סיכום דצמבר-תחילת ינואר!

סיכום דצמבר-תחילת ינואר!

אז מה חם עכשיו בפורום הדורבנים?
הופעות: ההופעות הקרובות לחודש ינואר- כפי שפורסם בלוח ההופעות באתר הרשמי. 18/01 - 22:00 "בארבי" תל אביב 26/01 - 14:00 "זאפה" תל אביב 26/01 - 22:00 "צוללת צהובה" ירושלים אל תשכחו לכתוב לנו לאיזו הופעה אתם מתכננים לבוא, וכמובן לספר חוויות ולשתף בתמונות. הופעות שהיו לנו החודש: הנה קישורים לשרשורים עם חוויות ותמונות מההופעות מחודש דצמבר וינואר עד כה. 21.12 בבארבי ת"א- חוויות ותמונות. 6.1 בבארבי כפ"ס- כאן.
הדורבנים בטלוויזיה: הלהקה הופיעה בתוכנית הלילה של ליאור שליין עם השיר "סמבה סתיו" ו"הידעת?", וארתור שם לנו קישור לסמבסתיו על גבי הפורום. ובנוסף לכך הם הראו נוכחות גם בתוכנית של צופית גרנט, ועל הביצוע משתפת אותנו דנה.
חדשים בפורום: ברוכה הבאה לנעמה, הלא היא meshugait, ולעידו הידוע בכינויו Funky Giraffe. השתלבות נעימה!
על דפי הפורום: נוסטלגיה מהופעה משנת 03 בחסות jtish. פינה שבועית חדשה בחסות ארתור אלוף הארץ, שיר השבועי! כדאי לעקוב.
שיהיה לכולנו שבוע נהדר והמשך חודש נעים ומלא פעילויות!

RTur

New member
מאגניב!

אני אהיה בהופעה ב-18.1 בטוח-מאה-אחוז-אין-מצב-שאני-מפספס-את-זה, ואולי גם ב-26/1 אם אני אצליח לשכנע את אבא לקחת אותי בחזרה מת"א..

להופעה ב-26

אם אני הולכת, זה זמן איכות כזה שלי ושל אבא שלי.
וממש בא לי שזה ילך, הוא מחבב את הדורבנים הרבה זמן והייתי רוצה שהוא יתרשם מהם באמת- בהופעה.

nuna19

New member
היי!!!

אני אהיה בהופעה ביום חמישי! (ה-18.1) כי אם לא די יהרגו אותי חחחחחחחחחחחחחח... מקווה לראות כמה שיותר אנשים!

meshugait

New member
תודה../images/Emo13.gif

בהופעה ב-26, אני חוזרת ואומרת שאני אהיה
ומצלמה אני אקח! אה, וגם יש לי כמה תמונות מההופעה שהייתי בה בנובמבר, אני אעלה בקרוב

למעלה