סיירת היחידה

StarTAC

New member
סיירת היחידה

סיירת היחידה

שלום, החלום שלי זה , הבעיה היא שיש לי סעיף ראיה -2.75 ולא רצו לשלוח לי יום סיירות, אך אני הרהרתי וקיבלתי לבסוף תאריך ליום סיירות. השאלה שלי אם אקבל גיבוש היחידה ביום סיירות הראיה לא תמנע ממני שירות ביחידה הזאת? (אני שוחה בנבחרת ישראל בוינגייט 3 שנים ולפני זה 5 שנים לא בנבחרת ישראל, אני שנתיים בכושר קרבי ברמה מתקדמת, יש לי פרופיל 97 קב``א 55, רוב הסיכויים לכן שאקבל גיבוש היחידה ביום סיירות..) בתודה!

ra

New member
היחידה

בעבר היו לוחמים ששירתו במטכ``ל והיו להם משקפיים. היום יכול להיות שהמצב שונה. אבל אם אכן אישרו לך יום סיירות אז כנראה שאתה מתאים מבחינה רפואית לפחות לאחת היחידות שמגיעים אליהן דרך היום הסיירות. לפי מה שאני יודע סעיף עניים לא אמור להפריע למטכ``ל אבל לשייטת אני חושב שזה יהווה בעיה.

amir18

New member
לפי מה שידוע לי:

לי יש משקפיים -0.75 ובמדור סיירות אמרו לי שאני אוכל להתמודד, אבל גם ידוע לי שישנו סף של -1.5. בהצלחה לך!

Orbi

New member
משקפיים והיחידה

יש תמיד חריגים, בד``כ אי אפשר להתקבל עם מספר שכזה, אבל אני מכיר לפחות שניים שהתקבלו בכל זאת, כלומר יש תקווה.

StarTAC

New member
היחידה......

ואם ביום סיירות קיבלתי את הגיבוש להיחידה זה אומר שמבחינתם זה בסדר למרות סעיף הראיה שלי ואם אני יעבור את הגיבוש ב``ה אז אני אשרת בהיחידה? תודה על עזרתכם חברה!

amir18

New member
אם תעבור את הפסיכולוג והבדיקות הרפואיות

זאת אומרת שמבחינתם אתה ראוי לשרת, ולכן אם תעבור את הגיבוש בהצלחה תוכל לשרת ביחידה. מצד שני צריך גם להרהר במצב שבו יתנו לך לגשת לגיבוש ולא יעבירו אותך בסוף...הן אולי בגלל הבעיה.

למעלה