סיכום ביניים

amitceder

New member
סיכום ביניים

לאחר 2 ימי גלישה: אילן במקום 19 כללי, ובTASK אתמול מקום 33. אני צנחתי איפשהו לסוף הרשימה, לאחר שהטיסה של אתמול הוחשבה לי רק כ10 ק"מ עקב הGPS המהולל שלי. כששאלתי אם הם מוכנים להסתמך על עדות של 2 גולשים נוספים שהיו איתי בTRUNPOINT - אמרו לי שאם זה היה תחרות מקומית - היו מסכימים - אבל בקנה מידה הזה - זה לא מתקבל. אז הלכו 234 ק"מ. (קבלו עדכון לגבי המספר הקודם שנתתי - זה אורך הרשמי של המשימה). היום בוטל עקב האסון של אתמול. מתחקיר ראשוני מסתבר שהמצנח כן נפתח, ואפילו לא התפוצץ - אלא פשוט נתק מהרתמה. כל העניין תמוה לגמרי כי זה אומר שגם נקרעה נקודת החיבור של נקודת התליה לריתמה, גם האבטחה, וגם המצנח חרום עצמו שבכלל מחובר לנקודה אחרת - כולם כשלו. כרגע מחכים לתחקיר מסודר לאחר שתבדק הרתמה בקפידה, אבל זה הממצאים הראשוניים בלבד. בכל מקרה כולם פתאום פה לחוצים על לבדוק את הרתמות שלהם, במיוחד אלו מסוג SKYLINE, כפי שהיה לבחור שנהרג. חוץ מזה - שמיים מפוצצים בענני כרובית. למען האמת אנחנו די שמחים שבוטל היום כי גם אילן וגם אני גמורים פיזית. לפחות יש כאן בחורה נחמדה מאד שנותנת מסאג'ים בתשלום - מקצועית מאד, וגם אילן וגם אני נעזר בה להתכונן לטיסה מחר. לא יאמן איך שרירים נתפסים מטיסה של 4 או 6 שעות יום אחרי יום. תכף תמונה של השמים.

amitceder

New member
גאווה לאומית - אנחנו על המפה

דגל ישראל תלוי בכניסה למלון של הHQ.

חגי

New member
האמת - אני לא בטוח שהמצנח מחובר

בכלל לרתמה. אם אני לא טועה הוא מחובר בדכ לשאקל ולכן אם השאקל נשבר אז פתיחת מצנח תוך כדי נפילה חופשית עם רתמה בלבד לא תעזור. בכל אופן חשוב מאד לשמע את התחקור הסופי ולהפיק לקחים , מדובר בתאונה טרגית מאד. בנוסף - לגבי רצועת התלייה שנקרעה (אם אכן היא כשלה בסיפור הזה) - האם אלו רצועות דקות מיוחדות לטובת שיפור האוירודינמיות? תנסו להוסיף מידע בעניין. בסוף לא הבנתי - אם הטסק בוטל אז רק היום הראשון נחשב? אם יש אתר עם תוצאות - תוסיפו לינק שלו.

ממה שקראתי בפורומים אוסטרלים

נקודת התליה הראשית + רצועת ההאבטחה נתלשו מהריתמה ונמצאו שלמות על הגלשן. את הריתמה לא נתנו לבדוק, אך המצנח הרזרבי נשאר שלם כאילו גם נקודת העגינה שלו נתלשה מהריתמה. הריתמה בת 7 שנים ולא ידוע מה עבר עליה בשנים לו. כל המידע הוא "משמועות" בפורומים האוסטרלים.

למעלה