סיכום הבטיזאדו של ג'יני...

MerlinTheWizard

New member
סיכום הבטיזאדו של ג'יני...

קודם כל ומן הסתם היה כיף שחבל"ז! שנית, בהתחלה היה אנגולה והיה משחק ממש מצחיק בין פנטרה לנועה (פנטרה זה מסטר דרגה שלישית מברזיל שמתארח בנס ציונה) שלישית, תצוגת המדריכים היה מרהיבה מן הרגיל! קווקה פשוט תותח שלא נדבר על שוקו, נועה, עידן, צ'יקו, פנטרה וג'יני... רביעית הייתה הצגה של הקטנטנים שהדגימו איך הילדים בפורטלזה מתלבשים ועושים קפוארה בגלל שצ'יקו מפורטלזה ונסריו שאימן במתנ"ס אז זה גם היה משעשע למדי. וחוץ מזה חלוקת החגורות הייתה מאד מרגשת והמשחקים היו מעניינים וזהו בזה אני מסכם את הטרוקה ג'י קורדאו שהייתה אתמול (לא חילקו ירוק). מי שהיה מהפורום מצטער אם לא פגשתי בכם פשוט הייתם צריכים לשאול מי פה מפורום תפוז...

jennie 00

New member
אחלה../images/Emo70.gif

שוקו המלך
אמרתי לכם!!!!!!!!!!!!!

MerlinTheWizard

New member
חברה אני לא קולט אתכם!!!

אני רושם הודעה בגודל כזה סיכום של הבטיזאדו של ג'יני ואף אחד (חוץ מג'יני נשמה כפרה עליך) רושם משהו מגיב כלום ואתם עוד מתפלאים!!! אתם יכולים לספר למשל על הבטיזאדו האחרון שלכם מה היה מי היה ואיך היה?

jennie 00

New member
בבטיזדו האחרון שלי....

שבעצם היה הראשון שלי היו... תמר סרג'נטו איסקילו כרכרה סופיה נועה עידן סבבה שוקו סייקו יפתח אנטנה מלדווה בוקה היקה(מברזיל) וג'ו כמובן!
בהתחלה פתחנו איזה עשרים-שלושים הודות ושיחקנו מלא מלא
אח"כ היה תצוגת מדריכים פשוט מדהימה שאם אתם רוצים לראות אותה אז אתם אתם יכולים להוריד מאהתר המצורף.. ותחלנו מהגבוה לנמוך קודם חילקו למולזו(איתי) כחול צהוב אח"כ חילקו את הצהוב ..ירוק צהוב..ירוק! והיה ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיף

DORA16

New member
מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אצלנו היו שלושה ברזילאים... קיבי ובונזאי , שהעבירו לנו גם שיערים אחר כך....ועוד אחד שאין לי מושג איך קוראים לו.... דרך אגב ...אתמול סייקו העבירה לנו שיעור, ובשבוע שעבר לייאו...היה כזה כיף!!!!!!!!!!!!!!! קיבי ובונזאי מה זה חמודים....מה זה כיף איתם!!!!!!!!!!!!! אני נכנסתי נגד קיבי בטקס חלוקת החגורות....הוא הפיל אותי לפחות 3 פעמים...קל להפיל אותי...
לא נורא...

למעלה