סיכום הופעה במעבדה!!!!!!!!

matanbru

New member
סיכום הופעה במעבדה!!!!!!!!

אז דבר ראשון היתה הופעה מממממממדדדדדדדדדההההההההייייייימממממממממממממהההההההההההה דבר שני אם לא הייתי עוקף את התור שהיה שם, שנראה כמו איזה תור שמחלקים אוכל בחינם להומלסים, לא הייתי נכנס. אז קניתי כרטיסים ואז נשארתי עוד קצת בחוץ ויותר מ 80 אנשים חזרו לבית ואתם יודעים למה???? כי נגמרו הכרטיסיםםםםם. אז נכנסתי תפסתי מיקום מעולה בשורה הראשונה בצד שמאל(ליד נתן סולומון וליד אמיר). כמובן שהיה את ההופעה של איריס פרחי החמודה כהופעת חימום ולאחר מכן בית הבובות הענקיים עלו לבמההההה שתבינו שהיה מפוצץץץץ כל הרחבה מקדימה מלאה ועוד מלא אנשים על המושבים. התחילו לשיר למעני לאחר מכן את כל הרשימה של השירים שאני לא ממש זוכר מרוב שהייתי באטרף... ואז אחרי עוד איזה שנים שלושה שירים אמיר מפסיק לשיר ואומר לקהל אתם גדולים אז כמובן הייתי חייב להגיב לו "לא אתם גדולים" אז הוא התחיל להתווכח איתי ואמר לי "לא לא אתה גדול" אז כמובן שהחזרתי לו. שתבינו הרגשתי כאילו הוא שר רק בשבילי הוא הזמן היה לידי התחיל להתקרב אלי ואל חבר שלי והיינו כל כך באטרף שאלוהים ישמור... אךךךךךך ונתן הזה גדוללללל!!!!!!!! הם שרו את שיר בעיפרון וסיימו עם אמן לאחר מכן ירדו מהבמה ואז עלו שוב והתחילו לשיר את הציורים של יובל בפעם השניה ואת סגפו בפעם השניה סך הכל 15 שרים שכל שיר ושיר יותר גדול מהשני!!! בסוף התחלנו לדבר עם אמיר והצתלמתי איתו והוא חתם לי על הכרטיס כניסה... ואז כולם פשוט התנפלו עליו כמו לא יודע מה.... ואז ראיתי את נתן ולא היה לי עט אז הוא לא חתם לי פשוט אמרתי לו שהוא ענקקקקק נתן חיוך. אחרי כמה דקות ארוכות שאני מוצא את עצמי מחפש את איתי אני מוצא אותו אז התחלתי לדבר איתו ושאלתי אותו מתי ההופעה החגגית תתקים והוא אמר לי שהוא חושב שבערך ב 17 לנובמבר. ואז ביקשתי גם ממנו שיחתום לי והוא חתם לי :) ואז הצתלמתי גם איתו!!! היתה אחת ההופעות פשוט גדוללללללללל אין הם כל כך גדוליםםםםםם בעזרת השם ההופעה הבאה שלי תיהיה בבארבי ולא מעניין אותי כלום אני לא מפספס אותה בעד שום הון שבעולם איתי ואמיר וכל שאר בית הבובות אני פשוט מודה לכם על ערב מושלם ומדהים שעשיתם לי!!!!!!!

כל כך מסכים עם מה שכתבת..

זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי,והיה מדהיייםםםםם
אני עמדתי גם בקדמת הבמה,בצד השני (עם שי ואיתי) והיה פשוט מעולה,הם היו ממש נחמדים-שרו איתנו,רקדו איתנו,נתנו לנו לצלם אותם. אפילו איתי לקח לי פעמיים את הסלולארי וצילם אותנו וגם פעם אחת את אמיר. אני חושב שאני אוהב אותם הרבה יותר אחרי ההופעה הזאת
לקחתי למזכרת את הליין אפ של השירים,וגם בסוף ההופעה אמיר חתם לי עליו
אה וגם איתי הביא לי מפרט שלו
סרקתי לכם כדי שתראו.....אני אעביר מחר קצת תמונות מהפלא. בקיצור,תודה ללהקה הענקית הזאת על הופעה מדהימה ובלתי נשכחת

eladi88

New member
יש לי גם את הפלייליסט של הבארבי

חחחחחחחחח אמיר רמס אותו כל ההופעה....חחחחחח בהזדמנות אני יעלה את זה לפה.... [אותו סדר
]

dv9392

New member
יאעללה אני לא מבין את זה!

מה אתם צרכים חתימה או פלייליסט שהושגה באלימות? אם אתם רואים תבן-אדם תלחצו לו תייד... תגידו אני מעריך מאוד ת'עבודה שלך... אתם יודעים מה?אם יש מצלמה בקרבת מקום תצטלמו. אבל פלייליסט? באמת שאני לא מבין...

dv9392

New member
חס וחלילה!חחח זה לא כואב..אבל.....

למשל הייתי בהופעה של מוניקה סקס ולרגע הם ירדו מהבמה אז חבורה של דבילים קפצו על הבמה באגרסיביות כמו חבורה של חיות בר וכמאת שברו שם תגיטרות שהם ניסו לחטוף ת'פלייליסט... אז אני אומר אם זה מסב להם אושר אז בכיף אבל עם זה באה גם התנהגות ברוטלית ומכוערת... אני אומר: אתם מעריכים את המוסיקה ואת הלהקה אז תתנהגו בכבוד אליהם ולקהל שלהם... אני מעלה את סוגיה זאת כי אני באמת לא מבין מה זה כל כך חשוב להשיג פיסת נייר עם שמות של שירים שבשביל להשיג את זה רומסים אחרים...

eladi88

New member
רגע רגע רגע!!!!

א. לא השגתי את הפלייליסט הזה באלימות!! אתה יכול אפילו לשאול את ליאת...היא היתה איתי...היא ראתה שפשוט הושטתי יד [לשלום] ולקחתי את הפלייליסט ברוגע ובנחת...[חחחחח בעוד שאת הפלייליסט השני כמה בנות קפצו עליו ורבו ביניהן...פחחחח] זה שאמרתי שהוא מעוך וכל זה...זה כי כל ההופעה אמיר הלך עליו ורמס אותו! ב. מה רע בזה שלקחתי ת'פלייליסט?? מזכרת מהופעה נחמדת!

dv9392

New member
כבר אמרתי: חס וחלילה רע פשוט.......

שזה נעשה באלימות זה סתם מעצבן ומיותר... אם אתה אומר שזה היה ברגוע אז בסדר.. למרות שאני עדיין לא מבין את פשר העניין...

eladi88

New member
לא מתעצבן....

פשוט מה הבעיה שיהיה לי משו מההופעה? מה רע בזה? למי זה מזיק?

dv9392

New member
נוו זה לא רע. סתם שאלה. כי עם ה....

כי עם הניסיון שלי ממוניקה סקס איך שלקחו את זה בברוטליות אז זה לא טוב. אבל אם אתה אומר שרגוע, אז עוד פעם אני אומר: אין לי בעיה.

למעלה