סיכום אירוח לכאן!
ד דניאלסתיו New member 23/6/05 #3 היה סבבה ../images/Emo24.gif רק חבל שאנשים הרסו קצת.. אבל בכל זאת.. היה באמת כייפי אפילו שהיו גם קצת שאלות מטומטמות שאני לא מבינה איך בכלל שאלו אותם דבר כזה!
היה סבבה ../images/Emo24.gif רק חבל שאנשים הרסו קצת.. אבל בכל זאת.. היה באמת כייפי אפילו שהיו גם קצת שאלות מטומטמות שאני לא מבינה איך בכלל שאלו אותם דבר כזה!
ל לינקנית New member 23/6/05 #4 אהההההההההההההההההה הוא קרא את מה שרשמתי יאאאאאאאאאאאאאאא הוא קראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אההההההההההההה ~היתחרפנתי~ האמ הוא ענה מה האורך????
אהההההההההההההההההה הוא קרא את מה שרשמתי יאאאאאאאאאאאאאאא הוא קראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אההההההההההההה ~היתחרפנתי~ האמ הוא ענה מה האורך????
ל לינקנית New member 23/6/05 #5 ניו יורק רפיח לא תהיה מואהההההה מואההההההההההההההההההההההההההההההההה יובל יא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ניו יורק רפיח לא תהיה מואהההההה מואההההההההההההההההההההההההההההההההה יובל יא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
H Hezi The One New member 23/6/05 #6 המראיין מת עלי!!! שאל מלא שאלות שלי XD ויויבל זוכר שהתקשרתי להציק לו!!!! היה כ"כ סבבה נהנתי מא וד בן ונמש כל הכבוד!
המראיין מת עלי!!! שאל מלא שאלות שלי XD ויויבל זוכר שהתקשרתי להציק לו!!!! היה כ"כ סבבה נהנתי מא וד בן ונמש כל הכבוד!
ל לינקנית New member 23/6/05 #10 הוא קרה מה שרשמתי!!!!! ביקשתי מהם שיעשו איתי אורגיהההההההההההההההה ומה האורך של הז*ן אההההההההההההההההההההההההה
הוא קרה מה שרשמתי!!!!! ביקשתי מהם שיעשו איתי אורגיהההההההההההההההה ומה האורך של הז*ן אההההההההההההההההההההההההה
ל לינקנית New member 23/6/05 #15 האמ אני חושבת שרק היתחרפנתי מההופעה שלהם ....בפורים שהם הופיעו הצלנו בבצפר מולנו לשעה בערך לא היתחרפנתי ככה לא יודעת מה קרה
האמ אני חושבת שרק היתחרפנתי מההופעה שלהם ....בפורים שהם הופיעו הצלנו בבצפר מולנו לשעה בערך לא היתחרפנתי ככה לא יודעת מה קרה