סיכום אשת השבוע

משוש30

New member
סיכום אשת השבוע ../images/Emo24.gif

הי בנות רציתי להגיד לכן המון תודה. היה ממש כיף להיות אשת השבוע. כיף להיזכר בטיולים ובשטויות. היו גם שאלות שגרמו לי באמת לחשוב ולא רק להיזכר. היה כיף לקבל מחמאות אתן מקסימות.
רק רציתי להגיד לכל אלו שאמרו שהיה צריך לשמור אותי לסוף... כשטיילתי במזרח התברר לי (להפתעתי הרבה) שאנשים שעשו הרבה דברים מעניינים הם לאו דווקא אנשים מעניינים per se. לפעמים פוגשים אנשים עם סיפורי הרפתקאות מכאן ועד הודעה חדשה אבל כשמקלפים מהם את הסיפורים מגלים אדם חיוור וחסר כל עומק ועניין אישי. אין לדברים הללו כל משמעות. כל אשת השבוע שהייתה פה עד כה הייתה מרתקת, מעניינת כישרונית ומעמיקה. לא יודעת מה איתכן אני מחכה בקוצר רוח להכיר את שאר חברות הפורום ושוב תודה

yaelia

New member
את נשמה

היה מאוד כיף להכיר אותך דרך הסיפורים והמחשבות שלך.

cookie1

New member
איזה באסה שלא יצא לי לשאול הרבה

אבל קראתי כמעט הכל ואת באמת משומשו. שמחתי להכיר לעומק

nubi

New member
../images/Emo24.gif

שלא תחשבי שלא קראתי! מההלם לא מצאתי שום שאלה לשאול
. את פשוט מדהימה! מאיפה כל האומץ לעבור את הכל? חוץ מזה שאת נורא מרתקת!

אמברון

New member
קראתי הכל ../images/Emo24.gif

אבל לא היה לי זמן לשאול... רק יכולה להגיד שבמציאות את הרבה הרבה הרבה יותר מרתקת! (כל כך חבל שלא יוצא לנו להיפגש. אולי השבוע?). שלא תחשבי שאני לא חושבת עליך!

משוש30

New member
איזו חמודה ../images/Emo9.gif

אני גם כל הזמן חושבת מתי כבר נפגש. השבוע אמא שלי בחול מה שאומר שאני כל יום מסיימת ב-16 ואוספת את מתן כך שחוץ ממחר אני פנויה. תרימי טלפון או מסר כשמתאים לך

צודקת,אבל יש לך כ"כ הרבה

סיפורים משמרי שיער,שאני נראית לעצמי חיוורת ומשעממת לידך,וגם לי יש כל מיני סיפורים.... (צודקת לגבי השירשורים המעניינים ולגבי החיכיון בקוצר רוח...לא לגבי המשעממות במציאות...)

למעלה