סיירות

TD i

New member
סיירות

אהלן כולם השאלות שלי אולי לא כ"כ רלוונטיות לפורום הזה ספציפית אבל בגלל שזה פורום של חבר'ה שכבר עשו צבא אני מתאר לעצמי שיש לכם הרבה ידע ואולי גם תוכלו לעזור לי בבעיה שלי יותר טוב מאחרים. אשמח אם תקדישו דקה מזמנכם לקרוא את זה. אני עתודאי לשעבר שפרש אחרי שנת לימודים. הודעתי על פרישה לא מזמן וביקשתי זימון ליום סיירות והתשובה שקיבלתי היא שאין באפשרותי ללכת ליום סיירות כי אני לא מלש"ב. דיברתי עם גורמים במדור סיירות ואמרו לי שאני צריך למלא טופס 55 דרך מש"קית ת"ש ולבקש גיבוש. אני רוצה להגיע לשייטת, מטכ"ל, מגלן או 669 (עדיפות ל-669). יום הגיוס שנקבע לי כרגע הוא ב9 למרץ, ואילו כל הגיבושים לסיירות נערכים באפריל. לא ברור לי מה אני אמור לעשות עכשיו בדיוק. טופס 55 דורש המון זמן עד לקבלת תשובה. כמו כן, אני לא יודע האם עליי לבקש דחיית גיוס או לא עוד דבר שמטריד אותי הוא הגיבוש ליחידות כמו דובדבן, צנחנים, אגוז וכו' אין לי מושג מתי נערכים הגיבושים ליחידות הנ"ל ובמידה ואני אפספס את אותם גיבושים ויעיפו אותי מגיבושי סיירות ייצא שנשארתי בלי כלום. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן

Haunted

New member
שלום

עם קצת רצון והרבה יכולת, גם פיל יכול לז**ן תרנגולת. כולנו יודעים שעם הרבה הצקות טלפונים ונדנודים אפשר הכל בצבא שלנו. אני רק לא מבין איך טופס 55 קשור לכל העניין... אצל בגדוד היה אחד שישר אחרי הטירונות עשה הרבה בלאגן וקיבל את מה שביקש - גיבוש שייטת. והיום הוא שייט. אני ממליץ שתמשיך להציק לגורמים שאתה בקשר איתם עכשיו, ולא תניח לשניה. בסופו של דבר זה ישלם.

למעלה