סייקלינג אקדמי פירסמה את ההרכבים שלה לג'ירו ולטור קליפורניה

סייקלינג אקדמי פירסמה את ההרכבים שלה לג'ירו ולטור קליפורניה

ICA Squads: Giro d’Italia ����

Davide Cimolai ����
Ruben Plaza ����
Krists Neilands ����
Guillaume Boivin ����
Conor Dunne ����
Guy Niv ����
Awet Gebremedhin ����
Kristian Sbaragli ����

Tour of California ����

Edwin Avila ����
Guy Sagiv ����
Roy Goldstein ����
Matteo Badilatti ����
Hamish Schreurs����
Alex Cataford ����
Sondre Holst Enger ����
ניתוח שלי: בהינתן שבן הרמנס פצוע, הסגל של הג'ירו בנוי רק על רוכבים שיכולים להיכנס לבריחות ולקוות לנצח או מתוך בריחה או בספרינט סיום של דבוקה מצומצמת מאוד. זו גם המטרה המוצהרת של האקדמי ומטרה נוספת היא הבאת רוכב ישראלי שני לקו הסיום של הג'ירו, אחרי שגיא שגיב הצליח לסיים ברומא לפני שנה. מהבחינה הזו גיא ניב מתאים יותר מגיא שגיב. אבל, לדעתי, הקבוצה הייתה צריכה כבר לעבור את השלב הזה של הצבת מטרה של סיום המרוץ על ידי רוכב ישראלי. גיא ניב מסוגל לרכוב רק בתור פועל וכשקבוצה רוכבת במטרה ברורה להיכנס לבריחות וללא מוביל בדרוג הכללי, עבודת הפועלים היא הרבה פחות משמעותית. הסיכוי של גיא שגיב, גם להצליח בכלל להיכנס לבריחה וגם לעשות תוצאה טובה בבריחה, הוא הרבה יותר גבוה משל גיא ניב, ולכן, לדעתי, הוא היה צריך להיות הרוכב הישראלי בג'ירו. גם אם הוא לא היה מחזיק מעמד השנה והיה פורש באמצע הג'ירו, עדיין, לדעתי, זה השיבוץ ההישגי הנכון. לפני שנה חשבתי שיכולת ההישרדות של גיא ניב גבוהה משל שגיב ושיש לו סיכוי גבוה יותר לסיים. אני חושב כך גם עכשיו, אבל עבר זמן, מטרת הרוכב הישראלי המסיים גרנד טור כבר הושגה ועכשיו צריך לחפש גם הישגים.

quant1

New member
ג'ירו-שלב 1.כל המתחרים הבולטים בדרוג הכללי התחילו ברגל ימין?

מי בעצם המועמדים המובילים לזכייה בג'ירו השנה?

נראה שכל ה 5 שהגיעו ראשונים ב TT בשלב הראשון הם מועמדים אפשריים.

תום דומולין כמובן.
Miguel Ángel López
Vincenzo Nibali
Simon Yates
Primož Roglič

יש מועמד מוביל אחר שעשה תוצאה רעה? לא שמתי לב לכזה.

מיקל לנדה מקבוצת מוביסטאר

סיים אתמול בפיגור של 1:07 דקות מהמנצח רוגליץ'. הוא עשה בעבר תוצאות יפות בגרנד טורים ורוכב עם חולצה מספר 1 במרוץ. אבל, כנראה שגם לרוכב האקוודורי של מוביסטאר, ריצ'רד קרפראז, יש שאיפות. הוא ניצח לפני שבוע בטור אסטוריאס (ממנו לנדה פרש) ואתמול סיים בפיגור של 47 שניות מהמנצח. כנראה ששוב נראה את מוביסטאר רוכבים עם שני מובילים.
יש גם את שני הרוכבים הצעירים של אינאוס (סקיי לשעבר) שעשו אתמול תוצאות יפות. אני מעריך שהמבחן של שניהם היא יכולתם לשמור על יכולת גבוהה גם בשבוע השלישי של המרוץ. בריילספורד אמר אתמול בראיון ביורוספורט, שאין עליהם לחץ מצד הקבוצה.
בכלל, נראה לי שכל הפייבוריטים ינסו לשמור כוח לשבוע האחרון של המרוץ כי ברור שהמרוץ יוכרע באלפים ובדולומיטים.

למעלה