סיכוווםםם שבועי

סיכוווםםם שבועי ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

Pooola

New member
אני מסכמת! קולולולו

השבוע שהיה: כמו כל השבועות באבטלה... ארוכים שיר השבוע של 30: the fantasy! שיר השבוע: hols my hand של מייקל ג'קסון
להקת השבוע: שלושים. אלבום השבוע: ביוטיפול ליי! (כן כן והכל בזכות אופק שהכירה לי את החנות דיסקים הזאת, והחלטתי סוף סוף לקנות כי 40 שקל זה מחירי זנות!) מאכל השבוע: פופקורן (זה מאכל!) משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי מללללא דברים בדואר שקניתי דרך איטסי וזה פשוט כיף D: משהו רע שקרה השבוע: הזמנתי את הדלוקס לפני חודש (ממש כשמישהי פה פירסמה שהיא קנתה), והתקשרו אלי השבוע לבוא לקחת אותו, וזה לא היה הדלקוס. זה היה TIW הרגיל
איזו אכזבה! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ETSY! ספר/סרט/סדרת השבוע: חתיכה של הפתעה! הסרט הישן הזה D: שאני חולה עליו! תמונת השבוע : השבוע שיבוא: שיעבור כבר. כי עוד שבועיים אני מתחילה ללמוד! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: עוד דברים שקניתי באיטסי צריכים להגיע בדואר :p משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שהדברים לא יגיעו

QueenCryBaby

New member
טריליליליייי

השבוע שהיה: חביב. שיר השבוע של 30: נייט אוף דה האנטר
שיר השבוע: אקוסטיים של מיי כמיקל, שנים אני מחכה שתצא גרסה אקוסטית ועכשיו זה פה וזה הרבה יותר טוב ממה שדמיינתי
להקת השבוע: מיי כמיקל וזה. אלבום השבוע: הזמנתי את בולטס מאיביי, זה נחשב?
מאכל השבוע: פפפפפףףף. משהו טוב שקרה השבוע: הסניליות תוקפת שנית משהו רע שקרה השבוע: הסניליות תוקפת שנית ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:הסניליות תוקפת שנית (או שלישית
( אתר השבוע: פייסבוק, תפוז, טוויטר. ספר/סרט/סדרת השבוע: דוקטור הו חזררררר יאיאיאיא!
תמונת השבוע: פפפפףףףף 2 השבוע שיבוא: הוא יבוא, הוא יבוא, במהרה בקרוב הוא יבואאאאא, זאת ידע כל אדם בעמקי לבבבבבבבבבבבו משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: תל אביב
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: שאני לא אסע לתל אביב

A Modern Myth

New member
סיכום סיכום סיכום סיכום

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: הוריקיין, כמו תמיד. וגם Praying for a Riot שיר השבוע: AC/DC - TNT להקת השבוע: GUESS WHO! אלבום השבוע: S/T מאכל השבוע: סלט עם פטריות שמפניון, גבינה בולגרית וקרוטונים! משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי 5 יחידות אנגלית לכל החיים! משהו רע שקרה השבוע: שאי אפשר להחזיר את הזמן ל-18.8.2010 ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: You have to make the right choice. As long as you don't choose, everything remains possible אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: Pretty Little Liars תמונת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שבוע בלי עבודה. איזה כיף! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: מלא מלא מלא מתמטיקה לקראת הבגרות. לא כיף בכלל

למעלה