סיכום ביניים-לפני ספירה חוזרת..

markrin

New member
סיכום ביניים-לפני ספירה חוזרת..

שאלתי אותה השאלה כאן ובפורשים.. רק נשים הגיבו רובן,לדעתי תסתפקנה בויבראטור בזמן מצוקה קצת התחסדות...אפשר בלי וגם עם.. בקיצור,נראה בעליל,שהנשים פרקטיות ונטולות רומנטיקה למרות שהן מרעישות עולמות שהן כן.. אני כנראה סוטה-לא אגיע למיטה עם מישהי אם אין רגש.. כנראה שאני במיעוט

איב 1

New member
אני לא יודעת למי ההודעה מיועדת

אבל אני בכול זאת אגיב... אני לא יודעת מה עם נשים אבל מבחינת גברים אתה אכן במיעוט - (או שאני פוגשת את הגברים הלא נכונים?!) עוד לא ראיתי גבר שהתנגד להכנס למיטה עם בחורה שנראת סביר + ושמוכנה להכנס איתו למיטה! תדמיין את עצמך עם בחורה שנראית טוב ומוכנה לשכב איתך - לא תכנס איתה למיטה????? תחשוב טוב לפני שאתה עונה כי לדעתי התשובה חיובית ואם לא כול הכבוד לך. איב

PoshKale

New member
אני לא הייתי נכנס...

אבל זו לא מאותה סיבה שמרק לא היה נכנס...לפי טענתו...

PoshKale

New member
...

הוא אומר שהוא לא יכול בלי רגש. אני יכול, אבל אף פעם לא יצא לי עם רגש. איפה שאני גר זה ממש לא חסר...אבל אני מעדיף עם רגש... שיהיה מושלם...

markrin

New member
יפה אמרת,מעדיף עם רגש..

בודאי שטכנית אפשר גם בלי אבל אני במודע לא נכנס לזה בלי מתוך בחירה.

markrin

New member
איב,אז אני במיעוט.. מה לעשות..

חוזר ואומר לך לפני שאני נקשר,אני לא נכנס. בנתוש? קאפיטו? זה המצב דפוק כזה..קורה

איב 1

New member
זה טוב שאתה ככה

אני רק מקווה ששאר הגברים (ונשים) ילמדו ממך

קרני

New member
יופי מרק...

שמחה שמיצית את הנושא.... רצית להוכיח כאן איזו שהיא נקודה, או סתם ליצור פרובוקציה?!?!? מבקשת שתנהג בכבוד מינימאלי בדיעות החברים, אתה לא חייב להסכים, אבל גם לא להתייחס לדיעות נוגדות לשלך בבוז. שיהיה לך יום טוב

markrin

New member
קרני קרני..תקראי התגובות ותביני לבד

זו הדיעה הרווחת אצל נשים גם כאן וגם בפורשים. לא איזה WISHFULL THINKING מצידי. הכל עינין של הבנת הנקרא...

קרני

New member
מה שהצלחתי לקרוא ולהבין...

מעבר להבנת הנקרא שלי, שכפי שמשתמע ממך לוקה בחסר... זה שהצלחת להעלות שאלה, לעניין אנשים, אך בתגובותייך הצלחת לפנות אל אנשים בצורה מאוד מזלזלת, שלא מקובלת בפורום. אז הבנת הנקרא שלי אולי לוקה בחסר, אבל כשאנשים עונים ומשתמשים במילים המביעות כעס ועלבון... ובכן, את המעט הזה אני יכולה להבין...

markrin

New member
יערית,רגש מקבלים גם מבחוץ..

זו תמימות,או פוריטניות ? או שתיהן.. יש כאן הרבה שמוצאים רגש רק בחוץ.. על מה את מדברת בכלל?

moran-b

New member
טוב מרקוש

כנראה לא הבנת כלום אם ככה... ולי כבר אין כוח לויכוח הזה. אז יום נעים!

למעלה