סייעת

גן לשנה הבאה

רונית, כרגע אין לי אף אחת אבל רציתי לשאול אותך אם שמעת על אלוטף השרון שהוא גן תקשורתי לילדים מתחת לגיל 3. דורי שם השנה והם נתנו לו PUSH אדיר. אם את מעוניינת ביותר פרטים צרי איתי קשר. 8911418 09

אלוטף - כן או לא

אני בדעה שלכל ילד/ה צריך למצוא את המסגרת שתקדם אותו ביותר. מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לשני. הבעיה שגם בדיעבד קשה לקבוע אם מה שבחרת קידם יותר מאשר אפשרויות אחרות. לכן יש מקום לדעתי לתחושות הבטן שלך. בננו דורי בפירוש נתן קפיצה גדולה קדימה אבל אני לא יכול להגיד בבטחון מלא שזה היה קורה פחות (או לא קורה בכלל) בשיטת עבודה אחרת. הימרנו, והיום אנחנו לא מתחרטים. אבל, לא הסתפקנו בשעות הגן בלבד ואנו מוסיפים ככל שביכולנו טיפולים נוספים מחוץ לגן. לדעתי שווה לקבל חוות דעת ממומחה או שניים לגבי שיטת הטיפול המומלצת יותר לילדיכם. אני חייב לומר שמיכל שטיימן הרשימה אותי מאד ביכולת הניתוח ופירוק הבעייה לגורמים. אנחנו כהורים יצאנו הרבה יותר מפוקסים אחרי 2 פגישות איתה.

סייעת

אנו מחפשים סייע/ת לעבודה עם ילדנו בן ה3 החל מספטמבר לעבודת תיווך בגן רגיל. הילד אובחן כ PDD בתפקוד גבוה.

smaj

New member
שלום מיכל ורונן...

למעשה, אתמול בדיוק אמא של אוהב שאלה אותי בשמכם אם ארצה לצאת עם דורי בשנה הבאה (אני עובדת עם אוהב)ובדיוק עליתי לפורום על מנת להתייעץ אם יש אפשרות לעשות את זה כסטאז' בחינוך מיוחד ואם מישהו יודע קצת מה הפרוצדורה. בכל אופן אשמח אם נהיה בקשר- אני שולחת לכם מסר אישי.

למעלה