סיכום ביניים מפגש תל אביב וצפון

סיכום ביניים מפגש תל אביב וצפון ../images/Emo88.gif../images/Emo131.gif

תודה לכל המשתתפים במפגשים בתל אביב ובצפון. בסה"כ בשני המפגשים יחד השתתפו למעלה מ 200 גולשים, כ 180 הגיעו למפגש בתל אביב ולמעלה מ 25 למפגש בגליל. נדהמתי הן מהיענות, והן מהיכולת להישאר מרוכזים עניינית באירוע שארך כ 3 שעות. ניסיתי למצוא דרך לקצר את האירוע בלי לפגוע באיכות המידע ובכמות השאלות ולא נראה לי שיש פתרון שייאפשר בשנים הבאות לייצר מתכונת מקוצרת. בכל מקרה ברור שבשנה הבאה יהיה דור חדש של חברי פורום ואני מבקש מהמשתתפים אתמול להציג הצעות שיפור למען הדור הבא. ושוב תודה לכולם ואני מבקש לשרשר תגובות והצעות לשיפור כאן למטה.

בוביקון

New member
ואוווו... לא חשבתי שיש כל כך הרבה קוראים כאן.

כל הכבוד מושבניק, אני בטוחה שתרמת רבות לכל המתלבטים. תביא קצת שמש וחום כשאתה חוזר, אפור וגשום פה.

רגיעון1

New member
תודה!!!../images/Emo140.gif

קודם כל תודה ענקית למושבניק ולאמיר על הנכונות, המאמץ ואין סוף הסבלנות. זה כל כך מועיל וחשוב שפע המידע שאתם מנדבים עבורנו מניסיונכם הפרטי. הייתי במפגש בתל-אביב. באתי מהנגב הרחוק (45 דקות דרומית לב"ש) והיה שווה כל רגע. למקרה הפרטי שלי לא כל כך מצאתי תשובות - אני מגיע בעוד כחודש עם משפחתי באמצעות אישור עבודה למונטריאול. עוד לא מצאתי מישהו שיודע איך הולך הניקוד בקוויבק. אני מבין שאני צריך לפתוח שם תהליך הגירה, אבל עוד לא הבנתי איך הוא בנוי. (אולי בכל זאת יש מישהו נסתר בקהל שיש לו מידע על תהליך ההגירה?
) מעבר למקרה שלי, היו שם תשובות כמעט לכל שאלה, אנשים לדעתי יצאו מרוצים. אין לי שום הערה או הארה, מלבד אולי שבעתיד כן תהיה התייחסות לקוויבק חוץ מטרורנטו ושאר האזורים בקנדה. שוב תודה!

רגיעון1

New member
או קיי

שוחחתי איתך בעבר בפורום ואמרתי לי שאתה גם לא כל כך מודע לאיך התהליך כרגע והאם צריך צרפתית בשביל התהליך. אולי תוכל לעזור לי בחיפוש יותר לעומק? אודה לך מאוד.

KingOper

New member
המפגש בתל אביב

השתתפנו בשעתיים מתוך השלוש ואז נאלצנו ללכת היה אחלה ייתכן וכדאי לשקול פיצול של המפגשים לאלו שעדיין לא התחילו בתהליך ומעוניינים לקבל את האינפורמציה כפי שהעביר אותה העו"ד (אמיר?) והחלק השני ל"מתקדמים" (Landing ואילך) היה טוב מאוד!!

dc24

New member
בתור אחד שרצה אבל לא יכל להגיע

אולי אפשר לשקול לעשות כמו מייקרוסופט, ולהקליט אירועים בוידאו, ואז להעלות אותם לרשת, כאן לפורום או לאתר כלשהו. אולי אם יש איזושהי מצגת - להעלות אותה. זה בהחלט יכול להיות נחמד ומועיל גם לכאלה שלא יכלו להגיע.

פיקבו1

New member
לא הייתי משנה את הפורמט

יש המון אינפורמציה, היא הועברה בצורה מעניינת חוייתית, לא משעממת, מה לעשות - יש דברים שדורשים זמן... אז שוב תודה על הכל, ונתראה מתי שהוא בטורונטו... כשנחליט שאנחנו מגיעים - אני בטוחה שנתקשר.

fermat7

New member
כ"כ הרבה?!

הלו, מישהו צריך להישאר בארץ.... בכל אופן האחרון שיוצא מהטרמינל שיכבה את האור

scorp30

New member
תודה רבה

היה מהנה ואיפורמטיבי. תודה על ההשקעה ועל ארגון המפגש בצפון.

למעלה