סיכום הופעה. בערך.

GunSucker

New member
סיכום הופעה. בערך.

טוב. קודם כל יש לי תירוץ טוב להתפרצות שלי מלפני כמה ימים. דפנה טוענת שגם לגברים יש מחזור וזה ידוע. עכשיו, נגד השיפוט הישר שלי (אני עדיין במחזור), כן אקח חלק פעיל בפורום. ירושלים. כנראה ההופעה אחרונה בסינדרום שימיו קצובים (עד אוקטובר). בתור שכזו אני שמח שהיתה אחת טובה. ספי פתח עם מבחר משיריו. הוא עוד יגיע רחוק איתם. רון בונקר (גבריאל בלחסן, מידנייט פיקוקס) שניגן עם ספי הוא גיטריסט אדיר. שימו לב אליו. אירועים מיוחדים בסט- שני שירים של דפנה : "אין לנצח" ו"תודה רבה" שבוצעו בהרכב הזה לראשונה באוזן השלישית (לילה לבן) וכמובן גם מנוגנים אחרת לגמרי בהופעות של העוגיות. בין שני שירים כלשהם דפנה אמרה משהו כמו "תן לי סול" ושאלתי "ג'יימסון?" ועל כך זכיתי מייד בכוסית וויסקי שנשלחה מהבאר. תודה, שוב, לסינדרום. נוכחותו של ספי נוצלה ואפילו נסחטה בהדרנים לביצועים משותפים ומאולתרים של "מראה אחורית" "מוות" ו"כן" שבוצע, בעצם, בהרכב מלא.כיף רציני. " שיר סיום" נשלף מהמחסנים עבור ההדרן השני והלא מתוכנן. לפני ההופעה בדקנו את הג'חנוניה הקרובה. לא מומלץ. למרות שנטען שהסחוג שלהם טוב. גם הפיצה לא מומלצת במיוחד. ההמבורגריה הצמודה דוקא כן (מהופעות קודמות). הקהל היה קשוב ומוצלח מאד, היה תענוג לשיר להם/לכם .מחר אני אלווה בגיטרה את ערן צור בקמלוט הרצליה (בהרכב מפתיע, אם זה לא פורסם עדיין) וביום רביעי עוד הופעת שלישיה עם דפנה ותמר בקפה ביאליק בתל אביב. שבת שלום, רם.

mulon1984

New member
אאאררררגגג!!!!!

פעם ראשונה בשנתיים האחרונות שאני מפספס הופעה בסינדרום ואני מפספס הופעה מטורפת שכזאת. אין צדק, אין צדק.

L i l o s h

New member
איזה כבוד!

אנחנו מברכים את החלטתך לקחת חלק פעיל בפורום, זה מאוד משמח!!! אני מעריכים את השקעתך בכתיבת סיכום ההופעה (בערך...) , תהיה בטוח שאף אחד לא היה מסכם את ההופעה טוב ומשעשע (הקטע עם הג'יימסון חזק...) כמוך. ובקשר לדבריה של דפנה , זה ידוע ואף מוכח שלגברים יש מחזור, רק שלהבדיל מאיתנו ,הנשים, אצלכם הוא לא חודשי אלא שבועי... (שאל את מולי, אתה לא מתאר מה אנחנו עוברים עם הבנאדם)אבל אנחנו אנושיים ונוטים להבין ולא לשפוט מעשיהם של בני אדם (במיוחד אם אתה עובד במפעל ביבנה)... אל תתנצל ותתרץ , אותה תגובה שאתה מכנה אותה כ"התפרצות" רק שיקפה כמה היית כנה ואמיתי איתנו ,שכן, שיתפת אותו במה שחשת באותו הרגע. הרגשת איתנו נוח ופתוח מספיק כדי לשתף אותנו בתחושותייך ועל כן אנו מעריכים אותך... שיהיה שבוע טוב!!!

mulon1984

New member
רגע, אם הוא שואל אותי...

...מה אני אמור להגיד על המחזור הגברי בדיוק? מה אני מבין בזה?!

dsol

New member
../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

אני שמח מאוד שהחטלת לקחת חלק בפעילות הפורום (שאגב... נראה שחוזר לחיים, או יותר נכון.... מקבל את החיים בפעם הראשונה?) אני מניח שנתראה כבר בהופעות בתל אביב

mulon1984

New member
אני חושב שמצאנו את האיזון כאן

לדעתי, האופצייה הכי מגניבה כרגע זה יהיה באמת אם רם ישתתף בפורום עם הביקורות פוסט-הופעה האלו (שהן מאוד מבורכות ומעניינות בעיקר בגלל שהן מנקודת המבט של המופיע) ומשם נמשיך להתפתח. אולי יום אחד רם אפילו יענה לשאלונים המטורפים של לילוש (ואז יאלץ לבטל 8 הופעות ושני דיסקים בגלל שהוא היה תקוע מול המחשב שבוע מנסה לחשוב מתי בפעם האחרונה הוא הרגיש כמו ים או משהו כזה...).

bennyfromabba

New member
../images/Emo2.gif תודה לך

בעסה שנכנסתי באמצע וטוב לראות שזו לא הייתה רק תחושת-שווא הנובעת מעודף אלכוהול שהקהל היה "קשוב" הפעם...

למעלה