סיכום- הבנתי שגלובוס יונייטד ...

gil_35

New member
סיכום- הבנתי שגלובוס יונייטד ...

רק מפיצה את הסרטים ולא אחראית על תוכנם. ולכן בן התנער מכל אחריות לגבי אכות הקול והתמונה. לגבי היזמים ( הם שקונים בתחילה את המסטר והופכים אותו ל"גירסה ישראלית") - הם האחראים לקיצוצים בתמונה ואכות הסאונד ומצפצפים על הצופים בישראל - הכל ,כנראה, משיקולים כלכליים שמתחילים בדרישה שלהם לקנות מסטר זול בחו"ל ונגמרים בהוצאת תפריטים לסרטים של "כיתה א´ " . ?? - נכון ? גיל.

rubaja

New member
חרם צרכנים..

צודק! אולי במקום להתנהג כמו כל הישראלים ורק נקטר - למה שלא ננקוט עמדה ונעשה חרם צרכנים ולא ניקנה שום סרט זון 2 שהודפס בארץ!!!!!!!!! אין הכוונה לזון 2 שהודפס באירופה כי אז האיכות טובה - הכוונה לסרטים שהודפסו בארץ ושבנוסף לאיכות הנוראית גם הפכו אותם ל 3*4! כי באמת נימאס מהזלזול באנשים - חושבים שלא אכפת לנו - אבל מיכוון שממשיכים לקנות אף אחד לא ישנה את זה! סתם רעיון...אולי יתפתח מזה משהו... מישהו יכול לענות לי בכל אופן על ההודעה הקודמת שלי בקשר לתוכנה לסידור מאגר הסרטים?

נכון... אבל בעייתי מאוד!

חרם צרכנים דה-פקטו כבר קיים בין חברי הפורום. לא נראה לי שמישהו כאן קונה דיסק זוועתי ללא תוספות ועוד משלם עליו פי 3. אבל - אנחנו כאן רק המיעוט שבמיעוט בין צרכני ה-DVD בארץ, ולצערנו רוב הצרכנים הישראלים מעדיפים 4:3 ולא חשוב להם תוספות או DTS העיקר שיהיה תרגום.

rubaja

New member
טוב לדעת...

ואני שמח להגיד שאני מצטרף לחרם...האמת שתמיד עשיתי חרם ביני לבין עצמי לא לקנות דברים שהודפסו בארץ.. מקווה שהדברין ישתנו... בכל אופן יש סיבה לחיות !!! BACK TO THE FUTURE (ב DTS) ו ICE AGE ועוד רבים אחרים.... עד סוף השנה יש לי כל כך הרבה הוצאות על DVD....לא נורא....

למעלה