סיכום דו שבועי

queen helen

New member
סיכום דו שבועי

איך עברו השבועיים האחרונים?
ביליתם בנעימים?
מינגלתם בגשם?
נהנים ממזג האויר המהמם?

ושיר!

עוד לא מצאתי עבודה... כנראה הניסיון ה"מקומי" שיש לי עדיין לא מספק.

יש לי אינספקשיין השבוע. הסוכנות באים לעשות ביקורת לדירה.
שלחו לי מכתב רשמי עם הוראות מה צריך להיות נקי... זה כאילו חזרתי לפנימייה ששם היו בודקים אם ניקנו טוב בבוקר לפני הלימודים. איחס -_-

אחרי 8 חודשים, החלטתי לספר:
הבחור שייעץ לי עוד לפני שהגעתי לכאן, וגם הכניס אותי למקום העבודה שלו, התברר כחתיכת פסיכופט. בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.
עבד עלי שנה שלמה כשדיברתי איתו בסקייפ. האמת התגלתה כשהגעתי והכרתי אותו ומשפחתו במציאות.
הרבה דברים שהוא סיפר לי או שהיו מוגזמים בצורה מטורפת, או מעוותים, או הפוכים לחלוטין מהאמת.
שלא לדבר שהוא חרא של אבא ובן זוג ומתעלל מנטלית במשפחה שלו, בלי בושה, לפני כולם (לא נורא, הילד שלו יראה לו מאיפה משתין הדג כשיגיע לגיל ההתבגרות).
לפחות למקום העבודה נמאס ממנו ופיטר אותו.
דחוווווף אישפוז!!!!!!

חברה באה אלי בצהרא שאאפר אותה למסיבת dancehall (הסגנון הזה רץ פה), שהיא גם מופיעה עם קבוצת רקדניות.
איפרתי אותה מעושן עם סגול צועק (מצאתי פה צלליות מהממות עם פיגמנטים לא נורמלים). איזה עיניים מהממות יש לה. תבורך. ואיזה כישרון ריקוד

רציתי להצטרף יותר מאוחר לראות את ההופעה, אבל היא אח"כ הודיעה לי שאין לי מה לבוא. שלחה לי תמונה של מצב נוכחי של המקום: המקום נורא קטן, בחוץ ויש המון אנשים וצפוץ.
כן, היא מכירה את הפוביות שלי XDDDD

לסיום,
אברך את עצמי שאמצא עבודה מהממת, ריווחית וכייפית שאוכל לשמור על הדירה, המהממת, המתוקה והסופר-יקרה ששכרתי.
במהרה ובימינו - אמן!

למעלה