סיכום הופעה!

eladi88

New member
וגםםםםםםם

עכשיו כשאני חושב על זה לא מתאים לו השם רמי...

שניר1984

New member
סיכום הופעה!

או קיי אז ככה, היתה הופעה מעולה של בית הבובות מול הקהל הכי גדול (מספרית) שהיה בבארבי בהופעה נראה לי. בהדרן אמיר ניגן שיר חדש ואקוסטי שקוראים לו "לא איתה", ובהדרן בוצע בפעם השניה "עומד מול ראי" יחד עם סיגפו. לא ראיתי אף אחד מהפורום, למרות שאני חושב שהיה איזה ילד שצילם עם הפלאפון שלו שהוא מפה (אם זה נכון אז תגידו). חילקו סטיקרים לכל מי שהיה, אז פורום יקר, להצטייד בסטיקרים ולהתחיל להדביק ברחבי העיר. אני חושב שכי אם לא אז בשביל מה יהיה אחד הלהיטיםש ל הדיסק הבא, שיר גדול. זהו, אז מי שלא היה הפסיד ולהתראות בהופעה הבאה. יאללה שתגיע כבר ההופעה בים!!!!

eladi88

New member
יאאאאאאאאא איזו הופעהההההההההה

היתה הופעה פשוט סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נהנתי מכל רגע ורגעעעעעע והכי חשובבבבבבבבב חחחחחח הצלחתי לחזור הביתה בשלום כפי שאתם רואים... אל תשאלו...נשארתי שם כבר לבד וזה....חחח דיברתי עם אמיר ופה ושם... אחלה גבר!! הוא אפילו הציע לי טרמפ...אבל אחשלי כבר בא לקחת אותי... קיצר נהנתי מכל רגע ורגעעעעעעע היה מדהיםםםםם ויש לי סטיקרים
לא יכול לחכות להופעה הבאה....אמממ מעניין לאיזה אני ילך...

eladi88

New member
אההההה והדיסק הבא בקיץ הבא

אמיר אמר לי שאני יבחר תאריך...והאלבום יצא... אז אמרתי לו שאני נותן לו את הכבוד ושהוא יבחר... חחחח והמתופף רמי מקוב (אממממ רמי זה השם הפרטי שלו??) ניגן כמו מטורףףףףףףף אהבתי!!

eladi88

New member
זהו לא הייתי בטוח...אבל ידעתי שזה

ידעתי שזה 3 אותיות נגמר באות י'

pishkashit

New member
כי ככה עושים תשחץ

"תן לי מילה 3 אותיות נגמר בי'..." כמו בתשחצים מה

שניר1984

New member
איזה מבאס

חשבתי שאמרו שבנובמבר הוא יצא....... זה אומר שדרום אמריקה תצטרך להסתדר בלי השירים החדשים

Mosh28

New member
אני גם רוווווצה

מקווה שגם בבראקה תהיה הופעה טובה:) מחר אילתתתת בכל אופן אבל.. הבאתם לי חשק רצח..עומד מול ראי וסיגפו ביחד? יענו עשו רימיקס?

למעלה