סיכוים פרק 3 ראיתם את עדן שראתה את אלונה וליאור סכמו הכל
ר רעותי המתוקה New member 16/5/07 #2 אף אחד לא ראה?../images/Emo12.gif פרק מהמםםםםםםםםםםםםםםםםם אהבתי את המתח... אני כבר לא זוכרת מה יהיה אבל את כל הפרק ממש ממש זכרתי טוב... הייתי בשוק מעצמי... משבוע הבא מתחילים עם הקטנוניות של שירלי על האמא והאחות המטיפות והצרחות של שירלי על אמא תתכוננו לבכי והרבה
אף אחד לא ראה?../images/Emo12.gif פרק מהמםםםםםםםםםםםםםםםםם אהבתי את המתח... אני כבר לא זוכרת מה יהיה אבל את כל הפרק ממש ממש זכרתי טוב... הייתי בשוק מעצמי... משבוע הבא מתחילים עם הקטנוניות של שירלי על האמא והאחות המטיפות והצרחות של שירלי על אמא תתכוננו לבכי והרבה
L liraz love siral New member 16/5/07 #5 פרק מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif אגמי כ"כ חמודה שם ואני זוכרת כבר את כל מה שהם אומרים בע"פ, רק שזה לא מפריע לי לראות כל השבוע חיכיתי לפרק הזה שיגיע כבר מחר, 4:10!!!!!!
פרק מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif אגמי כ"כ חמודה שם ואני זוכרת כבר את כל מה שהם אומרים בע"פ, רק שזה לא מפריע לי לראות כל השבוע חיכיתי לפרק הזה שיגיע כבר מחר, 4:10!!!!!!
ר רעות האכלנית New member 17/5/07 #6 ראיתיייי../images/Emo205.gif יאיייי) איזה מתחחחחחחחחחחחח אמא'להההההה...[[[[אני שונאת את עדןןןןן ]]]] יהיה טוב) אלונה &ליאור
ראיתיייי../images/Emo205.gif יאיייי) איזה מתחחחחחחחחחחחח אמא'להההההה...[[[[אני שונאת את עדןןןןן ]]]] יהיה טוב) אלונה &ליאור
ח חופייי New member 17/5/07 #7 וואיי אני זוכרת את הטקסט בע"פ.....ד"א היום.. גאיה מגיעהה.........בערוץ 7.......3 עונות אני מחכה לזה חחחחח
וואיי אני זוכרת את הטקסט בע"פ.....ד"א היום.. גאיה מגיעהה.........בערוץ 7.......3 עונות אני מחכה לזה חחחחח