סיכום האירוע

כריסטין

New member
סיכום האירוע ../images/Emo41.gif

מכל העדויות שנאספו עד עכשיו האם נציג של מחקר העב"מים יכול לומר לנו האם אכן היתה פעילות עב"מים באותו ערב/לילה של יום חמישי/שישי ?

a e q u i t a s

New member
../images/Emo41.gifסיכום האירוע מנקודת המבט שלי../images/Emo41.gif

סיכום האירוע מנקודת מבטי
עובדות: 1. לאור הפיגוע האחרון בחדרה, שגבה חיי ישראלים ושיגורי הקסאמים בימים אחרונים, ראש הממשלה ושר הביטחון הורו לצה"ל להפעיל מכבש לחצים על הפלסטינים. 2. בגין הוראה הנ"ל, חיל האויר בארבעה ימים אחרונים מקיים פעילות התקפית אגרסיבית ורצופה בעזה, מה שכולל גם תקיפה של משגרי חוליות קסאמים ופגיעה נקדותית ורציפה במנהיגי טרור. 3. פגיעה במשגרי חוליות קסאמים היא עניין של דקות ספורות, ולכן חשוב למטוסי חיל האויר לפגוע במהירות האפשרית לזירה כדי לסכל את הפעילות, ולכן סביר הדבר שטייסי חיל האויר עוברים את מחסום מהירות הקול גם בשטחי ישראל, אף על פי שבימי שגרה חל איסור לעשות זאת. 4. הערים שבהם שמעו והרגישו את הבום על קולי, לפי YNET ותפוז, הם: א. הרצליה ותל אביב, ב. נתניה והסביבה ג. אילת ד. ראשון לציון המשותף לכל הערים האלה שהם ממוקמים בסמוך מאוד לבסיסי חיל אויר. 5. חיל אויר וצה"ל הכחישו כל פעילות חריגה בתחומי מדינת ישראל. 6. המכון הסוסמלוגי אישר שלא הייתה רעידת אדמה בישראל בימים אחרונים.
מסקנות: 1. חיל אויר מקיים בתור שגרה מבצעית בימים אחרונות פעילות מבצעיות ענפה בשטחי אזח"ע - דבר זה אינו ניתן להכחשה, בזאת בשם התמונות שיוצאות מעזה הבוערת. 2. סביר מאוד להניח שצה"ל וחיל האויר לא יפרטו בתקשורת, שגם עלולה להגיע לידיים של גורמים עיונים במדינות אויבות, את הפעילותיות המבצעיות של חיל אויר, את המסדרונות האויירים שבהם חיל האויר משתמש לצורך תקיפת יעדים בעזה ובגדה המערבית ואת שעות ההתקפה האופטימלי לתקיפות מסוג אלה. 3. סביר להניח שמדינת ישראל לא תבצע ניסויים בראשי חץ גרעיניים טקטיים - או בשמם הידוע יותר פצצות ניוטרון סמוך מאוד לחופי ישראל, וזאת תוך כדי ידיעה מראש שכל אזרח המבלה על חוף יכול להביט על ניסוי כזה. 4. סביר להניח שמדינת ישראל לא תבצע כלל פעילות גרעינית, אם בצורת ניסוי או תרגיל בתוך השטח ימי שלה, חשוב להגיד שעל פי מקורות זרים ישראל ביצעה ניסויים גרעיניים בשנות השישים באוקיינוס ההודי - זה מקום יותר נורמלי, רחוק מכל חוף ואנשים. 5. סביר להניח שמכשיר ליצירת רעידות אדמה הוא דבר הזוי ביותר, וקיום על פי הידוע לי, אין טכנולוגיה המאפשרת להרעיד את אדמה בצורה כזו. 6. נצא מתוך נקודת הנחה שאכן קיים טכנלוגיה אשר יכולה לגרום לרעידות אדמה, סביר מאוד להניח שניסויים כאלה לא יבוצעו סמוך מאוד לחופי ישראל וכל זאת שעיני אזרחים יכולים להסתכל עליו. 7. ככול הידוע לי, לא נמסר על פעילות חריגה בעולם.
- מסקנה סופית 1. הרעש שנשמע הוא פעילות מבצעית של חיל האויר בגין אירועי פח"ע - פעילות חבלנית עיונת שהראו לאחרונה בחדרה ובישובים סביב עוטף עזה, קרי קסאמים.

כריסטין

New member
לא יאמן , אף מילה על עב"מים ?

מכל מה שכתבת (והשקעת המון סחטיקה) אבל לא התייחסת לדבר החשוב ביותר תצפיות עב"מים רבות באותו ערב

a e q u i t a s

New member
בדיוק - מה שאמרתי בסעיף 7

בדיוק מה שאני שרשמתי בסעיף 7 - לא ידוע על פעילות חריגה בעולם. (מבחינת תצפיות עבמ"ים).

Darakan

New member
פצצת ניוטרון זה לא ראש גרעיני טקטי

פצצת ניוטרון - אינה גורמת להתפרצות אנרגיה וחום אלימה כמו בפצצת אטום רגילה. כל מה שנפלט מתגובת השרשרת זו קרינה מסוכנת, כך שברדיוס ה-"פיצוץ" מתים כל היצורים החיים, אך לא נגרם נזק סביבתי. הן נחשבות לפצצות הגרעיניות המתקדמות ביותר. פצצה גרעינית טקטית - פצצה גרעינית "קלאסית" שרדיוס הפיצוץ שלה הוא יחסית קטן. המטרה שלהן היא בשימוש על אזור שנחשב "טקטי", וכך לעכב/לפגוע באויב מתמרן הנע לכיוון הגבול שלך.

zoomarch

New member
a e q u i t a s, מסקנתך הולמת את

דובר צה"ל. האם אתה נמנה על חייליו? זה גם פורום קונספירציות. האם אתה חלק מהקונספירציה? שאלתי אותך אמש: אצלי בגולן לא היו בומים. היה גל הדף כפול תוך שעתיים. נא הסברך! לא בומים ולא בטיח. בטח לא עב"מים. אבל אולי פצצת דלק? אולי שתיים? העובדות: 2 הבזקי אור (התפוצצות האתר בשטח אוירי רחב בעומק הים) ואחריו, גל הדף, הנובע משאיבת כל החמצן בחלל הפיצוץ לתוך הדליקה. אם אתה בטוח ב"הודעת" הדובר, נא הסבר כיצד הנחתי אינה אפשרית, מה גם, שכל משתתפי פורום מזג אויר, מתבדחים על חשבון הדובר... אינברסיה... חחחחחחחחחח מושון

a e q u i t a s

New member
מושון בעניין תגובתך

קודם כל, אני לוקח את משפטך הראשון בתור מחמאה, אומנם אני חייל בשירות סדיר, אך איני נמצא ביחידת דובר צה"ל, ואני פה על דעתי בלבד, כנראה ואצטרך להבהיר שהודעותיי אינם מייצגת את המערכת הצה"לית, השלטונית או כל אירגון אחר. אני לא בטוח בהודעת דובר צה"ל, ואם נוכל לראות בכרטיס האישי שלי ובלוגי, תוכל להבין עד כמה אני סולד ממערכת הזו ומודה לאלוהים שאני עוד שבוע וחצי משתחרר. אך יש בהודעת דובר צה"ל משום היגיון מדעי ויש בהודעתך משום חוסר היגיון בעליל. לא הגבתי להודעתך הקודמת בגלל שהיא הייתה מרובת טעויות, ברשותך אנמק: 1. אין מטוס F111 הידוע בטכנולוגית החמקן שלו, יש מטוס F117, אין מטוס B32 - מפציץ אסטרטגי יש B52, בעניין ה B2 - צדקת. אני מניח שהינך גר בארץ ויוצא מתוך נקודת הנחה שמעולם לא שמעת את מנועי המטוסים המוזכרים למעלה, ולכן אתה לא יכול לשלול את זה. למרות שגיחות של חיל אויר אמריקאי מעל ישראל עם מטוסים כאלה הוא דיי מגוחך כשלעצמו, ואגב זה גם מוכיח את חוסר הידע בנושא זה, אין אני אומר את זה חלילה מתוך כוונה לפגוע. אני לא מבין לאן אתה מעוניין למשוך את הדיון, האם לפעילות עבמ"ים חריגה באותם ימים או לניסויים סודיים בפצצות דלק ומימן. נציג המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם מסר את תגובתו, שלא דווח על אירועים חריגים בימים אחרונים למרכז הישראלי לחקר עבמ"ים לא בישראל וגם לא בעולם. וניסויים בפצצות דלק, מימן, ניטורון, גרעין טקטי מה שזה לא יהיה, נקודת המוצא שלי אומרת שלא יערכו אותו בקירבה אוכולסיה, בטח שלא ישראלית ובטח שלא מול חופי הארץ. איפה הגיון? איפה שמירת הסודיות? אבטחת המידע והחשאיות. בצה"ל אומנם אין הרבה היגיון, אבל מה שבטוח הם יודעים לאבטח את המידע כראוי. ולכן אני שולל את זה. בעניין מזג אויר, אני לא יודע, אני לא מומחה למזג אויר - אבל אני כן מאמין שזה קשור לגיחות ההתקיפה של מטוסי ח"א בעזה. אני מבין שזה פורום קונספרציות, אבל יש דברים שהם כל כך פשוטים עד שקשה מאוד לעכלם, ואז מתחילים כל הפיתולים האלה בתיאוריות. אבל כמו שאמר ג'ורג אורוול בספרו 1984, "freedom is the right to say, 1+1=3"' זכותם להאמין בתיאורית הקשר והקנוניה. :)

ידיב

New member
אף אחד לא ראה באירוע:

עבמים וגם לא חיזריים,וגם אני לא ראיתי רק שמעתי בומים על קולים.אם צהל מכחיש זה לא אומר שזה לא נכון.

כריסטין

New member
מה אתה שח...........

קראת את התגובות בYNET ? המון אנשים ראו דברים מוזרים בשמיים...

Darakan

New member
אנשים נוטים למצוא דברים שלא באמת

קרו. כל אחד מחפש משמעות אחרת. אם היו בומים שכאלו לפני כ-500 שנה, אז היית מוצא עדויות שאנשים ראו מכשפות על מטאטאים... אני די מפקפק ברוב מה שנאמר בתגובות שם.

סנגי

New member
ביום שישי בלילה ושבת מטוסים../images/Emo160.gif

לאחר התופעה המוזרה שהופיעה בתקשורת צהל ניבהל לכן פעל בשיטת לוחמה פסיכולגית בכדי לשתק את שאלות האזרחים בדכ צהל אינו חיל האויר אינו פועל בשבתות ובימי שישי אך אתמול בלילה והיום בבוקר טסו מטוסי חיל האויר לכל אורך מדינת ישראל במהירות גבוה יצרו בומים על קוליים אמיתיים מקריית שמונה ועד אילת על מנת לתת מחשבה שהרעידות של הדבר המסתורי אכן היה בומיים על קוליים של מטוסי קרב. שמתם לב למטוסים שפתאום החליטו לטוס בימי שישי שבת בתיזמון מוזר להירועים? האח הגדול מסית את דעת הציבור ממה שקורה באמת. עבמים לא עבמים לעזעזעל קורה משהו והתקשורת שותקת משתפת פעולה מהוראה מגבוה.

J U B

New member
מסכים..

אי אפשר לגלות הכל לציבור הרחב , זו תהיה טעות

למעלה