סיירות או דובדבן

• פותח הנושא mleo
  • פורסם בתאריך

mleo

New member
סיירות או דובדבן

יש לי בעית ראיה קלה אין לי אפילו משקפיים אבל למרות זאת לא קיבלתי זימון ליום סיירות האם אני יכול לבכל זאת להיתקבל לי``חטיות או דובדבן.

IMATKAL

New member
תלוי

תלוי

יש כל מיני בעיות ראייה: עיוורון צבעים, בעיה בטווח הראייה, רגישות לאור ועוד.. אז . בעקרון אתה יכול להתקבל ליחטי``ות ודובדבן אפילו עם משקפיים עד מספר מסוים.

mleo

New member
תודה אחי... אבל

אבל תגיד זה היגיוני שלא קיבלתי זימון ליום סיירות ביגלל קוצר ראיה בעין שמאל ויקבלו אותי ליחט``ית כל שהיא בלי כל הקבלה. תודה לכם מראש

IMATKAL

New member
בקשר ליום סיירות

א. אתה יכול לבקש בקשה מיוחדת לזימון ליום סיירות וייתכן מאוד שיזמינו אותך- שמעתי על כמה מקרים כמו שלך.. ב. יום סיירות לא הזמין אותך, ייתכן מגלל המיון לש.13 שעושים שם. כידוע לך שייטת 13 לא מקבלים בעלי משקפיים בכלל. ג. אפשר עם משקפיים ופרופיל מעל 82 להגיע לכמעט כל יחטי``ת שיש, הכל בהתחשב למה הוריד לך את הפרופיל ומה מספר המשקפיים שלך (שלא יהיה מוגזם). אז ככה אתה יכול לשרת בכל הפלס``רים- סיירת צנחנים, סיירת גולני, סיירת גבעתי וסיירת נח``ל. בדובדבן, בצנחנים.וכן בכל שאר היחט``יות- פלה``ן, פלה``יק, פלנ``ט. בהצלחה..

mleo

New member
אז לפי דעתך?

דבר ראשון אין משקפיים דבר שני הפרופיל שלי הוא 97 זה אומר שאני לא מוגבל בבחירת מקום השרות שלי חוץ משיטת ומטכ``ל. נכון?

למעלה