלא נכון

אם תרפרפי בתכתובות של הנוגעים לדבר ההתקפות עליהן את מדברת תבחיני כי בין היתר הם לא נתברכו בסבלנות. בברכת גמר חתימה טובה ביי

יוקו

New member
ברונטית שלום

יש בך משהו אמיתי. ולי יש בעיה שאני צריך עזרה אמיתית.

למעלה