סיכוי אחר לטיפול

אמאלה ט

New member
סיכוי אחר לטיפול

בעקבות הכתבה שהתפרסמה ליפני כחודש במעריב: "בשם כל הווירוסים זה עובד" נסעתי לירדן לטיול טיפול- ללא שום קשר לסרטן. נסיעה שכללה מסעדות טובות בירדן, וביקור רפואי אצל הפרופסור. הגענו למרפאה , ושם בעזרת מכשיר בעל חוגה לא קונבנציונאלי. הוא אבחן את המחלה. ןנתן תרופה מצמחים שהוא רקח. במהלך השיחה עמו הבנתי שעיקר הטיפולים שלו הם לסרטן. טיפולים במקום הטיפולים הכימותרפים,טיפולים למניעת התפשטות המחלה, וכן טיפולים מונעים לסרטן. הטיפולים שלו מתבצעים ע"י השמדת הווירוסים, וחיזוק המערכת החיסונית. משמועות ששמעתי יש לו גם הצלחות ישראליות.בעיקר בתחום הסרטן. הרגשתי צורך לעדכן, לאלו מכם שיש להם תקציב לטיול מרפא, יתכן ושווה לנסות. ואם משהו מכם התנסה בטיפול אצלו בעבר. אשמח לקבל פרטים. בברכת החלמה מהירה. וחג שמח.

תעדכני מה איתך עוד..

קראתי את דברייך לפני כחודש ומאוד הסתקנתי מכל העניין, אז תעדכני אותנו כאן האם מצבך משתפר בעקבות טיפולו. הרבה בריאות ואושר חג שמח

אמאלה ט

New member
תגובה לשאלות

אני לא הגעתי מהסיבות שלכם,אלא מצרות אחרות לגמרי אנחנו אחרי שבוע טיפול ועוד מוקדם להגיד. נסעה איתי עוד בחורה עם סכרת. שעפ"י שיחה עמה היום רמות הסוכר החלו לרדת , ופצע פתוח שהיה שנים הגליד לפתע אחרי הטיפול. בחורה נוספת שקראתי תגובה שלה מפורום פיבררומיאלגיה ותשישות (ניתן להכנס ולראות את תגובתה, מספרת שבזמן הביקור שם התקשר חולה סרטן מהארץ וסיפר על שיפור במצבו.) אני יעדכן אתכם, למרות שאני מסיפור אחר. אבל אם משהו כבר טופל אצלו אשמח לקבל תגובות. במייל או במסר אישי.

למעלה