הקוסמת הורודה
New member
סיכום אמצע שבוע כי בא לי לסכם
אמממ ובכן מצאתי שתי חברות שאוהבות ומעריכות כשאני פותרת להן את החלומות וזה כייף.
למרות שהרב מהאינטרנט ומההיגיון. או משיחה איתן ואז הן פותרות לעצמן ואני רק מתווכת.
דיברתי עם בחור אמיני נחמד מאוד מאוד... אני לא יודעת מה יקרה סיפרתי לו על הבעית זוגיות
שלי שאני בורחת מבחורים ( מאמינה שזה היה קורה גם עם בחורות), כשהם על תקן מועמדים לזוגיות...
והסברתי לו שאני אומנם לא יודעת אם אני רוצה או לא זוגיות אבל אם כן זה חייב להתחיל מידידות.
דיברנו שעה התלוננתי קצת על השנאה שלי לשיווק ( אני שונאת מודעות היכרות של אני נראה טוב מחפש אישה נאה
בלה בלה בלה), כל כך שטוח ורדוד.
האמת פניתי אליו כי המודעה שלו הייתה הכי מינימליסטית בלי כל הבולשיט * *
יכול להיות שלא יהיה לזה המשך אבל אני החלטתי מראש בלי לחץ ולאט לאט.
על פניו נראה שיכול להיות מכנה משותף לידידות או מעבר כי כייף לדבר איתו הוא מצחיק בחור טוב
נשמע חמוד. אבל מה שיהיה יהיה. אני לא רוצה יותר להלחיץ את עצמי ברומנטיקה כי זה מה ששם לי רגל כל פעם מחדש.
ובינינו ידידות ממלאת אותי לא פחות.
אמממ ובכן מצאתי שתי חברות שאוהבות ומעריכות כשאני פותרת להן את החלומות וזה כייף.
למרות שהרב מהאינטרנט ומההיגיון. או משיחה איתן ואז הן פותרות לעצמן ואני רק מתווכת.
דיברתי עם בחור אמיני נחמד מאוד מאוד... אני לא יודעת מה יקרה סיפרתי לו על הבעית זוגיות
שלי שאני בורחת מבחורים ( מאמינה שזה היה קורה גם עם בחורות), כשהם על תקן מועמדים לזוגיות...
והסברתי לו שאני אומנם לא יודעת אם אני רוצה או לא זוגיות אבל אם כן זה חייב להתחיל מידידות.
דיברנו שעה התלוננתי קצת על השנאה שלי לשיווק ( אני שונאת מודעות היכרות של אני נראה טוב מחפש אישה נאה
בלה בלה בלה), כל כך שטוח ורדוד.
האמת פניתי אליו כי המודעה שלו הייתה הכי מינימליסטית בלי כל הבולשיט * *
יכול להיות שלא יהיה לזה המשך אבל אני החלטתי מראש בלי לחץ ולאט לאט.
על פניו נראה שיכול להיות מכנה משותף לידידות או מעבר כי כייף לדבר איתו הוא מצחיק בחור טוב
נשמע חמוד. אבל מה שיהיה יהיה. אני לא רוצה יותר להלחיץ את עצמי ברומנטיקה כי זה מה ששם לי רגל כל פעם מחדש.
ובינינו ידידות ממלאת אותי לא פחות.