סיכום בומבמלה

פרקשון

New member
סיכום בומבמלה

פגשתי שם את נופר, גלי, אביטל, ערן, אה כן וגם דני היה חזק למזלנו 5 דקות אחרי שעלינו לאוטו הביתה התחיל הגשם נהנתי לפגוש את כולם נהנתי להיות מלוכלך נהנתי לשתות לעשן לעשות מדורה לאכול חינם אצל דוסים שרוצים לשמור על קשר עם חברים שלי אבל די מספיק לי אכלתי היום כריות עם חלב יואו כמה שזה סיפק אותי בוקר טוב לכולם :)

Mrs Felix

New member
כופר!

[אמא השתגעה=[ החדר שלי עכשיו מבריק אפשר להשתמש בריצפה כמראה!!]

Mrs Felix

New member
אה..

חח אמרי לכם שבסוף לא נצא בשעה שהם אמרו. היינו אמורים לצאת לפני איזה מאה שעות! והמשוגעת נזכרה ש-ע-כ-ש-י-ו צריך לעשות סדר פסח!! כן זה בסוף אני לא באה למפגש=\ יאלה להית' אמיגוס! קוראים לייי

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שכחת לציין שראית גם את שיקו. יאיאיאיא אני ראיתי את גלי, עידןדן דני[אבל לא אמרתי לו כלום XD] וזהו :) אבללללללללללללל היה כל כך מעולה!!!!!!! אני רוצה שוב!!! הכי כייף היה בלילהה! "יותר קל לחיות בלילה.. כי יש קצת הרגשה של כפר
גלי
את כזאתתתתתת יפההההה חברה שלי [זאתי שהייתי איתה] שעווווות אח"כ חפרה לי כמה שאת יפה, את נשמה :) עידןדןדןדן נחמד מצידך שבאת בלילה השני, וששתית לבד. :( רשע.

פרקשון

New member
עוד אדם שבחיים לא ישכח לי../images/Emo9.gif

העיקר ישנתי כמו מלך איך ששמתי את הראש נרדמתי, וקמתי ב1 בצהריים ואני עוד רציתי לראות אותך שיכורה :(

../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחחחחחח ../images/Emo6.gif

גם ידעת שהוא בלונדיני.. ושאתה מכיר איזה מיש'ו ג'ינג'י, לאזוכרת איך קוראים לו

פרקשון

New member
וואי ג'ינג'י

אני מכיר רק בנאדם אחד כזה ואני לא זוכר שהזכרתי אותו טוב עידן מספיק לשתות!

פרקשון

New member
הו ../images/Emo9.gif תודה נשמה

אגב אני עדיין לא מוותר על התענוב בלראות אותך שותה

../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאעע חחח../images/Emo6.gif זה תענוג??

תגידי לעידן שאני מפגרת כשאני שיכורה ...
[גם כשאני לא אבל זה כבר לא קשור
]

היה טוב וטוב שהיה חחחח

ביום שישי כבר מיציתי ונמאס לי אבל היו המון צחוקים אנשים......אמרו לי שיש לי 0% בושה !!!!!
חחחחחחחח היו המון כוסיות !
אני פגשתי את עידן ונופר...........וחוץ מזה בערך את כל העולם אה דיברתי עם אנשים מקנדה שבאו ללמוד אדריכלות ומדעי המדינה באונ' בן גוריון
חחחחח

למעלה