סייע- איפה לפרסם מודעת דרושים ?

ננה f

New member
סייע- איפה לפרסם מודעת דרושים ?

שלום לכולם . אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל רעיונות איפה לפרסם כדי להשיג תפוצה אפקטיבית במכסימום ,למודעת הדרושים שלי : דרוש : סייע (גבר) לשילוב חברתי של ילד עם בעיות תקשורת , בשעות הלימודים(בוקר) לשנת הלימודים הבאה (מינימום 30 ש"ש),באזור השרון. תודה מראש , ננה f

ריקי 04

New member
כבר ממש מיואשת...../images/Emo7.gif

בשנתיים הקודמות מודעה בלוח העיר עשתה את העבודה יופי. השנה אנחנו כבר מפרסמים פעם שניה (קרוב לחודשיים...) ולא מצליחים למצוא בחורה שגם תענה על הדרישות שלנו וגם יהיו לה 4 בקרים פנויים בשנה הבאה (4 פעמים בשבוע שעבר קבענו ראיונות, שכבר נראו לי ממש מבטיחים, וכשהבחורה הגיעה, או שהיא התקשרה קודם, התברר שבעצם היא רשומה לתואר שני ורק באוגוסט היא תדע, או- שהחבר שלה בדיוק קנה דירה בערבה...). כמו שהבנת, אני מחפשת רק בנות, מכיוון שזה לא כתוב במודעה, דווקא עונים לי הרבה בנים (בדר"כ במקרים האלו אני לא רושמת שמות). בקיצור, אני סתם מקטרת (ומאד מדוכאת, כי הסייעת הנוכחית, ומאד מאד מקסימה, עוזבת עוד חודש וחצי, והזמן הולך ואוזל...).

doritmor

New member
רעיונות לאיתור סייעת

1. בפורומים באינטרנט של מרפאות בעיסוק / גננות / חינוך וכו' לנסות כהודעה בפורום (עם הסיפור האישי) ואם לא אז בלוחות שלהם. 2. בסמינרים / מכללות להוראה או באוניברסיטאות - לפרסם מודעה ולפנות במקביל למרצים או למזכירות בבקשה שימליצו לכם באופן אישי 3. בת שירות לאומי - לא זוכרת היכן משיגים אבל לפעמים כן יש אפשרות שבת השירות תוצמד לילד - שווה מאוד לברר קשה היום לאנשי מקצוע בתחום החינוך להשיג עבודה. במיוחד כשמדובר בכאלו שרק סיימו. ניתן "לפתות" אותם גם באמצעות הדרכה מקצועית שיקבלו מהמטפלים של הילד. כדאי לשקול להעסיק 2 סייעות במקום 1. נותן יותר גמישות גם להורים, גם לסייעת וגם לילד. תצפו לזה שרוב התשובות הסופיות ניתנות באוגוסט ולפעמים בסוף אוגוסט - כך עובדת מערכת החינוך. לפעמים בוגרי סמינרים מקבלים שיבוץ לעבודה רק בתחילת ספמבר -צפו להפתעות בכיוון. עוד נושא שכדאי לבדוק גם אם זה מאוד רגיש - "תכניות להרחבת המשפחה" של הסייעת... (נכון שיש עם זה בעיה מוסרית וחוקית אבל ילד PDD שהתרגל לסייעת וצריך להחליפה באמצע השנה - זו גם בעיה מוסרית לדעתי)...

ננה f

New member
תודה דורית על :

התשובה המהירה והמפורטת . שאלה אחת , וסליחה על הבורות - מה זה הלוחות שהזכרת בסעיף 1 ? ועוד אחת , איך מגיעים לדבר עם המרצים/המזכירות עכשיו ? הם כבר בחופש , לא ? לאיזה תשובות סופיות אני צריכה לצפות ממערכת החינוך ? בעניין של הילד שלי או בעניין המערכת של הסטודנטים ? לא כל כך הבנתי את הסעיף הזה .. ולאיזה עבודה משובצים בוגרי הסמינרים? בנוסף , אחרונה ..בחיי.. יש איזה סיבה שאת מציינת את הסייעת ולא הסייע? כי אני מחפשת בפירוש סייע ולא סייעת . לנער בן 12-13 לדעתי מתאים גבר ולא אישה במיוחד למטרת שילוב חברתי .. לא? את מזכירה רק נשים .. תודה על התשובות . ננה f

doritmor

New member
תשובות

הלוחות שציינתי הם בפורומים השונים. כמעט בכל פורום/קהילה באינטרנט יש לוחות מודעות ששם הם מבקשים לפרסם. אני יודעת למשל שבפורום של ריפוי בעיסוק בתפוז יש לוחות כאלו (בעבר פירסמתי שם וקיבלתי לא מעט תגובות) אם אני לא טועה, עכשיו זו תקופת בחינות לכן המזכירויות והמרצים עובדים. יותר חשוב מהמרצים והמזכירות זה הסטודנטים - לתפוס אותם כל עוד לא יצאו לחופש... לגבי תשובות סופיות - הכוונה היא שבוגרי סמינרים שמחפשים עבודה במערכת החינוך - מקבלים תשובות מבי"ס והגנים השונים ממש ברגע האחרון ואפילו אחרי זה...כך שאם את מחליטה להעסיק משהו, צריך לסגור את הנושא (שלא יבוא פתאום יום לפני תחילת הלימודים ויודיע לך שלצערו אינו יכול לעבוד איתכם כי פנו אליו והציעו לו משרה ). ציינתי סייעת ולא סייע כי אני חפשתי תמיד סטודנטית (גם כי רוב הסטודנטים בתחומים הללו הן סטודנטיות וגם כי נראה היה לי יותר מתאים לנו) האם מתאים לשילוב נער גבר ולא אשה? נראה לי שאת צודקת. כמובן תלוי בסייע/ת עצמה...

יערה24

New member
מחפשת סטז'

שלום ריקי. עקבתי אחר הפורום ואני חיפשתי דרכו סטז' בחינוך מיוחד. אני מבינה שאת מחפשת סייעת לעבודה של 4 בקרים. אם החיפוש הוא לגבי הצפון- חיפה קריות, אז הרי לך סטז'רית בעלת 4 בקרים פנויים...ועם המלצות חמות... אשמח מאוד לתגובה. תודה רבה יערה

ננה f

New member
הצעה לחילופי אינפו'

הי ריקי, כיוון ששתינו מאיזור השרון (אני הרצליה)אני מניחה שיכול לעזור אם בנים שיתקשרו אליך תוכלי להפנות אלי וההיפך , כך שבת שתתקשר אלי תופנה אליך במקום שאני פשוט אסגור את הטלפון . ככה כולם יצאו נשכרים . אם זה מתאים לך אנא שלחי לי מסר ונחליף טלפונים . אני בעצם לא יודעת .. אולי יש איזה פורום של סטודנטים שמחפשים עבודה , שאפשר לפרסם שם מבלי לעבור על חוקי הפורום ..זה הרי לא בדיוק הודעה פרסומית (זה לא למטרת ביזנס וכו')זה יהיה מהיר יותר ויגיע ליותר אנשים .. אולי נשאל את דיאנה .. צ'או ננהf

Liatross

New member
סטאג'

שלום, שמי ליאת ואני מחפשת סטא'ג לשנה הבאה אני אכן פנוייה ארבעה ימים בשבוע בשנה הבאה: ראשון, שלישי, חמישי ושישי אני אשמח לסייע ןלשמוע יותר פרטים על מנת שנוכל לתאם בנינו פגישה ולשוחח, יום טוב ליאת

החורזת**

New member
הכי פשוט זה להרים טלפון

לאגודת הסטודנטים בכל מכללה/סמינר או אוניברסיטה ולבקש מהם לפרסם בלוח הדרושים שלהם את מה שאת מחפשת. כל אגודת סטודנטים מפעילה את השירות בחינם במסגרת שירותי התעסוקה לסטודנט. הם מתחייבים שהמודעה תהיה תלויה בלוח הדרושים של האגודה במשך חודש. חשוב להדגיש שאתם זקוקים לגבר (אני בזמנו פירסמתי "דרוש חונך..." והתקשרו אלי בעיקר סטודנטיות) ואם חשוב לכם שיהיה בעל רקע בחינוך, פסיכולוגיה או חינוך מיוחד לציין גם את זה. אפשרות נוספת שהוכחה כיעילה, אך מצריכה יותר מאמץ היא להכין מלאי של מודעות דרוש סייע גבר...ולסע למכללות/אונברסיטאות וכו', להתחיל מהקרובות למקום מגוריכם ולהתפרס הלאה ולתלות על לוחות המודעות שליד המזכירות של המחלקה (לפסיכולוגיה, חינוך וכו'). ניתן להיעזר גם בסטודנטים שלומדים באותו המוסד שאתם מכירים ולבקש מהם לעשות עבורכם את השירות ולתלות את המודעות.

למעלה