סיירות הורים

סיירות הורים

רכזי סיירות הורים, רציתי לשתף אתכם בקבלת החלטה מהותית דעתכם חשובה לנו אנא הגיבו בהקדם האפשרי. בהתאם לתוכנית עבודה ותקציב לשנה זו ביקשנו מהמשרד לביטחון הפנים לאשר תגבור הצטיידות לסיירות ההורים. אלה שקיבלו ציוד ואלה שזקוקים לציוד נוסף, הכוונה לציוד שחולק בכנס סיירות ההורים שהתקיים בדצמבר כלומר תיקים ואפודים על כל תכולתם. חשוב לנו לדעת עד כמה הציוד הנ"ל אכן משמש אתכם, בשטח ועד כמה הוא חיוני לפעילותכם. שכן אם לא נשמח אם תוכלו לעדכן אותנו מהו ציוד שיכול להועיל יותר בעבודת הסיירת ולשפרה, כמובן בגבולות התקציב הקיימות. ( אין הכוונה למימון של אופניים, מכשירי קשר, פלפאפונים וכו'). אנא ענו והשפיעו לתועלת כולנו.

ציוד

היי אני חושב שצריך, לא רק זה, אני בקשתי טרמוס גדול שנוכל ללכת עם קפה ותה. מקווה שנקבל מהעירייה. האפודים זה בעיה. אנחנו הורים נטו, והצבע שלהם מזכיר משטרה. אבל יתר הדברים 10. אני חושב שזה טוב, ותודה לכם על כל מה שעושים. אני.

ציוד

שכחתי. המשחקים אין צורך. לא תמיד יש תאורה, ואם יש ... הם לא משחקים. זה טוב למקום שפותחים שולחן או דברים כאלה ואחרים. תודה.

sderot yossi

New member
ציוד

אני מצטרף לכל מה שמרסלו כתב, בהחלט נגע בנקודות החשובות...

ציוד למתנדבים

הי, אני מצטרפת לתגובות הקודמות - קשה לעשות שימוש במשחקים כי רוב הפארקים אינם מוארים מספיק וגם לנוער "אין ראש" לזה. אנחנו ברחובות הוספנו שקיות לחלק לנערים כדי שיאספו את הזבל אחריהם (חלקם אכן עושים זאת :)) חלק מהסיור אצלנו הוא רגלי, לכן אנחנו משתמשים בתיק קטן ונוח יותר, אליו מעבירים את תיק העזרה הראשונה והפנס. גבי

bozer5

New member
ציוד

שלום לכל חברי סיירות ההורים מבחינת ציוד בסיירת ההורים ברמלה לא חסר דבר. מציע לבחון הדפסה של יומן פעילות לסיירות הורים שבו ניתן יהיה לרשום את משתתפי כל סיור וסיור וכן תאריכים ותזכורות. וכן התקשרות עם בית דפוס לקבלת סטיקר לשמשות הרכב עם סלוגן בסגנון גם אני חבר בסיירת הורים ופרטים. בברכת פעילות מבורכת, איציק בוצר רכז סיירת הורים רמלה

למעלה