סיכום הופעה-נמל ת"א

mulon1984

New member
סיכום הופעה-נמל ת"א

נו? מי היה? איך היה? בבקשה תהיו עדינים. זאת תקופה נטולת הופעות מאוד קשה עבורי. אל תגרמו לי לבכות!!!

GunSucker

New member
אני הייתי

היה יום ים. את רוב שעות הצהריים אחר הצהריים והערב עשיתי באופנים שונים בקרבה גדולה לים או ממש בתוכו. היתה אחת מההופעות האלו שאתה מגיע לבלנס ומבין שזו תהיה אחת מההופעות האלו, רק מהסוג הטוב. תחת השמיים עם גלים מתנפצים מאחורי מערכת התופים, בריזה מעולה, קהל צנוע שמורכב מכאלו שבאו במיוחד ומזדמנים אקראיים ומפגש משמח אחרי הפוגה מסויימת בהופעות החשמליות עם כל חברי ההרכב. היה מאד מהנה, והציון לשבח לקהל הטוב ביותר מגיע לשני הזאטוטים וההורים שלהם שרקדו מאחורי הבמה. תודה ליעל מגל שמארגנת את ההופעות האלו בנמל. כדאי להגיע בכל יום רביעי.

mulon1984

New member
אתה מגיע לכל הופעה! P:

בא לי לבכות. אנשים, אל תלכו לעבוד!!! או שתעבדו כנגנים של רם אוריון. כן!!! רם, אתה צריך מפוחיתן במקרה?

L i l o s h

New member
גם אני הייתי

רם, גם אתה היית? לא ראיתי אותך... למה לא קפצת להגיד שלום?... קצת קצרה בזמן , אפרט יותר מאוחר. בכל מקרה אני מאוהבת רישמית ברם

bennyfromabba

New member
מה עם הופעה חשמלית בירושלים?

אני מבטיח להגיע. ההופעות האקוסטיות מאוד מהנות, אבל יש לי הרגשה שהחשמליות אפילו יותר.

L i l o s h

New member
חזרתי אמש שוב לנמל ת"א

הפעם, ספי אפרתי. בהופעה של אביב. היה מעולה.

mulon1984

New member
יופי! יופי!

תסעי לכל ההופעות שאני לא נוסע אליהן. נראה מי יציע לך כרטיס על חשבונו...

הדר ג

New member
וגם אני הייתי

ובאמת היה כיף! כאמור, השילוב של נמל, בריזה, חברים ושירים מעולים לא יכול היה לאכזב. היה לי קצת מוזר כי זו לא היתה תפאורה נכונה לשירים - אלו שירי רוק חזקים שמקומם במועדונים דחוסים עם אנשים שנפגעים מהם (במובן הטוב של המילה) - ולא ככה בחוף עם כמה עשרות אנשים ישובים בפיזור רחב על כסאות ים בסתלבט שלהם. לפחות אנחנו פתחנו "יציע עמידה" שתפס קצת פופולריות במהלך ההופעה. וכשרם הגיע לשירים הכי טובים שלו (BMO ואינסוף בהופעה הספציפית הזו, וגם בדרך כלל) - אז למרות הריחוק מהבמה והאווירה הנינוחה, אי אפשר היה שלא להרגיש אותם כמו שצריך. וזהו, אני מחכה כבר לשירים חדשים, שבטח יבואו מתישהו.

למעלה