סיכום אשכול רחב ונרחב RICH 2010 דברו @@@@@@@@

אור enjoy

New member
KARNAVAL!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל מסיבה הם רק מוכיחים שהם יותר טובים המוזיקה של דודי פשוט מרימה את המסיבה וג'ולה נתנה שואו כמו תמיד!! היתה מסיבה אחת הטובות ועשתה לי מזה חשק לעודדדדדדד!!

אור enjoy

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo230.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo230.gif../images/Emo41.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo106.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo106.gif../images/Emo98.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo57.gif../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif../images/Emo57.gif../images/Emo221.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo146.gif../images/Emo126.gif../images/Emo115.gif../images/Emo146.gif../images/Emo126.gif../images/Emo115.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif../images/Emo110.gif../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif

אור enjoy

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

טלילה היה בת זונה של מסיבה

הבעיה היחידה של המקום זה החוסר באנשים איכותים אבל כשהמוזיקה טובה הכל מנצח היה ערב מדהים. הכי הפגיז - night עוד שיר חדש שאני לא יודע תשם שלו , וכמובן כמובן כמובן החידוש לשיר משנות ה 80 נראה לי שהוא באמת לא נ ב ר א

t rex1

New member
שבת שלום וחג שמח מחשמל../images/Emo188.gif

לכל הפורום ההורססססססססססססססססססס. שרון

עינת TO GO

New member
עד עכשיו יש לי סחרחורת מהמסיבהההההההההההההההה

חבל שאני לא ממש זוכרת אבלללללללללללל היהההההה נדיררררררררררררררררררררר

t rex1

New member
קרנבל או לא קרנבל, איפה טל?

יש איזה לינק או שזה שמור לאלבום??? טל פנק אותי בקרנבל. שרון

היה בומבה ..

למרות שלא חשבתי שאצליח להגיע.. ו אישתי הציעה לנסות את הרכבת.. והיה שווה כל רגע , למרות שהיה בא לי שג'ואל תופיעה עוד שעה , היה כל כך כיף שעבר לי מהר מדי.. ואין כמו ג'ואל זריקת אדרנלין לוורידים.. פינוק אמיתי לסוף החג והחופש.. אז עד מאה ועשרים לדיווה האמיתית .. ואני מחזיקה אצבעות ויודעת שדודי וג'ואל יפרצו קדימה כמו מטאור ויגעו בכל אחד ואחד ...

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום אשכול רחב ונרחב RICH 2010 דברו @@@@@@@@

אני ראיתי את כווווווווולם !!!!! מהקהל הישן ביותר ולחדש ביותר!!!! למעלה מ-1000 איש שנכחו להפקה בלתי נשכחת של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL!! המון מזל טוב לדיווה האחת והיחידה !!! ואני הכי גאה בהרכב שלי !! היה אחד הערבים הטובים ביותר שזכורים לי אי פעם דודי שרון וג'ואל במיטבם יחד עם הסינגל המטמטם KARNAVAL שהפציץ את הערב!!!!!! ערב רווי חומרים חדשים וקלאסיקות ומפה ולשלל ההפתעות אני משאיר לכם את הבמה אני הייתי רוצה לראות את התגובות של כולם כי ראיתי את כולם !! מי לא היה שםםםםםםםםםם !!!!תודה לכולם ובמיוחד לקרן & אליס שאפשרו ערב בלתי נשכח ועל האירוח היחודי לגברים בליין הבנות :] חג שמח חבריםםםם!!!!!!!!!!!!!! לו"ז מעודכן בקרוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה