היי. נתבקשתי ע"י משרד עורכי דין להציג מסמך בנקאי על ניהול חשבון כולל iban וכולל שמות באנגלית לצורך העברת זה"ב. התקשרתי. יש לציין שהמענה היה מהיר. הגדרתי את הבקשה במדויק כולל העובדה שמדובר בהעברת זה"ב וכולל האזכור לשמות באנגלית. המשיבה מסרה לי בתכתיב קולי את מס' ה-iban. בהמשך הסתבר ששם המשפחה שלי לא היה רשום נכון באנגלית וארך זמן ממושך מאד עד שהטעות תוקנה. תוקנה? אז שמי תוקן, אבל שם המשפחה של אשתי נותר רשום שגוי. קטע. השיחה הסתיימה, אך בסוף לא ראיתי שהגיע אלי המסרון. התקשרתי שוב ונאמר לי שעלי לפתוח את המסרון במהלך השיחה, שאם לא כן, הוא לא נשמר. את זה לא הסבירה לי הנציגה אבל הנציג דאג לוודא שהכל עבר. שלחתי את המסמך למשרד עורכי הדין, אך מהמשרד נעניתי שהמסמך חייב להכיל את מס. ה-iban בתוכו וחייב להירשם בעברית ובאנגלית. התקשרתי שוב. נרשם עבורי מסמך שנרשם רק בעברית. שוב עורכת הדין בקשה גם באנגלית. שוב התקשרתי וענה לי הבחור שעזר לי עם העברת המסרון הראשון. הוא טען שאפשר לקבל את המסמך או בעברית או באנגלית ודאג לשלוח אלי גם עותק באנגלית. ואני הזקן וההדיוט תוהה, איך זה, ש'מפקד הסיירת' לא דואג שכל אנשי השירות שלו יכירו את נוהל הכנת מסמך כה קצר ובסיסי. אין בליבי כל ספק שאנשים מבקשים תדיר מסמך מהסוג הזה ואיני בן יחיד שזקוק למסמך שכזה. לכן, מדובר כאן בביזיון קשה. בברכה, איש קשיש, שהוא גם טכנופוב ידוע. כי לא יתכן שאדם בגילי יבלה שעות כדי לקבל מסמך שהוגדר במדויק על ידו. שיתביישו שם כולם!
ואגב, אם נדמה לכם שחיפוש באינטרנט על "סיירת המנכ"ל של לאומי" מניב תוצאה טובה? בחלומות! אין שם משבצת ל"צור קשר" ויש מס' שמאפשר שליחת ווצאפ. אבל המסר כלל לא מצליח להישלח. קראתי משובים על השירות הזה? רובם טוענים שזה רק קטע פרסומי, שלא עומד מאחוריו דבר.
ואגב, אם נדמה לכם שחיפוש באינטרנט על "סיירת המנכ"ל של לאומי" מניב תוצאה טובה? בחלומות! אין שם משבצת ל"צור קשר" ויש מס' שמאפשר שליחת ווצאפ. אבל המסר כלל לא מצליח להישלח. קראתי משובים על השירות הזה? רובם טוענים שזה רק קטע פרסומי, שלא עומד מאחוריו דבר.