סיכום הופעה- קין בלאס וגאס - אזהרה חפירההה

Lyla Bellamy

New member
סיכום הופעה- קין בלאס וגאס - אזהרה חפירההה

אז סוףסוף יש אינטרנט וקצת כוח לרשום אז אנסה לתאר את החוויה המדהימה הזאת, הופעה ראשונה של קין בשבילי . אז אחרי הרבה הרבה בעיות ונסיונות לשכנע הרשו לי ללכת להופעה של קין בזמן שנטייל בלאס וגאס , האמת שלא היו לי כזה צפיות מההופעה , לא ציפיתי שהם יהיו כל כך טובים בלייב , ראיתי לפני חודש ומשו את האדיטורס בהופעה מדהימה ולא חשבתי שהם יוכלו להתעלות עליה . קצת פחות משבוע עבר מאז שטסתי לארה"ב , לא ממש התחלתי להתרגש עד היום של ההופעה עצמה שהתחלתי לקלוט מה הולך לקרות , ראיתי את המלון שהם יופיעו בו , המנדליי ביי , בתוך ההאוס אוף בלוז . הציפייה החזיקה אותי כמה שעות הליכה בלאס וגאס בין המלונות בחום של 41 מעלות!!!! משום מה לא התעייפתי ממש , חשבתי רק על קין ועל הערב .לקראת הצהריים חזרתי למלון לנוח , התקלחתי והתארגנתי , בזמן הזה התחילו לי כאבים מוזרים בכל הגוף , כאלו שלא הרגשתי אף פעם , לחץ מטורף מהאי ידיעה , לא ידעתי כלום על המקום , לא ידעתי בכלל איזה שירים הם מנגנים בדרך כלל , שנאתי את האלבום החדש ולא ידעתי בכלל אם יתנו לי להכנס בגלל ההגבלה של הגיל. אפילו לא יצאתי כל כך מוקדם מהמלון , רק רבע שעה לפני הפתיחת שערים , לא האמנתי שיהיה לי מקום טוב , אבל אל יכולתי לצפות לזה , בקושי הצלחתי לשכנע שירשו לי ללכת . הגעתי ישר לפתיחת שערים היו כבר קבוצה של אנשים מסודרים בכניסה , הרבה עם חולצות קין , התחלתי להתרגש יותר. עברתי דרך האבטחה , בדקו לי את הדרכון והוא אישר לי להכנס. התבאסתי שלא נתנו לי להכניס את המצלמת רפלקס שלי , אבל עדיין שמחה רק שאני נכנסת. ב6 בדיוק אני נכנסת למקום , אינטימי ומגניב , יש כבר קצת אנשים ליד הבמה , אני ישר רצה ותופסת מקום באמצע בערך באיזה שורה שלישית , רואה מצויין , קולטת שעוד כמה שעות אראה את טום מולי . אז ככה עברה לה שעה , בלי שזזתי .. ב7 עולה המופע חימום הראשון , פראן הילי , הסולן של טראוויס , שנותן הופעה אקוסטית ,אחד האנשים היותר חמודים שיש , זה היה היומולדת שלו והוא והמבטא הסקוטי שלו מלהיבים את הקהל , אף פעם לא ראיתי בנאדם שכל כך מתקשר עם הקהל בזמן ההופעה , הוא מריץ צחוקים ונותן גם לקהל לבחור מה הוא ינגן , הופעה מעולה , כבר אז אני מרגישה כאילו ראיתי את טראוויס - ככה בחינם . אחרי שהוא יורד מתחיל להיות יותר צפוף לקראת הבמה , אבל עדיין אנשים לא דוחפים וישלי מקום לנשום , אמריקאים כל כך נחמדים שנותנים לי גם לזוז יותר קדימה .. אחרי איזה 20 דקות עולה אינגריד מיכנאלסון (או משו כזה) בחצאית טוטו לבנה (!!!) מנסה להלהיב את הקהל עם שילוב של שיר של ליידי גאגא בשיר הראשון , אחרי עוד כמה זמן היא מבינה שהקהל לא כזה מגיב אליה ומסבירה לנו כיצד היא רוצה שנגיב , היא מתחילה לעשות כאילו בובות עם הידיים שלה שמנשקות אחת את השנייה , אחת ההזויות שראיתי וגם המגניבות , נתנה הופעה טובה, גם עם קאבר לקריפ של רדיוהד וגם סיום עם טוקסיק של בריטני ספירס ... שהיה ממש מגניב , בסוף היא והלהקה שלה רוקדים על הבמה ובסוף עושים אפילו פירמידה . שוב מרגישה שהרווחתי ככה על הדרך שתי הופעות של אמנים שאני אוהבת . ועכשיו אני מתחילה להתרגש , הכל מתחיל להתמלא , זה מרגיש כמו הופעה בבארבי , הכל אינטימי ממש ואווירה מגניבה . עברו כבר 3 שעות ולא זזתי ואפילו לא כואב לי בברכיים מה שבדרך כלל קורה בהופעות , אפילו לא התעייפתי מכל ההליכה בלאס וגאס בחום המטורף , ההתרגשות גוברת על כל זה , עכשיו זה מתקרב עוד מעט קין... אנשים עולים לעשות בדיקות סאונד , אפילו אני שמה לב ששמים מצלמה ליד התופים.. ועובר זמן ועוד זמן .. וכבר 9 , קין אמורים לעלות .. ועובר עוד זמן ועוד , כבר לא מבינים מה קורה ממש , אני שומעת שיחות של אמריקאים טיפוסיים ומעבירה ככה את הזמן , יש גם ריב מסעיר כזה ליד , מישי שיכורה ניסתה להדחף ונקלעה לריב עם מישי ובסוף נשפכו שם גם מים , היה משעשע , מבינים שיש איזושהיא בעיה עם הציוד , ובסוף לקראת 9 וחצי מתחילים לשמוע מוזיקת כניסה כזאת והנה הם באים . טום , טים , ריצ'רד וגם ג'סי בצורה אנושית !! כל כך קרובים, מצטערים על העיקוב . אני מנסה לצרוח אבל לא יוצא כלום , מסתבר שאני צרודה , יוצא לי קול של ברווז גוסס
, אבל למי אכפת , טום מולי כל כך קרובבב והנה הם מתחילים באיזשהו שיר מהאלבום החדש שלא בדיוק זיהיתי .. יש בי קצת חשש שהם ינגנו יותר מדי מהאלבום החדש .. אבל אחרי כמה שירים החשש נעלם , הם מנגנים רצף של שירים קלאסיים יותר Bend And Break Everybody's Changing A Bad Dream Again And Again Nothing In My Way This Is The Last Time בכל אחד מהשירים האלו יש בי תחושה מדהימה , אני חוזרת אל התקופה שבה ממש אהבתי את קין , אני שרה את כל המילים בזיוף ורוקדת ואפילו מצליחה להוציא כמה צרחות , טום שר בלי לזייף ונותן הופעה , כל שנייה מסתכל והולך למקום שונה בבמה , עם תנועות מוזרות ומטרידות למדי במייחדות אותו
,עוברים עוד כמה שירים , אם אני לא טועה שלב הזה גם טים שר שיר אחד ! הוא שר נחמד למדי ומקבל מלא פרגונים מטום , הכל עובר די מהר , יותר מדי מהר , ב Is It Any Wonder כל הקהל קופץ ומשתולל , שוב אני נדהמת מכך שלא דוחפים וממש לא צפוף , אני גם מתקדמת ממש ומגיעה ושורה שנייה ונוגעת בגדר , ישר מול טום (שלא היה מיוזע !!) אה כן והיה לו איזה חצקון ענקי כזה על המצח שהיה די מוזר
. כשמגיע PS אני מבינה שזו ההופעה הכי טובה שהייתי בה עד עכשיו , הכי נהנתי בה , דווקא השיר הזה הכי עשה לי את ההופעה , שיר שלא ממש היה הכי מועדף עליי של קין , אני כל כך נהנת בו , לא יכולה אפילו להסביר את התחושות שחשתי .. אחר כך יש SOWK אני נזכרת ברגע שבו שמעתי את השיר לראשונה , השיר שגרם לי לאהוב את קין כל כך , הם עוברים אחר כך לבדשייפד , אני עומדת לבכות משמחה , שוב לא יוצא ממש קול אבל למי אכפת .. הם יורדים מהבמה ואני מרגישה שעבר הכל כך מהר , רוצה עוד ! שכחתי שיש דבר כזה הדרן בכלל חחח , הם חוזרים ועושים את מיי שאדוו ומסיימים עם קריסטל בול, הו קריסטל בו ששכחתי ממנו , כמה אני אוהבת את השיר הזה . לקראת סוף השיר קופץ מישו לבמה ומתחיל לרקוד ומתנפלים עליו חבורת מאבטחים , טום מתפקע , המאבטחים מוציאים אותו והוא מסמן לשאר הקהל סימן ניצחון חח . וזהו הם יורדים ועצוב לי. האבטחה כל כך מאורגנת והכל כל כך מסודר , אני קצת נשארת לנסות לראות אם אשיג סטליסט אבל הם לא נותנים לאף אחד . זהו הגיע הזמן לחזור , עדיין בשוק מהכל .. לא מאמינה שזה קרה .התאכזבתי שלא היה את ספיירלינג או TLRL ועוד כמה אבל למי כבר אכפת היה מושלם הקטע הבא לא ממש קשור לקין אבל שיהיה זה חלק מהחוויה חח. אני מבינה שאבא שלי נרדם ולא יבוא לקחת אותי , אני צריכה ללכת לבד ב11 וחצי בלילה חזרה למלון ,שזה לא אמור להיות כל כך קשה, הכל על אותו רחוב .קיצר אני מסתבכת בקזינו איזה 10 דקות, עד שהצלחתי לצאת מהמלון הכל היה שומםם , עצה - אל תהיו לבד בלאס וגאס בקצה של הסטריפ לבד באמצע הלילה, זה מפחיד מוות . אין לי מושג איפה אני , אני מסתובבת במעגלים , מנסה להבין מה קורה עד שבסוף איכשהו הגעתי למלון שלי .. ועדיין לא כואב לי , לא מההליכה של הכמה שעות בבוקר ב41 מעלות ולא מהעמידה של ה5 וחצי שעות, אני במקום אחר , כל כך שמחה , לא מאמינה שזה באמת קרה , סוף סוף ראיתי את קין , זה לא מרגיש ככה .בא לי לכתוב ישר את כל מה שעברתי פה אבל לא היה לנו אינטרנט כי המלון הזונות רצו על זה מלא כסף. אז אני הולכת לישון, מנסה לישון ולא ממש הולך , גם בבוקר אני מתעוררת עם אנרגיות, לא מתעייפת מהנסיעה של ה5 שעות לגראנד קניון , שומעת קין כל הדרך, שומעת את PS ומתרגשת מחדש. וגם עכשיו אחרי יומיים , אני עדיין מתרגשת וקשה לי להאמין, עכשיו כבר די מאוחר פה ואני מתה מעייפות , אבל הייתי חייבת לכתוב.

isrmnhr

New member
גם אני רוצה !

איזה כיף לך, נשמע ממש מדהים! גם טראוויס וגם קין בערב אחד, מה יכול להיות יותר טוב מזה ?

מעולה!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי שנהנית!!!

כן ראיתי את הקטע עם האיש שעלה על הבמה ביו טיוב, קצת מפחיד אבל נראה לי שטום התעשת מהר. הידד!!

../images/Emo51.gif

זה ממש קצרצר מה שהלך שם. זה נראה לי כאילו טום שקל להביא איזה אגרוף למעריץ הזה, אנשים כתבו בתגובות שלפחות הוא נתן לו יד אבל זה היה נראה קצת אלים בעיני, ולא מחווה של רצון טוב
זה כבר קרה פעם במקסיקו ... לא זוכרת באיזה וידאו
מה איתך מעיין, באיזה הופעות תהיי\היית?

ווואי איזה כיף!!!!!!!!!!!!

אני מבינה את ההרגשה שלך , איזה מדהים זה היה לראות את קין בפעם הראשונה! נכון ממש קשה לקלוט שהם שם? חצי מההופעה את מנסה לשכנע את עצמך שזה לא יו טיוב או משהו
כעת התמכרת, נכון את מתה כבר לפעם הבאה??
איזה כיף שהלכת בסוף והכל היה כל כך מעולה! ^_^ נ.ב.- אין מצב שטום לא היה מיוזע!!! לדעתי הוא עשה ניתוח או משהו כי באמת בזמן האחרון לא רואים עליו זיעה, אבל אין מצב!!!

Lyla Bellamy

New member
כןן ממש באלי שוב :(

לשמוע קין עושה לי הרגשה רעה כבר כי אני רוצה לחזור
ובאמת לא הייתה עליו זיעה ! זה מחשיד ביותר

mojoit

New member
איזה כייייייף לך !!!!!

אני כל כך כל כך מחכה שאני אוכל לראות אותם !
נשמע שממש נהנת .
אני גם רוצה !!!!!!!
החלק שעצבן אותי זה העניין עם המאבטחים . אני שונאת את זה שאין קשר בין הלהקה לקהל

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo13.gif

זה עוד יגיע ! האמת שהיה יותר קשר בין הלהקה לקהל מאשר בהופעות אחרות , זה היה יחסית אינטימי

למעלה