סיכוי קבלה

nir41207

New member
סיכוי קבלה

שלום, נרשמתי לפני כחודש ללימודים במסלול דו חוגי-כלכלה+ניהול.קיבלתי לפני כשבוע מכתב קבלה לפקולטה לכלכלה. עדיין ממתין לתשובה בנוגע לניהול. ציון הסכם שלי הוא 660-פסיכומטרי 660 שעשיתי לפני כ5 שנים בתיכון+ממוצא בגרות 107.5. השאלות הן כאלה: 1.אני רחוק כ6 נקודות משנה שעברה ו10 מהציון סף השנה-האם יש סיכוי קבלה? 2.נבחנתי בתיכון בפיזיקה+מתמטיקה 5 יחידות מה שלא ממש משנה כנראה בהרשמה לפקולטה לניהול(על פי המחשבונים),האם זה נכון או שבסופו של דבר יש התחשבות? 3.יש איזה שהן וועדות חריגים? העניין הוא שאני נוסע לטיול ארוך וחוזר לקראת פתיחת שנת הלימודים,מתי בדרך כלל מקבלים תשובות?מתלבט אם להרשם גם למכללה או לא..... תודה.

זה תלוי

מדובר בדרישות מינימום - משמע, אם יש מקום ל-50 איש, נרשמו 100 איש ו-80 עברו את סף הקבלה, רק 50 העליונים יתקבלו

סיכויי קבלה

היי אינני יכולה לומר לך בוודאות שאינך יכול להתקבל כיון שהיו שנים שקיבלו עם ציון התאמה 660.אם אתה נרשם אני מניחה שתקבל תשובה באזור יולי אוגוסט בנוגע לניהול.אפשרות שנייה היא ללמוד כלכלה לבד (30שעות סמסטריאליות לפחות) ולהתקבל שנה לאחר מכן לניהול על סמך ממוצע 85 בשנה א.כיון שיש קורסים חופפים בשתי יחידות הלימוד אתה תקבל פטורים אם תסיים את הקורסים בציון שמקנה פטור.אם תרצה ייעוץ נוסף תוכל לפנות אלי במייל:[email protected] בהצלחה, ליבנה

למעלה