סיכום בין קטע לקטע

ים כחול

New member
סיכום בין קטע לקטע ../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

לקקניל ממשיך ללקק .... וויקטור ממשיך באילוף.. סיט בו בו סיט
----->
אז פיליס ומלקולם עשו את זה וואאוו ... והיא זוכרת אפילו את שמו חחחחח
בריטני ממשיכה לתחמן
מאק המדופרסת וקאתרין שוחקים את נושא הבגידה עד דק
ניל מוכיח שלא רק את הלשון הוא יודע לדחוף אלא גם את האף !!! לחיים של מלקולם
ודורך למלקולם על יבלוליות ... וחזק בלי רחמים
ויקי החוצפנית המתוקה נכנסת לרייאן לחיים וזה משעשע דווקא "האם אתמול התוודעתם אחד לשנייה ? " "יש לי זכות , אני כמעט עברתי לגור איתך"
מתי רייאן יתעורר ?? ויקטור ירד אל העם אחרי המון זמן, ונתקל באשלי המתולתלת
" לא שכבתי איתה " אמר " אני יודעת " ענתה אחרי הכל הנשים של ויקטור(לשעבר) יודעות הרבה יותר טוב אחת על השנייה מאשר הוא יודע
(נשים הן עם חוקר ובולש) יו הנה אסתר כמה תגעגעתי למניפה על הראש שלה
עד שרואים אותה היא חייבת לטוס לנקות ?? לא פייר !!! אוף נפסק באמצע
למה לא נתנו עוד כמה דקות שנשמע את בילי
איזה מתח !!!! איזו מתוקה פיליס הייתה הא ?? עם המגבת והבגדים וניל עם הלשון בחוץ מהלם או מ......
שובבה ומדליקה הבחורה (למה אין אייקון של אדמונית ?)

פיליספוס ../images/Emo25.gif

חמודים מלקולם ופיליס ביחד. היא אוהבת (קפה) שחור חזק
ניל אכול קנאה, היה רוצה חתיכה מפיליס. יהיה מעניין כשהיא תגלה שהוא עובד איתה ביחד!

שמיצית

New member
רק אני חושבת, שקצת מגיע למאק ובילי?

בריטני לא ממש כלבה... אל תשכחו מה הם עשו לה כל הקיץ, איך היא גילתה ואיזה עלבון צורם זה... לא מאמינה שמישהו ציפה (ועוד באופרת סבון) שהיא תעבור על זה בשתיקה... גם במציאות לא קשה למצוא בחורות שלא היו עוברות על זה בשתיקה. הבגידה היא של בילי בבריטני, ולא של בילי במאק....., והיום הוא באמת דיבר לא יפה לבריטני, לדעתי...

לפי דעתי בילי היה עדין מידי עם בריט

אני לא רואה את היחסים בין בילי למאק כבגידה בבריטני מאחר ובילי היה יותר מידי טוב בשביל בריטני וזה היה מתבקש "הבגידה" הזאת. וגם אם זה נכון, אם בילי ומאק אכן שיטו בבריטני, אין זה מצדיק את מה שהכלבה הזאת עוללה. אין לה מחילה !!!

Dawn12

New member
לא ממש מסכים עם זה ../images/Emo13.gif

בילי ובריטני אף פעם לא התאימו באמת. ברור לגמרי שהקשר שלהם נועד לסבך לבילי ומאק את החיים והם הזוג שבאמת מעניין לצפות בו (כשהם ביחד, ואני מדגיש) אבל אני עדיין לא מסכים עם מה שכתבת. מה ז"א "הבגידה היתה מתבקשת"? מה בריטני עשתה לו כדי שהוא יבגוד בה? מישהו הכריח אותו להיות חבר שלה? הוא סבל במערכת היחסים הזאת? אני זוכר שהסידור הזה היה לו מאוד נוח כשמאק היתה עם ראול, ובכלל - זה התאים לתוכניות (הדי מטופשות שלהם) להסתיר את העניין מג'יל. לדעתי בהחלט אפשר להגיד שהוא ניצל אותה, וזה לא התחיל בקיץ אלא הרבה לפני זה. בריטני היא לא מלאך, אבל אין יותר מדי נקודות רעות שאפשר לזקוף לרעתה. הסטוץ עם ג'יי טי קרה אחרי שהיא הבינה מה קורה בין בילי ומאק וזאת הסיבה היחידה שזה קרה. העובדה שהיא לא התקשרה לאמבולנס כשבילי כמעט מת בשלג מוכיחה בעיקר שהיא לא יודעת לתפקד במצבי לחץ, מה גם שהיא היתה די שיכורה בעצמה למיטב זכרוני. אפשר להגיד עליה שהיא סנובית (וזה נכון) ואפשר להגיד שהיא לא הכי מבריקה בעולם (גם נכון) אבל אני לא חושב שבילי היה "טוב מדי בשבילה", וחוץ מזה, קשור או לא קשור לעניין - במציאות רוב הסיכויים הם שמישהי כמו בריטני לא היתה מסתכלת בכלל לכיוון של מישהו כמו בילי.

לא ממש מסכימה איתך... ../images/Emo3.gif

קודם כל בריטני שכבה עם ג'י.טי אחרי שהיא ראתה בקלטת את מאק ובילי רוקדים בנשף. אומנם אנחנו לא צפינו יחד איתה אבל אנחנו יודעים טוב מאוד שאפילו נשיקה תמימה לא היתה שם. אז על סמך מה היא הולכת ושוכבת עם ג'.טי מבלי לבדוק קודם את כל העובדות. מבחינתה אם היא לא היתה מציצה באותו יום בבריכה והיתה רואה את בילי ומאק מתנשקים היא היתה ממשיכה ב"יחסים" שלה עם בילי (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מבלי לספר לו על מה שעשתה עם ג'.טי, וגרוע מזה, איך היא יכולה לעשות את זה לחברתה ריאנה??! נכון, בילי לא טלית שכולה תכלת אבל הוא יותר טוב מבריטני זה בטוח. בריטני רק דאגה לשכר,לפתות ולסבך אותו מהרגע שהם הכירו. אף פעם היא לא דאגה לו באמת. תמיד היא רצתה שהוא יברח מהריתוק בשבילה או ישתה אלכוהול בשבילה או שיפסיק להסתובב יותר מידי עם מאק וראול והכל בשבילה !!! כשאני אומרת שזה היה "מתבקש" אני מתכוונת לזה שלא פלא שבילי זרק אותה והסיבה היחידה שהוא לא עשה את זה כמו שצריך זה רק בגלל הדאגה למקנזי, הפחד מג'יל שתגלה את כל העניין ובצדק. למקנזי היה ויש סיבה לפחד מג'יל. אז אני ממש לא דואגת לבריטני ובשבילי היא עדיין הרעה בכל הסיפור למרות שכולם שם טעו בדרך מתי שהוא...

ובילי הוא כנראה הבחור היחיד שלא

ניסה להשכיב את בריטני ונתן לה את כל הזמן שבעולם.

taish

New member
זה לא מה שזכור לי

הרמוניקה יקירתי, אם זכרוני אינו מטעני, בריטני שכבה עם ג'יי.טי אחרי שהיא הציצה וראתה את מאק ובילי מתנשקים, והבינה מה קורה ביניהם - ולא אחרי שצפתה בהם בקלטת של נשף הסיום (מתי היא בכלל צפתה בקלטת של נשף הסיום?). אבל יכול להיות שאני לא זוכרת נכון, כי הדברים שאמרת גרמו לי להתחיל לפקפק בזיכרון שלי... לגופו של עניין, אני בדעה שבריטני היא "הנבגדת" האמיתית, וכמו ששחר ציין, בילי די ניצל אותה כל הזמן הזה. ונכון שהייתה לו (ולמאק) סיבה טובה - להסתיר הכל מג'יל, יופי להם, אבל יש עוד אנשים בעולם שלא אמורים להיות מושפעים או להיפגע מהאינטרסים האישיים של בילי ומאק להסתיר את הקשר ביניהם. הם היו יכולים לנסות להתחמק מעיני הנץ של ג'יל גם בדרכים אחרות, אם היה כ"כ חשוב להם לא לפגוע באנשים אחרים (והם ממש לא העלו בדעתם לנסות לעשות את זה). ואגב, גם ראול נוצל. ובגדול. מאק ניצלה את ההערצה האינסופית (והבלתי-מובנת בעיניי) שיש לו אליה, כדי שגם הוא ישמש כהסוואה לסיפור שלה עם בילי. ואני חושבת לעצמי: מילא בריטני, היא באמת לא הכי בסדר בעולם - אבל למה לעשות את זה לר-א-ו-ל? איזה בן-אדם היה יכול להעלות בדעתו לפגוע בנשמה טהורה כמו זו שיש לראול??? בשורה התחתונה, מאק ובילי - עם כל הכבוד למניעיהם כבדי המשקל ולתשוקה העצומה הבוערת בהם - התנהלו בצורה אגואיסטית וחסרת כל התחשבות.

חמודה את טועה!!!

בריטני וג'י.טי צפו בקלטת "הלוהטת" ולאחר שבריר שניה שכבו כאילו אין מחר. אחרי שבריטני ראתה את מאק ובילי מתנשקים בבריכה היא הסתלקה לה משם כשהיא משאירה את שני האוהבים לבד ורק אז היא נכנסה לטראנס של איך אני יחזיר להם. בריטני ממש לא נבגדת וממש לא מסכנה. הדבר הכי טוב שיכל לקרות לבילי זה להידלק על מאק כי מאז הוא כבר לא אותו בילי מפונק ואנוכי שהיה עם בריטני. ובקשר לראול, עם בילי או בלעדיו, מקנזי אף פעם לא ממש אהבה אותו, לא היתה לה תשוקה אליו כמו שיש לה לבילי, אז כולה היא הסתירה ממנו שהיא נפגשת עם בילי בסתר כמה שבועות... ביג דיל... היא לא אשה נשואה בת 30 , היא סה"כ ילדה תמימה שבפעם הראשונה בחייה ה ת א ה ב ה !!!

taish

New member
אוקיי, אז טעיתי

ומראש אמרתי שאני לא בטוחה בזה, ויכול להיות שאני לא זוכרת נכון. תאמינו או לא, אני לא נוהגת לתייק לי במוח כל פרט קטן בכל עלילה של צח"מ ולשלוף אותו בכל פעם שבא לי. קורה שטועים... לגופו של עניין, אני מסכימה שבילי נעשה "בנאדם טוב יותר" מאז שהוא עם מאק, אבל אני עדיין לא מסכימה עם השיטה הזאת של שניהם לדרוך על כל מי שהם רוצים בדרך להשגת המטרה שלהם (ושוב, זה כולל אנשים תמימים ו"חפים מפשע" כמו ראול). ודרך אגב, זה מאוד מחמם את הלב לראות את האהדה וההזדהות שלך עם מאק (והייתי מצרפת כאן אייקון של סימן חיובי, אם הייתי יודעת איך. איך לעזאזל יוצרים את האייקונים האלה???). אני בהחלט יכולה להבין את זה, ואני בעצמי מרגישה כך לגבי ג'ק. אני פשוט יכולה לראות את עצמי נחלצת להגנתו ועומדת לימינו לגבי כל דבר שהוא עושה, לא משנה עד כמה הדבר שהוא עושה מטומטם. אני משערת שזה אחד הדברים שהופכים לצופים את חווית הצפיה לכל-כך "חווייתית"

אורטל...

זה לא שאני כזאת פנאטית ויקפוץ להגנת מאק או בילי בכל פעם שהשניים יטעו או יעשו משהו לא הוגן בדרך... אני פשוט באמת ובתמים לא רואה את בריטני כקורבן, מההתחלה לא חיבבתי אותה ואני חושבת שהיא סתם נצלנית ואנוכית ובטח ובטח שלא מגיע לה מישהו כמו בילי... בסיטואציה הזאת שנוצרה עם בילי,מאק,ראול ובריטני אני באמת לא חושבת שמאק או בילי היו לא הוגנים כלפיהם, זה נוצר מכורח הנסיבות המצערות, תחשבי על זה, אביה של מאק התעלל בה ואמה עמדה מהצד ולא עשתה כלום... זה הגיוני שמאק תפחד כשג'יל מאיימת לחפש את אמא כדי שמאק תעוף למקום שבאה ממנו והוא לא מקום כזה סימפטי... אני מתארת לעצמי שאם לא ג'יל השניים כבר מזמן היו צועקים לעולם שהם זוג, ובגדול...
וחלילה, איני מאשימה אותך "שטעית", את באמת לא אמורה לזכור כל פרט קטן וקטן בעלילות צח"מ... (חוץ מהפרטים הקטנים עם ג'ק כמובן
)... סה"כ תיקנתי אותך אבל בלי כל כוונה לזלזל כמובן או להעליב...

אני מודה: התוכנית של בריטני גאונית

אני לא אוהבת את בריטני או את איך שהיא נדבקת לבילי אבל אני חייבת להודות שהתוכנית שלה גאונית! אפילו שבילי עלה על זה שהיא שיקרה למאק לגביי זה שהם שכבו כל הקיץ - והיא הודתה בשקר...היא לא נכנעה והתעקשה שהם באמת שכבו בלילה האחרון של הצילומים... היא ידעה שבכל מקרה העניין הזה יפריד בין בילי למאק... תחשבו על זה - זה גאוני טוב, אבל כמובן שסוף טוב - הכל טוב ושמאק ובילי ישלימו ובריטני תדפק!

Dawn12

New member
Once you go black

You never go back
האם גם פיליס תוכיח את האמרה המפורסמת? כנראה שנאלץ לחכות כי הם עדיין לא שכבו. ימוש, לא שמת לב שהיא עדיין לבשה את הבגדים של "אתמול"? הוא אפילו אמר לה שהיא נרדמה ברגע שהם הגיעו. את החגיגה שלהם הם עשו על רחבת הריקודים. לא הבנתי רק דבר אחד - מה הם עשו בסטודיו שלו? זה שפיליס גרה ברחוב כבר הבנו, אבל למלקולם יש דירה ופיליס אפילו מכירה אותה טוב מאוד
עד כמה שהיה מהנה לראות את ניל מתפתל ולא יודע איפה לקבור את עצמו מרוב בושה (או חרמנות?) - הסצינה עם פיליס היתה יכולה להיות עסיסית עוד יותר אם גברת boring (או כמו שמלקולם קורא לה: 'ליביה) היתה מגיעה לסטודיו במקומו. הדיכאון שמלקולם חש כשניל עזב הוא כלום לעומת מה שהוא היה מרגיש אחרי ההרצאה המוסרית של ד"ר ווינטרס. ריאן מתחיל להיות בצרות והכי מצחיק שהוא בכלל לא מבין שזה קורה לו. מצד אחד יש לו את טרישה שקודחת לו בראש עם כל מיני אבחנות פסיכולוגיות בשקל על עצמה, ומצד שני ויקי שמנדנדת ומציקה לו כאילו שהוא חייב לה משהו. מאוד נדיר שאני לא מסכים עם מה שויקי עושה, אבל היום היא באמת חצתה כל גבול אפשרי - ואולי היא פשוט התנהגה כמו ניומנית לכל דבר. האנשים האלה הרי תמיד ירשו לעצמם לעשות ולומר מה שבא להם למי שבא להם, והיא פשוט למדה את זה מהמומחה בכבודו ובעצמו.

enicegirl

New member
שיחקו אותה הפעם

התסרוקת הקוצנית של טרישה מצאה חן בעיני הפעם
כמו כן ההערה של מלקולם על העכוז החביב של פיליס היה משעשע! אכן נראה ששניהם נהנו באותם 24 שעות ביחד...

למעלה