סיכום ההופעה!

סיכום ההופעה! ../images/Emo9.gif

אוקי אז ככה,הם שרו הרבה שירים מהדיסק החדש ובודדים מהראשון והשני. היו כמה קטעים שהייתי חייבת לספר: -כל פעם שנגמר שיר היו חברה לידי וליד חברה שלי שצעקו "שחר המקלות" ככה עשרים אלף פעמים כל פעם שהיה מעבר בין שיר לשיר,בסוף,פיטר צעק עליהם שיפסיקו חחח...
. -שחר היה ממש מצחיק,הוא השתגע. -כשהם שרו את "הר של בייגלך" כמה אנשים התחילו לזרוק על יהלי מלא מלא בייגלה,ואז שהם שרו את "הסיפור המתוק" מישהו זרקה עליו שוקולד,ואז הוא התעצבן ואמר:"מה זה פה גן חיות?! קודם שבייגלה אחרי זה שוקולד,מה הבא? בוטנים? אולי נמציא שיר שיקרא עמק הבוטנים"
-אני כמעט בטוחה שבמאה אחוז שמתי שיהלי שר את "ושוב אני מוצא אותי...בלה בלה בלה" אז ירדו לו כמה דמעות.
-אני אחרי ההופעה התחלתי לצעוק לחברה שלי שיהלי כל ההופעה הסתכל עלי וחייך אלי והיא מביאה בי ייבושים שהוא בכלל הסתכל לאיש מצלמה שעמד לידי וצילם! אוף!
היה פיצוץ!

QuEeN oF mE

New member
היי!

*סורי שאני נדחפת*.. אבל אני ויקי..והממ..חדשה פה,וכמובן שאני אוהבת את מוניקה סקס. אה,כן והייתי בהופעה
חחחחחח...הקטע שפיטר צעק עליהם בקשר למקלות היה מצחיק! חחח ובהתחלה עמדתי ממש בשורה הראשונה ליד אלדד ופיטר ובמקום להגיד להם משהו הסתכלתי להם על הנעליים
ואז התפוצצו לי ולחברות שלי האוזניים אז עברנו כמה שורות אחורה,והמשכנו לקפוץ..גם דרכתי לכמה אנשים על הרגליים בטעות בזמן שקפצתי (סורי!
) חחח..הקטע עם הבייגלה היה מצחיק. ואלדד..היה לו מבט מפחיד! וכשהוא הסתכל לכיוון שלי זה היה מפחיד! אה..ורציתי לקחת להם את הבקבוק מים (או הבירה) אבל לא יצא..באסה.. אח"כ חברה שלי רצתה שיתנו לה את המפרטים..אבל לא הסכמנו לחכות איתה שם.. זהו,היה כיף! אני כבר רוצה לקנות את הדיסק! זה הכל..סורי שבאתי ככה פתאום..

נריה פי

New member
הלוו הלוו אני חדשה טו (too)

שלום, אני חדשה.... בקיצור גם אני הייתי בהופעה, הייתה ממש פצצה של הופעה. ובקשר לחבר´ה שצעקו "שחר המקלות" אלו היו אני וחברים לי..
פשוט, אח של חברה היה ב-2 הופעות שלהם והוא צעק לשחר את זה והוא הביא לו את המקלות אז ניסנו גם, אך ללא הצלחה.
בקיצור היה מצחיק, וכן אני מודה זה היה מאוד מעצבן לשמוע את הצרחות שלנו...
אבל היה ממש ממש ממש כייף!!

היינו 2 ס"מ לידכם!

חברה שלי הייתה לידכם היא לבשה כזה מעיל בז´ צמר ואני הייתי לידה ליד האיש מצלמה לבשתי כזה טרנינג אדום וג´ינס בהיר אתם על בטוח ראיתם אותנו...כאילו...היינו באותה שורה אחד ליד השני

נריה פי

New member
אני לבשתי

חולצה סגולה משובצת... ומכנסיים שחורים. אני זוכרת את חברה שלך אבל אותך לא ממש ראיתי.

נריה פי

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

איזה כייף! ראו אותי.. סתם סתם, סבבית!

QuEeN oF mE

New member
נראה לי שראיתי אותך..

כי בדיוק חברה שלי אמרה לי שיש לך ג´קט\טרנינג כמו שלי,אבל אז אמרתי לה שזה לא כמו שלי..

אביבוש1

New member
אני כמעט

פוצצתי אותכם במכות. יש לכם מזל שפיטר אמר לכם להפסיק. ~אביב

אביבוש1

New member
אז...

כשילדים קטנים ולא בוגרים עומדים מאחורי וצורחים כל ברייק "שחר המקלות", זה מעלה לי את הסעיף. ואז אני יכול או להמשיך כרגיל בהופעה ולהנות פחות, או להשתיק אותם ולהנות יותר. חוץ מזה זה לא מפריע לי. סתם עצוב. ~אביב

ח ח

New member
רק רציתי להגיד...........

רק רציתי להגיד שאני חדש ושאני הילד שצעק "שחר המקלות"........ אני מצטער אם הפרעתי למישהו (כולל גם את פיטר...
חחחחח...)
פשוט אח של ידידה שלי היה פעמיים בהופעה של מוניקה סקס פעמיים הוא צעק "שחר המקלות" ופעמיים הוא קיבל את המקלות.... אז רצינו גם את המקלות.... אבל מה שהיה מעצבן זה שהוא בסוף לא הביא לנו את המקלות...
אפילו שצעקנו כל כך הרבה ושכל כך כעסו עלינו
בקשר להופעה היה ממש פצצה!
זאת ההופעה הראשונה שלי וממש ממש ממש נהנתי
אני עכשיו הולך לקנות את שני הדיסקים החדשים שלהם...
את הראשון (פצעים ונשיקות) כבר יש לי...... הכל היה סבבה חוץ מהקטע שהם שרו ממש קצת שירים מהדיסק הראשון.... כל ההופעה חיכיתי לשיר "סאן חוזה" אני חולה על השיר הזה!!!
אבל לא נורא! גם אני ועוד ידידה שלי... לא נריה אחת אחרת (בלונדינית
) כל כך רצינו בירה אבל לא נתנו לנו....
גם רציתי לדעת למה זה היה ביום
ולא בלילה
.........
נ.ב זה הדואר האלקטרוני של ידידה שלי נריה שגם כתבה פה...... אני פשוט לא יודע מה הדואר האלקטרוני שלי....................

יפה...

שמח שנהנת.... ושאני הייתי בהופעה.., לפני חודש בערך(חח.. וואי.., היום זה בול חודש..), אז הייתי בשורה ראשונה., והיה אחד ממש צמוד אליי לידי, שנתן לשחר עוד בשירים הראשונים של מוניקה של ההופעה את המקלות שהוא הביא איתו להופעה.., וכל ההפועה הוא צעק לשחר "שחר המקלות" ובסוף ההופעה שחר הביא לו אותם..., לדעתי זה דיי ברור שהוא לא הביא לאף אחד מכם כי הוא לא רצה לבאס אף אחד או משו כזה..., עם זה היה אחד יחיד שהיה צועק, אני מניח שהוא היה נותן לו..... מממ.., איך קוראים לך?? ואגב ברוכים הבאים..

כשהם ירדו מהבמה

שחר לקח מקל אחד וסתם זרק אותו כזה לקהל....אז מישהי תפסה...וזייהו

היה אחלהההה !!../images/Emo9.gif

זו הייתה הופעה ממש טובה! והשירים היו ממש טובים!! חיחי עכשיו מתנגן לי בראש-בעיר הזאת... וגם אלנבי, אלנבי טו טו טוטוטו טוטווו אוי וזו עם השוקולד הייתה לידי חחח הוא כזה אמר- מה זה פה אני קוף בגן חיות? מילא בייגלה אבל שוקולד? מה הלאה- בוטנים? חיחי כי זה היה בדיוק לפני הסיפור המתוק!! יאללה פעם באה מביאים אפרסקים!!

omriziv12

New member
וואי היתה הופעה מעולה!

פצצה!!! הייתי שורה ראשונה או שניה, משהו כזה

למעלה