סיכום הופעה 1/7/06 משהו מדהים

alti26

New member
סיכום הופעה 1/7/06 משהו מדהים

ההופעה היתה שונה מכל הופעה אחרת שהייתי בא .והייתי בהרבה הופעות של דיוויד ושל מיומנה.הקטעים היו מקסימים ,במיוחד בלטו יעל הכנרית המקסימה שנתנה קטעים שממש גרמו לצמרמורת וחיוכה הוא ממש גורם להערצה. נטלי היתה מקסימה עם קטעי הריקוד (הסולואים שלה מדהימים למרות שהם קצרים לטעמי).האנשים שגרמו לי ממש להתרגש עד דמעות היו רוברטו מנדס שריתק אותי לכיסא עם הסולואים בפורטוגזית ובריקוד הקפוארה המקסים שלו.יש משהי שהפעם עלתה על כל דמיון של אומנית והפעם אפרגן לה טניה וינוקור פשוט מהממת .המשיכה של הגוף בריקוד הפלמנקו על הארגז בשילוב קלסי של המניפה היו פשוט מדהימים דבר שלא היה מבייש כל רקדנית פלמנקו ברמה בינלאומית חיוכים משגעים .וכמובן דיוויד שהיה היום מקסים מתמיד ולהלן הסיפור האמיתי של הערב ביום חמישי סידרתי לי כרטיס למופע כרגיל לפני הניתוח שאני עובר בהדסה עין כרם בתאריך 10/7/06 בסיום ההופעה פנה לעברי דיוויד והזמין אותי להופעה ביום שבת לאחר שסיפרתי לו שלצערי הרב ואני גם אכשו דומע על ההפסד לא אהיה במצדה בשל הניתוח בכף ידי הוא הזמין גם את הורי.אך משנבצר מהם להיות במופע בשל בעיות בריאותיות שלהם .התקשרתי לחנית וביקשתי ממנה להביא את שלי למופע הגענו לשם היה מקסים מדהים הם גרמו לי פשוט אושר ותענוג עד אין קץ .לסיכום היה מופע של החיים שלי פשוט תענוג בלתי נשכח וברמה גבוהה מאוד .דיוויד תודה על הרגעים שלא ישכחו .מיומנה מוריד כובע ענקי למענכם על זה שאתם עוטפים את היקר לי מכל בכל הופעה בצורה מדהימה ומושלמת ברמות גבוהות מאוד חנית ושלי תודה שחיזקתם אותי ונתתם לי להרגיש מאושר כמו שבחיים אל הייתי מחייך לעברכם ומודה לכולכם להתראות ב18/7/06 בזאפה .כמו כן תהנו במצדה ותצלמו לגבי ההקלטות אשמח באם יהיו מכל כיוון ובצורה מושלמת כמו ששלי יודעת לערוך אז זהו מקווה שהעברתי קצת מההרגשה שלי וחנית מודה מודה מודה לכם דודי אלטמן 0524541288 באם משהו רוצה לבקר אהיה מאושפז ב9-11/7/06 במחלקת כף יד בהדסה עין כרם קומה שביעית תהיו בטוחים שהמחלקה תרעש משירי דיוויד בברכת יום קסום דודי

למעלה