* סיכום דרמות 2010 *

desire33

New member
* סיכום דרמות 2010 *

אהלן ושבת שלום לכולם. אז שנת 2011 בפתח, ו2010 מסתיימת, ועל כך אני רוצה לתת סיכום, מבחינתי על אחת מן השנים היותר טובות בעולם הדרמות הקרואיני. בסיכום זה אני אדבר בעיקר על דרמות קוריאניות ומעט מסביב על יפניות וטיוואניות. ובכן, אני חושבת שזוהי אחת מהשנים היותר טובות מאז שאני צופה בדרמות. הייתה הצלחה מסחררת מבחינת רייטינג, פיילוט, שחקנים ותיקים/צעירים, קאסט, פסקול, והכי חשוב רומנטיקה :] הדרמות המובילות של השנה הן: A Man Called God - דרמה של נקמה אישית, עם שחקן מוצלח(סונג יי גוק), רייטינג דיי מוצלח. Bad Guy - קים נאם גיל, מראה למה הוא אחד הטובים, חבל שהוא כרגע בצבא, אחת מהדרמות הטובות לשנה זו. Chuno - קצת היסטוריה, קצת ג'אנג היוק התותח, לי דה אי(הראשית מהחברה שלי בפלטינה), מתורגמת לעברית. Cinderella's Sister - פרוייקט שלי שלא צלח, דרמה גדולה, אבל כמו שרשמתי, הרבה דרמה. Coffee House - הרבה קומדיה, שחקן ראשי מטריף כרגיל, דרמה מתוקה. Dae Mul - דרמה שכנראה תזכה לפרס, בכיכובו של שגיא והראשית המדהימה, רייטינג מצויין. Dong Yi - היסטוריה מדהימה, קיבלה הארכה של פרקים, דרמה מוצלחת עם רייטינג דיי מטורף. Dr. Champ - לא קיבלה הרבה התייחסות, כי היא הייתה חביבה עם שחקנים טובים, הרבה שיפורים לדרמה זו. Drama Special - מיני דרמות, שיצרו שנה של שחקנים חדשים ואיכותיים על המרקע, פרוייקט מדהים. Flames of Ambition - דרמה יומית שתתגלגל ל2011, התחילה טוב, במגמת ירידה. Fugitive: Plan B - אחת הדרמות הטובות של ריין, טוב הוא לא עשה גם ככה הרבה, אבל עוד פעם רק ריין. Giant - מי שלא מכיר זוהי דרמה אחת המוצלחות לשנה זו, לא צפיתי, אבל היא עם רייטינג מטורף וקאסט מוצלח. Gloria - הייתה בינונית, נשארה בינונית, אבל אני ממשיכה לצפות. God of Study - דרמה לצעירים, דרמה חינוכית, היה חביב לא יותר. I Am Legend - ציפיות לא היו, קאסט מוכר לא היה, אבל הדרמה הצליחה, היה כיף לצפות בה. Jejoongwon - קאסט לא רע בכלל, עלילה היסטורית חביבה, בינוני. Kim Soo Ro - ראשי מוצלח, שגרם לדרמה שלמה להצליח, דיי מדהים לא. King of Baking, Kim Tak Goo - קאסט לא מוכר במיוחד, אבל זוהי כנראה דרמת שנת 2010, דרמה שסיימה עם לא פחות מ49% רייטינג, מי שלא ראה עד היום, שירוץ לראות. Life is Beautiful - לא צפיתי, דרמה יומית שהייתה מוצלחת וחדשה מבחינת עלילה יומית. Lunch Box - ספיישל דרמטי עם שחקן חדש Im Seul Ong מ2AM Mary Stayed Out All Night - ממשיכה בימים אלו, דרמה רומנטית מתוקה שלא מצליח לה בקוריאה, אבל בעולם זה כבר סיפור שונה. Mischievous Kiss - ריימיק לIt started with a kiss היה מתוק, התחיל לא משהו, באמצע זה נהיה נחמד, והסוף היה מתוק, אבל לא הייתי מהמעריצות של הריימיק, יכלו לעשות הרבה יותר מוצלח. My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox - אחת הדרמות הרומנטיות היותר טובות בשנים אלו, שחקנים מעולים, עלילה דיי מטופשת, אבל זה לא היה משנה, כי זוהי אחת הדרמות שהכי אהבתי מבחינה רומנטית בשנים אלו. Oh! My Lady - שוב שחקן חדש, שחקנית מבוגרת, סיפור אהבה חמוד, היה נחמד. Pasta - הביאו אותה לישראל, והאמת דיי הצליחה פה, בקוריאה לא אהבו, אבל אני חושבת שזוהי הייתה דרמה רומנטית מאוד חמודה, שהראתה לנו קמצוץ מהמטבח הקוריאני המדהים. Personal Preference - אחת הדרמות היותר אהובות כאן בפורום, אני לא התלהבתי האמת, למה? לא אהבתי שלי מין הו עם מבוגרת זה הכול, למרות שהיא אחת השחקניות היותר מנוסות ומוצלחות, לא אהבתי את הכימיה. בכל מקרה, אחת הדרמות המוצלחות לשנה זו ברומנטיקה אצלנו ובעולם. Please Marry Me - דרמה יומית מוצלחת בימים אלו, ממשיכה ומספרת סיפור נישואים נחמד. Prosecutor Princess - פארק המוצלח לא מפסיק להפתיע, ומשחק פה באופן אדיר, האמת כל סדרה איתו זה מוצלח, לצידו שיחקה השחקנית העולה החדשה(המשנית מאייריס), איכשהו זה עבד, עלילה לא משהו. Queen of Reversals - דיברנו על פארק, גם כאן, הוא ימשיך לקראת 2011, מקווה שהוא עשה כבר צבא ולא צריך ללכת, כי לא נמאס לראות אותו, בנתיים דרמה מאוד נחמדה חברייה, מי שחיפש דרמה למבוגרים, זוהי התשובה. תורגמו 14 פרקים מתוך 16 לאנגלית. Road Number One - בניתי על הדרמה הזאת כל כך הרבה, ואיכזבה אותי ואת כל העולם, קאסט אדיר ומוצלח, אבל העלילה פשוט לא הייתה מי שחיפשנו, אבל עדיין, רוצים היסטוריה קוריאנית, שווה לראות. Secret Garden - נכנסה לקטגוריה שלי כאחת הטובות ביותר לשנה זו, פשוט כל כך מוצלחת, היון בין מוכיח לי מי יודע באיזו פעם, למה הוא אחד היותר טובים בקוריאה. Stars Falling From the Sky - דרמה ללא ציפיות, שזכתה לתרגום בעברית, לטעמי הייתה קומדיה מטורפת, וסיפור רומנטי נחמד, לא משהו מיוחד, אלא יותר דרמה משפחתית, ציפיתי להרבה יותר מזה, אבל גם ככה זה היה טוב. Sungkyunkwan Scandal - אחת הדרמות היותר מוצלחות מבחינת העולם לשנה זו. כפי שחשבתי האמת. בחורה שהופכת לגבר, חנה קימי רק הוכיחה למה זה כל כך מצליח בעולם, חובה לראות, יש גם היסטוריה קוריאנית. Telecinema - פרוייקט נוסף של מיני דרמות מוצלחות, יש פה הרבה דמויות מוכרות. The Birth of the Rich - התחיל טוב, אמצע וסוף על הפנים, חבל שזה התדרדר ככה, לפחות הראשית והמשנית נתנו הצגה מספקת מבחינתי, במיוחד המשנית. The Woman Who Still Wants to Marry - בניתי על קים בום, עם מבוגרת שאני מאוד אוהבת, שפשוט לא הלך להם, העלילה הייתה מטופשת מדי, למרות שהראשית הצליחה ביותר בGIANT. אוקיי אלו, הדרמות הבולטות ביותר בקוריאה, באחריאות חברייה, נתתי דעה קטנה ולא מספקת על כל אחת, אבל אני כן אתן על דרמות שהכי בולטות בעיניי, והכי מוצלחות בעיניי. שלושת הדרמות הטובות ביותר בעיניי לשנה זו(ראנדומלי): Bad Guy - קים נאם גיל משחק כאן באופן הירואי פשוט, כל כך התחברתי למשחק שלו, והקאסט היה דיי מוצלח. שוב, שחקנים לא מהמוכרים שסיפקו הצגה, הראשית שיחקה טוב, אבל לא מצויין, התחברתי הרבה יותר למשנית, המשני(מוכר הוופלים מקופי פרינס) גם כן הוכיח למה הוא מצליח בימים אלו. הדרמה עצמה מגלגלת סיפור של נקמה אישית במשפחה שנטשה ילד קטן לבדו, וכאן מתגלגלים העניינים. הפסקול היה אחד מהטובים לטעמי, המתח, אקשן, רומנטיקה מטורפת, העלילה, השיגעון של הסוף, היה מדהים. My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox - כפי שציינתי למעלה לטעמי זוהי הדרמה הרומנטית בין הטובות לשנים אלו. היה פה סיפור עלילתי דיי משוגע, ודיי הזוי, אבל זה הצליח. זה ריתק המון אנשים לכיסאות, הקאסט היה מוכר, צעיר, משעשע ומוצלח מאוד. הסיפור האהבה הגדול בין הראשיים התגלגל בצורה דיי מושלמת, האחיות הונג שהם האחראיות הגדולות להוצאה של הדרמה, מוכיחות מי יודע בפעם הכמה, שהם אחת מן הטובות ב"שוק". הדרמה מגלגלת סיפור עלילתי על אישה שהיא בעצם שועל בעל תשעה זנבות שכל מטרתה היא להיות עם אנשים רגילים. הפסקול כאן גם כן היה משגע, אבל החיבור בין מינה התותחית לראשי היה דיי מרתק. Secret Garden - הדרמה של בין, כן, כן נכנסה לרשימה שלי ובגדול כי פשוט מגיע לה. אני אתחיל בזה שגם בעולם וגם מבחינת רייטינג היא אחת מהמוצלחות. העלילה כאן דיי משגעת, הרומנטיקה בין השניים, והחיבור בין הראשית המקסימה מ(דמו), מחוברת כאן לבין בצורה בלתי רגילה. הפסקול כל כך מוצא חן בעיניי, והקאסט המוצלח. פשוט אהבתי מה שהם עשו עם הסדרה הזאת. אגב החליפו כאן צוות שלם של במאי, כותבת, ומפיק במהלך ההפקה, עד היום יש ספקולציות דיי נרשעות על איך תיגמר הדרמה, אני לא אומר מהן כי זה סתם יהרוס לכם ת'חשק, אבל הכותבת עצמה רשמה שהיא בכלל לא רשמה סוף כרגע, ככה שאני רגועה. סיפור עלילתי על גבר עשיר שמתאהב באשת פעלולים ענייה. זהו אני לא ארשום יותר מזה כי יש הרבה יותר בהמשך, רוצו לראות.

desire33

New member
* המשך *

עד כאן לדרמות המועדפות עלי לשנה זו. בנוגע למאכזבות, הייתי בוחרת באלו: Mischievous Kiss - רימייק שציפיתי לו בכיליון עיניים, פשוט כך, הגיע באכזבה דיי גדולה. הקאסט הצעיר נתן פה תחושה שחוסר הניסיון כאן הוא המון. המפיקים והיוצרים רצו לתת תחושה צעירה, אבל זה לא הלך להם. הרייטינג היה מאכזב ביותר, אבל מבחינת העולם היא הייתה דרמה מאוד מתוקה ודיי מצליחה. לצערי ההשוואה של דרמה זו לגירסה הטיוואנית הייתה בלתי נמנעת כמעט בכל הספק, ועל כן גם כנראה התאכזבתי יותר. ההדגשות של חלק מהדברים שציפיתי לראות לא היו, נשיקות להוטות, החיבור בין הראשיים, והאי סיפוק הזה פשוט. מבחינת עלילה היה פה דיי נחמד, אפילו התעלו על עצמם בקטע הזה, כי הטיוואנים היו פשוט משוגעים, השחקנים המשניים שיחקו מצויין, במיוחד הטניסאי ששיחק שהתאהב במשנית, ממש הצחיק אותי ברמות, בכל מקרה ציפיתי ליותר. Road Number One - דרמה שהשקיעו בה כל כך הרבה מבחינה כספית, גם כקאסט אחד מן המוצלחים, וגם אביזרים וכ'ו. אבל העלילה הכל כך 'דרמה', ציפיתי למשהו שונה שכנראה מההתחלה היה אבוד, רצו לדבר כאן היסטורית ומלחמתית, וזה גם מה שהציגו, ועל כן אני ועוד מאמינה רבים אחרים התאכזבו. השחקנים הראשיים מדהימים, אחד, אחד, אבל כנראה שזה לא הספיק. יפן וטיוואן - בגיזרה של העולם האסייאתי הזה אני אגע קצת. מבחינה של דרמות, גם כאן אפשר לומר שהיה דיי מוצלח, היה הרבה שחקנים מוכרים ומוצלחים, הטיוואניות סיפקו השנה המון דרמות מוצלחות, אבל כנראה ש2011 בעולם הטיוואני יהיה הרבה יותר מוצלח בעקבות שיתוף פעולה של צוות שחקנים קוריאני/טיוואני וגם שחקנים של טיוואנים/טיוואנים שכל כמחכים לראות את החיבור שכל מצפים לו. אני חושבת ששווה ללכת ולהסתכל על העולם הטיוואני בצורה מאוד מכובדת לשנה הזו, סיפקה לנו המון דרמות מוצלחות, והם ממשיכים לספק לנו הפתעות במיוחד לשנת 2011 שזה מה שאהבתי יותר. מבחינה יפנית - הקומדיה המטורפת לא מפסיקה, אבל הרומנטיקה פחות, הרבה פחות. אני האמתי בשנה וחצי שעברה שהתחלתי להכיר את העולם היפני, נכנסתי לשוק,לא יצאתי ממנו, כי זה חוויה, אבל לאט לאט שמים לב שמה שאתה באמת מחפש, אתה לא מוצא. גם אם יש קאסט מוצלח, העלילה משנה זאת וגורמת לחוויה מעצבנת, כי אני ציפיתי שיהיו יותר דרמות רומנטיות כמו Shooting Star של איה שמשודרת בימים אלו, אבל העלילות ההזויות והמשוגעות גוברות כל כך, וזה כל הבעיה. הדרמות היותר מוצלחות מבחינתי מבחינה יפנית אלו היו הרומנטיות שכל כך התחברתי, הקומדיה זה הצ'ופר הגדול כי באף דרמה קוריאנית או טיוואנית לא נראה קומדיה כזאת מוצלחת. בכל מקרה, אולי 2011 תספק לי יותר דרמות שאני מחפשת, במיוחד זאת שעולה בקרוב של אריקה והארומה(דרמה רומנטית, סוף סוף). דרמות שיעלו בקרוב, ובעצם מה הולך לקרות לקראת 2011: אוקיי אז אני אומר כך: מבחינה קוריאנית, עולה לנו אטנה: אלי המלחמה ביום שני הקרוב, הדרמה שאולי כולם מצפים לה בכיליון עיניים, סוג של ריימיק לIRIS שאגב יצא לו סרט + כמעט בטוח IRIS 2 באופק. אטנה עם צוות שחקנים מהטובים שראיתי, מלא מלא אקשן, עלילה מטורפת ומתגלגלת, הוציאו אין ספור של כסף, ואני חושבת שכדי לכולם להרים את המותניים, ולהחליט לתרגם אותה :] בנוסף מצפים לנו שלושה דרמות מוסיקליות עם שחקנים מוכרים, יון און יה בדרמה חדשה, לי מיונג הו(המשנית מBBF, זאת שכמעט התחתנה עם לי מין הו) עם שני דרמות חדשות, עם ג'ונג היו, והשחקן הראשי מהמלך סאן, בנוסף פוסידון עם צוות שחקנים מרהיב תעלה לאוויר, וכן הלאה, בקיצור מבחינה קוריאנית יש המון למה לצפות, אבל לקוות יותר שהכול ילך חלק כמו שנת 2010 שהייתה שנה מוצלחת לטעמי. כפי שאמרתי העולם הטיוואני משתדרג, ומצפה לנו המון הפתעות, אני ארחיב על ההפתעות כשהדרמות יעלו לאוויר. מבחינה יפנית, כרגיל מצפים לקאסטים מושלמים כמו האחרון שרשמתי בין אריקה להארומה(הראשי מקאיזורה - הסרט), ויותר רומנטיקה, נקווה לטוב. זהו, זה הסיכום שלי לשנת 2010, שנת 2011 בפתח ותיתן לנו בראש, לי יש עוד שנה לשרת בצבא, ואז אני אוכל לתכנן בעזרת השם את הטיול הגדול שלי לקוריאה ויפן :] שבת שלום!

Bartal j

New member
מסכימה לגבי Mischievous Kiss באמת אכזבה

ביג טיים! אולי ה-א-כ-ז-ב-ה של שנת 2010 בגזרת הסדרות הקוריאניות מבחינתי. כאילו כחסידת ISWK הטייוונית כל כך ציפיתי וחיכיתי בכיליון עיניים לגרסה הקוריאנית בספטמבר והתלהבתי מהפרק הראשון ואפילו השני היה סביר.. אך מה קיבלנו בהמשך? התרסקות מטאורית! אכזבה ענקית.. כגודל הציפיות. כך גודל האכזבות.
מה ניתן לומר התחיל מתוק נגמר מר... הסוף לדעתי היה מאולץ ונתן הרגשה של "הרייטינג כושל אז בואו נוריד מהמסך את הסדרה ונסיים עם זה כמה שיותר מהר". הראשית הייתה מתוקה ומשעשעת ומאוד אהבתי את המשחק שלה , אבל עם כל הצער שבדבר לא הייתה באמת כימיה בינה לבין הראשי Kim Hyun Joong לא בהכרח בגללה יותר בגללו, למען האמת הוא די אכזב בגדול כשחקן... בBOF התפקיד די התאים לו, ואני חושבת שגם התאים לו התפקיד של הגאון הסנוב מבחינת ליהוק אבל כישורי המשחק שלו לא היו משהו בכלל בלשון המעט, הוא היה מאוד אנמי ועצור אמוציונלית בMischievous Kiss אולי הוא נכשל בגלל שהפעם הוא לא שיחק דמות משנית אלא ראשית וזה די היה קריטי לסדרה.. אפילו הראשית שלידו לא הצליחה להציל את המצב כי צריך שניים לטנגו... בנוסף הנשיקות. הצמדת שפתיים בקושי בניהם היו מאולצות מאוד ולא יכולתי להימנע מלהשוות למקור הטייווני, גם לא הייתה תחושה שבאמת יש אהבה מצידו. לסיכום: באופן כללי הכל היה מאוד אנמי, טעון שיפור וחלש... וחבל כי היה פה פוטנציאל להצלחה.

desire33

New member
סיכום נהדר, מסכימה איתך בכל מילה.

קלעת בול למחשבות שלי, מסכימה לחלוטין שהראשית הייתה הרבה יותר טובה, אך זה לא הספיק, סיכום נהדר :]

Bartal j

New member
טנקס../images/Emo13.gif מסכימה איתך גם לגבי Road Number One

אכן סדרה שייאשה אותי מהר מידי, הפרקים נמתחו לטעמי כמו מסטיק.. העלילה נשמעה מעניינת, משהו חדש קצת לשם שינוי אולי יהיה פה רענון וכשקראתי את התקציר הסתקרנתי והתחלתי לצפות בעיקר בגלל הקאסט אכן היה מצויין, והיה פה ניסיון לייצר דרמה מצליחה אך זה לא הספיק.. כפי שאומרים מרוב עצים לא ראו יער! שוב גם פה הפרקים הראשונים היו נחמדים , בהתחלה היה גם אקשן ודרמה וסיפור שהזכיר לי את פרל הארבור קצת.. ובהמשך הצפייה הפכה למייגעת כל כך ומייאשת עד שהתייאשתי ופרשתי באמצע... וזה לא קורה לי שאני לא מסיימת סדרה ולא מתעניינת בסוף שלה! היא פשוט שעממה אותי עד שלא הצלחתי להכריח את עצמי לצפות בה יותר. על זה נאמר כל המוסיף גורע

Bartal j

New member
אגב אני צופה עכשיו במקביל במmary

stayed out all night ובsecret garden ואני אוהבת את שתי הדרמות, כן אני פסיכית צופה בשתי דרמות חח מרי כל כך חמודה! העלילה לא מי יודע מה הכי בנויה שם בסדרה יש חורים עוד עדיין אבל Jang Geun Suk פשוט מדהים וכל כך מתוק ( אני אוהבת אותו עם שיער ארוך.. ) והחיוכים שלו.. פשוט שלמות שזה כואב! אפשר לחוש כימיה בניהם בהחלט.. דווקא הדמות של Kim Jae Wook כבחור המשני במשולש הזה קצת אנמית פה, כאילו אני לא ממש מרגישה את הנוכחות שלו בסדרה עדיין משום מה הוא פשוט שם וזהו, לא עושה הרבה. האקסית המעצבנת עוד מורגשת אבל הוא די פאסיבי והוא יכול לתרום לאקשן! סה"כ דרמה מאוד חמודה וקלילה.. ממתק אמיתי עם אפשרות להפוך ליותר מסוכריה מתקתקת ואני לא מבינה למה היא לא זוכה לרייטינג גבוה בקוריאה... ולדובדב שבקצפתן secret garden וואוו אני מאוהבת בסדרה הזו גם.. היא כל כך מצחיקה ויש בה קסם לא רק בעלילה היא קסומה בהחלט ומקסימה! כל הסצנות ההזויות שלה של החלפת הגוף חחח פשוט הזוי ומטורף וקורע מצחוק... Hyun Bin שם פשוט הורס בריאות, הוא הרשים אותי לטובה בכישורי המשחק שלו ולמרות שלא התלהבתי עד כה ממנו אני שמחה לגלות בייבי חדש לאמץ חחחח ללא ספק הוא מפגין בסדרה כישורי משחק מרשימים בהחלט ומשכנעים. אגב הOST של הדרמות אכן חמוד מאוד גם! קיצר מחכה שיצאו עוד פרקים ומספיק חפרתי חח

desire33

New member
תגובה שלי :] (מכיל ספוילרים)

לגבי Road Number - צודקת בהחלט, אבל אני מההתחלה לא התחברתי לעלילה לצערי, הגעתי עד לפרק 5, אני מאמינה שבעתיד אני אראה כבר את הכול, בגלל קים הא ניול וסו ג'י סאב הנפלאים. לגבי Mary - צודקת, אבל דווקא אני חושבת שהוא לא כזה אנמי, היו פעמים שהוא דיי ריגש, פתאום הרים אותה על גבו, נישק אותה מספר פעמים, וחוץ מזה, זאת הדמות שלו, מכיוון שאבא שלו היה כל כך קר איתו והוא גדל ללא אמא, הוא נהיה קר ואנמי, אבל רואים את השינוי שחל בו בעקבות מרי. לגבי ג'אנג הוא מדהים, הבעות הפנים הורסות, והיא כל כך מתוקה וחמודה. לגבי לא מצליח בקוריאה - העלילה בעיקר, מאוד לא מובנת, הרבה חורים כפי שרשמת, ואין בתאכלס עניין, מתמקדים פה בעלילת שווא, שבסוף דיי ברור מה יקרה, כמובן "החידוש" בפרק 9, היה כל כך צפוי. לגבי Secret Garden - אין מילים, אחת הדרמות הטובות כפי שציינת, ודבר אחרון לראות 2 דרמות זה משהו שכל אחת כמעט עושה כאן, תאמיני לי שאני מגיעה למצבים הרבה יותר גרועים, נאמר חמישה קוריאניות, ארבעה יפניות ושני טיוואניות, הכול במקביל חח, והיו אף פעמים שהיה יותר + דרמה שאף פעם לא ראיתי, ההספק הגיע איכשהו, אל תשאלי איך, צבא וכן הלאה.

Bartal j

New member
חחח בשיא שלי ראיתי 2 דרמות קוריאניות פלוס 2

דרמות טיוואניות משום מה אני אוהבת דרמות יפניות אבל תמיד יוצא לי לראות טיוואניות יותר.. אכן זו התמכרות קשה כל הסדרות האסיאתיות האלו

ולןן

New member
מסכימה

אני רואה עכשיו את הדרמה. אני בפרק 12 אבל אני אסיים לראות אותה.. העלילה חמודה והשחקנית הראשית אני מתה עליה.. אבל HYUN JOONG... עד כמה שאני אוהבת אותו כאיידול, הוא פשוט שחקן לא טוב.. הוא לא מראה רגשות כמו שאמרת, בכל הדרמה (עד איפה שצפיתי) יש לו רק שני פרצופים - הפרצוף הקר והפרצוף שהוא מחייך.. הוא בכלל לא משדר כלום וזה חבל.. גם בBOF הוא היה ככה, אבל שם זה התאים לתפקיד באמת.. אבל למרות האכזבה, עדיין דרמה חמודה כזאת.. אבל ועוד משהו.. האמא הורגת אותי! חחח יש גם את YOU'RE BEAUTIFUL.. זה גם היה השנה אם אני לא טועה...

Bartal j

New member
YOU'RE BEAUTIFUL מ2009 גם סדרה חמודה

הראשי שם Jang Geun Suk משחק אגב בmary stayed out all night מומלץ ביותר! אם כי הסדרה עדיין רצה בקוריאה בימים אלו אז לוקח שניםם עד שמוצאים תרגום באנגלית (אני כבר רואה בלי תרגום חח ומנחשת חצי עלילה בעצמי כביכול מה הוא אומר לו ואז אחר כך רואה עם תרגום באנגלית ומבינה כמה הדמיון שלי פרוע או חושב מה שאני רוצה לחשוב LOL)

Gitana

New member
תודה על הסקירה! מהסדרות של 2010 צפיתי ב...

"Bad Guy" - סדרה מעולה ומותחת! קים נאם-גיל שחקן מדהים!
"Road Number One" - אחרי כל הביקורות השליליות הייתי בטוחה שמחכה לי סדרה כבדה ומשעממת אבל לשמחתי מדובר באחת הסדרות שהכי אהבתי ב-2010...העלילה, הדמויות...לא השתעממתי לרגע...עניין של טעם...
"Kim Soo Ro" - אני מאוד אוהבת סדרות היסטוריות אבל הסדרה הזאת היא אחת הפחות מוצלחות שיצא לי לראות...הפרקים הראשונים עם הדמויות של הילדים היו משעממים...אח"כ היה שיפור משמעותי בעלילה אבל אז שוב ירידת מתח ורק חיכיתי כבר לסיים את הסדרה כי אני לא אוהבת לנטוש סדרה באמצע.
Cinderella's Sister - ממש לא הצלחתי לחבב את הדמויות הראשיות בסדרה...גם העלילה שיעממה אותי. הדמויות היחידות שטיפה עניינו היו ההורים של הילדה המפונקת (האבא והאמא החורגת). "God Of Study" - מככבים בה שחקנים צעירים וחמודים אבל הרגשתי שבמקום לראות סדרה צפיתי בסדנה לימודית עם הסברים נלווים בכל סיום פרק. Stars Falling From the Sky - סדרה כל כך כייפית! אהבתי מאוד את הכימיה של הזוג הראשי ואת כל הילדים המתוקים שהשתתפו בסדרה. בזכות asia4hb נהניתי ממנה בעברית. תודה!!!
"צ'ונו" - ג'אנק היוק וכל מילה מיותרת!!!
The Woman Who Still Wants to Marry - סדרה עם עלילה די טיפשית...שחקנים לא רעים אבל זה לא מספיק. Gumiho: Tale of the Fox's Child - הסדרה רחוקה מלהיות סדרה קוריאנית טיפוסית...ובכל זאת, בזכות הקאסט והעלילה המוזרה נהניתי ממנה.

nurit224

New member
הדרמות שאני אהבתי ../images/Emo99.gifוכאלה שלא ../images/Emo254.gif

Bad Guy - עם השחקן קים נאם גיל בהחלט דרמה מצוינת, עדיין בשלבי צפייה, צריכה למצוא זמן להמשיך לראות. Chuno - דרמה היסטורית מדהימה, עם קאסט שחקנים נהדר. Fugitive: Plan B - למרות שזאת אמורה להיות דרמת פעולה, ריין הורג אותי מצחוק במיוחד עם הפרצופים וההתנהגות הילדותית שלו הגעתי לפרק 7 בדרמה ואני בהחלט אמשיך לצפות בה. King of Baking, Kim Tak Goo - הרבה שחקנים חדשים אולם מדהימים במיוחד הראשי, אחת הדרמות הטובות לפי דעתי עם רייטינג גבוה עלילה מאוד מעניינת ושלא נדבר על השירים המדהימים. Life is Beautiful - דרמה מקסימה, אני כבר בפרקים האחרונים, עלילה מאוד מעניינת ומשפחתית, כשהסיפור הראשי הוא בעצם סיפור אהבה בין שני גברים צעירים, מראה לנו הצופים קצת את הדעות השונות שיש בקוריאה על הנושא. Mary Stayed Out All Night - רק בפרק 2, החלטתי לחכות עד שיסיימו לשדר, אבל ממה שראיתי סדרה חמודה ומצחיקה. Mischievous Kiss - אכזבה מבחינתי, השחקנית הראשית ממש חמודה, אבל השחקן הרס את הכל, לפי דעתי לא היו צריכים לתת את התפקיד לאיידול. Personal Preference - סדרה מקסימה עם שחקנים טובים. מאוד אהבתי. Prosecutor Princess - אחת הסדרות האהובות עליי, עם שחקן מאוד אהוב עליי פארק שי הו, עלילה מאוד מעניינת ומותחת ומצחיקה לעיתים. שווה צפייה בהחלט. Queen of Reversals -נחשו למה אני רואה אותה ? כן כן רק בגלל השחקן פארק שי הו, סדרה מצחיקה וחמודה אבל העלילה קצת משעממת לפעמים. Secret Garden - היום בדיוק סיימתי לראות את פרק 7 ואין אין אחת הסדרות הטובות של היון בין, עלילה מעניינת ומצחיקה וקאסט שחקנים טוב. Stars Falling From the Sky - דרמה טובה, מצחיקה, נוגעת, רומנטית הכל בדרמה אחת, לא סתם נבחרה להיות מתורגמת. Sungkyunkwan Scandal - דרמה מקסימה, היסטורית ומצחיקה, עם שחקנים חדשים אולם כבשו אותנו מהפרק הראשון, עלילה מעניינת וכובשת. אלא חלק מהדרמות שכן ראיתי והתחלתי לראות לאחרונה, מקווה ששנת 2011 תביא עוד דרמות טובות
זה הכל מבחינתי

Verona04

New member
../images/Emo207.gif ד"א נורית,

שנה שעברה עשינו את "טקס האוסקר"
, מה לגבי השנה?

nurit224

New member
בהחלט יתקיים גם השנה ../images/Emo13.gif

הוא בהכנות, אנשי הצוות והבמה עובדים ממש קשה כדי להכין הכל לקראתו
אני רק צריכה לשלוח את כל ההזמנות למשתתפים
ולאשר הגעה

Bartal j

New member
Sungkyunkwan Scandal אכן דרמה נפלאה

אני אהבתי אותה ולרוב אני לא חסידה גדולה של דרמות היסטוריות...לYoo Ah In הרובים הוד עם השיער הארוך שמה יש שפתיים שדורשות נשיקה!

Bartal j

New member
סדרות אסיאתיות שראיתי השנה

Chuno - אכן דרמה טובה, אהבתי את הראשים למרות שזו דרמה היסטורית גם אהבתי (בסוף ז'אנר ההיסטוריה עוד יתחבב עלי חח) הסוף של הסדרה היה בהחלט מרשים ביותר ולא צפוי ואני אוהבתי. Sungkyunkwan Scandal - עוד דרמה שאהבתי, קאסט טוב אפילו שהראשי איידול הוא משחק לא רע ממש ויש שמה כל כך הרבה שחקנים טובים ועלילה בנויה ובכלל דרמה שכיף לצפות בה. A Man Called God עוד דרמה מעולה! מומלצת מאוד! יש שמה סצנות שאהבתי, סיפר עמוק ואישי על נקמה, שחקן מעולה בעל כישורי משחק איכותיים, עלילה די מרגשת אפילו עם פיתולים מעניינים, לי היה די קשה להתנתק מהפרקים, וראוי לציין שאהבתי מאוד את ההשחקנית המדהימה Han Go Eun שגילמה את הדמות של ויויאן קסטל (חתיכת פאם פאטל זו) אותה אחת מהדרמה המעולה capital scandal ששיחקה את הגיישה\ג'יסנג (איך שלא כותבים את זה בעברית) המדהימה. התפקיד הזה ללא ספק היה תפור בול למידותיה המושלמות
עוד דרמות מומלצות בחום שעדיין רצות באוויר כפי שציינתי secret garden & mary stayed out all night אני התאהבתי בהן ומחכה כבר שיצאו פרקים חדשים!! לרוב אני שונאת לראות סדרות שרצות עדיין כי זה סתם עינוי לחכות שבוע שלם ל2 פרקים אבל הפעם לא התאפקתי והתמכרתי כרגיל..
סדרות שבתכנון לצפות: Fugitive: Plan B bad guy My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox Dae Mul Personal Preference דרמה שאני עד עכשיו לא יודעת איך עוד לא יצא לי לראות אותה, ייתכן ואתחיל לצפות בה בקרוב מאוד חח לגבי סדרות שאכזבו אותי כבר ציינתי למעלה... בגיזרה הטייואנית: Princess Single Blind Date in mind - בחורה צעירה ושקטה שלא נראית משהו נזרקת ע"י החבר שלה שהיא מאורסת לו הזורק אותה לטובת מישהי אחרת, עתה היא צריכה למצוא בחור חדש, להתחתן איתו לצאת לירח דבש באירופה וכל זה בלי שאף אחד ממשפחתה יגלה שאין לה חתן, לכן היא יוצאת לאינספור פגישות עיוורות הזויות ומייאשות בלי לדעת שהמזל מונח לה מתחת לאף ממש , כמובן שלעזרתה נחלצות 2 חברותיה הטובות האחת טום בוי ללא ניסיון רק עם גברים והשניה יפייפיה הורסת וביצ'ית שוברת לבבות שמשתעשעת בגברים להנאתה. סה"כ עלילה משעשעת למדי, הראשי די חמוד, סדרה קלילה ולא עמוקה מידי, לא להיט ולפעמים קצת הזויה בהרבה מהסצנות היו קטעים שהיא קצת נמתחה אבל בסך הכל נחמדה. עוד טייואנית שאני הולכת לצפות בה היא: The Fierce Wife ככל הנראה שיסיימו לשדר אותה שם.

desire33

New member
זוהי סדרה סינית, לא טיוואנית :]

אם תשאלי מה ההבדל, אז ההבדל הוא מזערי, אבל יש הבדל חח.

Bartal j

New member
בסדר שיהיה הבדל מזערי חח מבחינתי זה די דומה

אבל נו שיהיה סינית חחחח

kim87

New member
ואם תשאלי את הסינים

הם יגידו שאין הבדל בכלל ושטיוואן היא בעצם חלק מסין...

למעלה