J u m p i n g P o p
New member
סיכום ההופעה! ../images/Emo9.gif
אוקי אז ככה,הם שרו הרבה שירים מהדיסק החדש ובודדים מהראשון והשני. היו כמה קטעים שהייתי חייבת לספר: -כל פעם שנגמר שיר היו חברה לידי וליד חברה שלי שצעקו "שחר המקלות" ככה עשרים אלף פעמים כל פעם שהיה מעבר בין שיר לשיר,בסוף,פיטר צעק עליהם שיפסיקו חחח...
. -שחר היה ממש מצחיק,הוא השתגע. -כשהם שרו את "הר של בייגלך" כמה אנשים התחילו לזרוק על יהלי מלא מלא בייגלה,ואז שהם שרו את "הסיפור המתוק" מישהו זרקה עליו שוקולד,ואז הוא התעצבן ואמר:"מה זה פה גן חיות?! קודם שבייגלה אחרי זה שוקולד,מה הבא? בוטנים? אולי נמציא שיר שיקרא עמק הבוטנים"
-אני כמעט בטוחה שבמאה אחוז שמתי שיהלי שר את "ושוב אני מוצא אותי...בלה בלה בלה" אז ירדו לו כמה דמעות.
-אני אחרי ההופעה התחלתי לצעוק לחברה שלי שיהלי כל ההופעה הסתכל עלי וחייך אלי והיא מביאה בי ייבושים שהוא בכלל הסתכל לאיש מצלמה שעמד לידי וצילם! אוף!
היה פיצוץ!
אוקי אז ככה,הם שרו הרבה שירים מהדיסק החדש ובודדים מהראשון והשני. היו כמה קטעים שהייתי חייבת לספר: -כל פעם שנגמר שיר היו חברה לידי וליד חברה שלי שצעקו "שחר המקלות" ככה עשרים אלף פעמים כל פעם שהיה מעבר בין שיר לשיר,בסוף,פיטר צעק עליהם שיפסיקו חחח...