"סייר" - מה זה בבקשה?

• פותח הנושא Rinor
  • פורסם בתאריך

Rinor

New member
"סייר" - מה זה בבקשה?

שלום לכולם. קודם כל, אני שמח שמצאתי פורום על מילואים, אני בטוח שנתמוך איש ברעהו
קיבלתי טלפון מלשכת גיוס ב"ש, אני חייל מילואים בפיקוד העורף של מפקדת רמלה. הציאו לי להיות סייר ופירטו לי את התפקיד כי עלי יהיה להודיע לאנשים שגרים באזור שלי, סביבי על כך שיש להם מילואים או תרגיל ובנוסף פעם בשנה סיור כתובות. שמעתי גרסאות שונות כי מציאים זאת לכל מי שהשתחרר בשנתיים האחרונות וכי עלי לסרב, אני הסכמתי כיוון שזה נשמע לי תפקיד נחמד וקליל, כאשר מהטלפון הבנתי שזה - "סייר" הוא התפקיד, ליידע את האנשים סביבי כי להם יש מילואים. אשמח לשמוע דעתכם ואם מישהו בקיא יותר בנושא ויודע על כך דבר מה. תודה רבה...

Rinor

New member
שכחתי לציין

אז כמו כן ידוע לכם כי אני חייל מילואים בפיקוד העורף רק רציתי ליידע כי בסדיר הייתי נהג רכב קל (נהג 02) אם זה תורם למישהו תשובה לגבי מה זה והאם כדאי לי להיות "סייר"... תודה...

Rinor

New member
סייר + סיור פעם אחת

עמית שלום. לפי מה שאמרו לי, התפקיד הוא ליידע אנשים שגרים סביבי על תרגיל אם ישנוף וסיור כתובות בנוסף לכך פעם אחת בשנה. מה דעתך? תודה...

Rinor

New member
לא הוזכרה תעסוקה מבצעית

עמית שלום. בשיחה לא הוזכרה תעסוקה מבצעית ולא הוגדרה לי כחלק מהתפקיד. כפי שציינתי את התפקיד כך נאמר לי, ליידע את האנשים סביבי על תרגיל כאשר יהיה וסיור כתובות פעם בשנה. אשמח לשמוע אם אנשים נוספים יודעים משהו וכמו כן תגובות בכלל בנושא תודה לכם...

למעלה