סייקלוקרוס גראבל או 2 סוגי אופנים
שלום לכולם. אני מתעניין ברכישת אופני כביש אני מעוניין להכנס לתחום כספורט לא תחרותי אלא כושר.נסיעות מרחקים וכדו
ככה שחיפשתי לי אופני כביש בקטגוריה נוחות מרחקים.
אני יכול להשקיע סכום של 5000-7000 שח.
הבעיה התחילה שנחשפתי לי בשוטטות לסגנונות לעיל סייקלוקרוס גראבל ולמיטב בורותי בנושא בכללי הבנתי שזה למעשה אופני כביש רק עם יכולות מינוריות לדרכי עפר חצץ מינימלים.
האמת קרץ לי שהאופני כביש שלי יוכלו להכנס לשבילי עפר אם צריך מידי פעם ושזה לא יהרוס אותם.
השאלה הגדולה קודם כל האם אני בכיוון הנכון לדרישות שלי כשאני פוזל לסייקלוקרוס גראבל.
ב.האם הם איטיות משמעותית מאופני כביש רגילות.
ג.האם אופניים בקטגוריה נוחות מרחקים ניתן להלביש עליהם צמיגי שטח כמו בגראבל.
ד.האם באופני סייקלוקרוס גראבל אפשר להלביש צמיגי כביש ולא לאבד מהירות בכלל.
ה.במידה ואכן אני בכיוון אז על מה ללכת סייקלוקרוס או גראבל?
וכמובן על איזה דגמים הייתם ממליצים במחירים הנל?
הסתכלתי על המרידה ויש חברה בשם BH שגם להם יש משהו.
יש קנונדל ועוד כמה...אשמח לשמוע חוות דעת ובכלל משהו שיש לו ניסיון עם הנל ומביו את הקונפליקט. בארץ משום מה לא מדברים על זה הרבה ואנגלית ואני לא חברים..
תסלחו לי שהפצצתי...
אפרופו שמח מאוד שיש את הפורום הזה. עזר עוזר ויעזור לי המון תודה לצוות האתר על העמל והזמן היקר שאתם מקדישים ובכלל לכל חברי הפורום...חודש מבורך
שלום לכולם. אני מתעניין ברכישת אופני כביש אני מעוניין להכנס לתחום כספורט לא תחרותי אלא כושר.נסיעות מרחקים וכדו
ככה שחיפשתי לי אופני כביש בקטגוריה נוחות מרחקים.
אני יכול להשקיע סכום של 5000-7000 שח.
הבעיה התחילה שנחשפתי לי בשוטטות לסגנונות לעיל סייקלוקרוס גראבל ולמיטב בורותי בנושא בכללי הבנתי שזה למעשה אופני כביש רק עם יכולות מינוריות לדרכי עפר חצץ מינימלים.
האמת קרץ לי שהאופני כביש שלי יוכלו להכנס לשבילי עפר אם צריך מידי פעם ושזה לא יהרוס אותם.
השאלה הגדולה קודם כל האם אני בכיוון הנכון לדרישות שלי כשאני פוזל לסייקלוקרוס גראבל.
ב.האם הם איטיות משמעותית מאופני כביש רגילות.
ג.האם אופניים בקטגוריה נוחות מרחקים ניתן להלביש עליהם צמיגי שטח כמו בגראבל.
ד.האם באופני סייקלוקרוס גראבל אפשר להלביש צמיגי כביש ולא לאבד מהירות בכלל.
ה.במידה ואכן אני בכיוון אז על מה ללכת סייקלוקרוס או גראבל?
וכמובן על איזה דגמים הייתם ממליצים במחירים הנל?
הסתכלתי על המרידה ויש חברה בשם BH שגם להם יש משהו.
יש קנונדל ועוד כמה...אשמח לשמוע חוות דעת ובכלל משהו שיש לו ניסיון עם הנל ומביו את הקונפליקט. בארץ משום מה לא מדברים על זה הרבה ואנגלית ואני לא חברים..
תסלחו לי שהפצצתי...
אפרופו שמח מאוד שיש את הפורום הזה. עזר עוזר ויעזור לי המון תודה לצוות האתר על העמל והזמן היקר שאתם מקדישים ובכלל לכל חברי הפורום...חודש מבורך