"סיכויים בלי תרצה האם אפשרי או לא"

סאנסט

New member
"סיכויים בלי תרצה האם אפשרי או לא"

קודם כל תודה רבה לכל מי שטרח וענה לי ונתן פרטים. באמת תודה. ואם כבר שאלתי אז אני אלך על זה עד הסוף (ברשותכם...) מה זה "תיק עבודות בן זונה"? לקחתי קופי טסט מראובני פרידן, האם זה מספיק? זה נקרא תיק עבודות, או שאם יש לי גם סתם רעיונות לפרסומות אז זה גם לגיטימי. ולא הבנתי מה זה אומר לא להיות שנונה, אלא שונה. כלומר, האם מדובר בדברים ביזארים, שמעתי על מישהי ששלחה ביצת זהב וכתבה שהיא תטיל כאלה עבור המשרד שיקבל אותה, או משהו כזה...האם לזה הכוונה? ועוד דבר ממש פיצפון, האם לשלוח למנהל הקריאיטיב, או..טוב ננסח את זה כך, האם יש לכם פתרונות על מנת שזה לא יגיע ישירות למגרסת הנייר? ושוב, תודה.

תמיד יש סיכוי (לפחות לפי הקלישאה)

אני אתחיל מהתחלה ואני מקווה לענות לך על הכל 1. תיק עבודות בן זונה זה אומר פרסומות שונות שכתבת (הן חייבות להיות מודפסות מעוצבות ומשקעות כאילו אפשר להכניסן לעיתון אתמול[אני יודע שאת לא מעצבת-כל הזין]) 2. קופי טסט מראובני פרידן(או כל משרד אחר)אינו מספיק את צריכה לפחות 15 עבודות טובות(אל תתפתי, ותכניסי רק את הטובות!!) 3. סתם רעיונות זה לא לגיטימי(לפחות לגבי משרדי הפרסום) 4 אל תשלחי ביצת זהב אל תתחפשי לליצן ואל תבאי ערומה (טוב נו ערומה אפשר) זה סתם פאטתי, לעומת זאת אין זה מן הנמנע שתצרפי לק"ח שלך כל דבר שנון ולא נדוש(מכתב/צילום/כסף וכ"ו) העיקר שלא יהיה נדוש ושלא יהיה נדוש כבר אמרתי? 5. יש לך בין 5 ל-7 שניות (זמן מדוד) מהרגע שמנהל הקריאייטיב פתח את מכתבך(גם המעטפה צריכה לסקרן)ועד שהוא מגיע לפח, בזמן הזה את חייבת לעניין אחרת.. 6. אל תשללי על הסף קורס קופי בעבודי או תרצה, זה אומנם סכום יפה אבל לדעתי שווה את הכסף(עבודי מכבדים את המענק של הצבא) 7. שיהיה בהצלחה וה' יקום דמך

סאנסט

New member
אני לא בטוחה שהאל יקום דמי אבל

אני מקווה שזה יהיה לו מספיק חשוב, בכל מקרה, תודה רבה על התשובה המפורטת והמושקעת, שרק פתחה לי פתח לעוד כמה שאלות (אם לא אכפת לך) א. אז אם קופיטסט אחד לא מספיק, האם האופציה היא פשוט לבקש מעוד משרדים את הקופיטסט שלהם, ואם כן האם אתה יודע לאיזה משרדים יש, או ממומלץ לפנות, והאם בתיק עבודות יש לציין את המשימה שניתנה ואחריה את התוצאה או רק את התוצאה. ב. אם כבר המלצת על הקורסים, אז איזה עדיף לדעתך. ג. צר לי אם אני שואלת שאלות שהתשובה עליהן היא "דהה!" אבל אמא שלי אמרה לי שאם אני לא אשאל אז אני לא אדע.... ושוב תודה ואני מקווה שהאל לפני שהוא יקום דמך גם יבלה איתך קצת.

מקווה שלא יקום (יותר טוב שהוא ישן)

טוב שוב נתחיל א. תיק עבודות לא חייב להיות קופי טסט, תמציאי פרסומות ככול העולה על רוחך למוצרים קיימים ולא קיימים(יותר למוצרים קיימים) בתיק אל תפרטי את המשימה והתוצאה, אמורים להבין זאת מהמודעה (בכל-מקרה בראיון את תסבירי בע"פ) ב. אני ממליץ על הקורס ב"עבודי" כי ביחס לבצפר הם מלמדים אותך נטו מה שאת צריכה לדעת ולא מתפלצ'פים מסביב, הם ממש משתדלים למצוא עבודה ולעזור לך אחרי הקורס בניגוד לתרצה שהיא יותר מקושרת אבל לא עושה עם זה כלום בשביל לעזור לך, זאת ההמלצה שלי(אני מכיר את שני הקורסים) בכול מקרה תלכי לבדוק בשניהם (הכי חשוב על תבני את העתיד שלך על פי עצות מהאינטרנט-עצה) ג. אמא שלך גם אמרה שאם לא תאכלי יבוא שוטר, בא שוטר?? (ואם בא מה כבר הוא יכול לעשות לך..)

סאנסט

New member
תודה על הטיפים זה אפילו יותר מעשרה

אחוז שנהוג לתת, ואגב, אתה צודק אמא שלי באמת אמרה שאם אני לא אוכל יבוא שוטר, היום היא אומרת לי "אם תמשיכי לאכול מהעוגה אפילו שוטר לא יקח אותך" סתאםם הגזמתי. סליחה אמא, תודה שהבאת אותי עד הלום, ותודה לך ערן שענית לי על הכל.

ה' יקום דמך - שלך?

הסיומת הזו - אתה המצאת או ששמעת איפשהו. מעניין אותי, אסביר אח"כ.

חוץ מהרב הראשי הצבאי..

אני לא מכיר עוד אנשים שמשתמשים בביטוי זה לצריכה עצמית זה פשוט הפך להיות משפט הפרידה שלי במקום יאללה-ביי בטלפון(כמובן שמאז אין לי יותר חברים אבל..)

הסיבה לשאלתי

התחלתי להשתמש בזה לפני כמה שנים. היתה תקופה שזו היתה סיומת לכל משפט כמעט, מאז המינון ירד ומשמש כחתימה למיילים יחד עם "בברכת שהכל נהיה בית קברות".

למעלה