הרשו לי לחלוק עליכם מעט
לא הייתי בהרבה הופעות של אינפקציה. למעשה, הייתי רק ב-3. אז אתייחס להופעה הזו בלי להשוות להופעות אחרות כי אין לי מדד. להקה שקיימת כבר כמה, 8 שנים? לא עושה סאונדצ'ק לפני הופעה? הוותק אומר שאפשר לוותר על זה? ואם כן עשו סאונדצ'ק- דחוף להחליף את הסאונדמן. לגבי המטומטמים בקרבת הבמה שהחליטו שמותר להם הכל- אתם ילדים, סבבה. זה לא נותן לכם תירוץ להיות גם מפגרים. תתפרעו, סבבה,זו המטרה של ההופעה. אבל יש גבולות וכדאי שתדעו אותם. אם אתם אוהבים את הלהקה, תראו קצת כבוד. מותר לצעוק, מותר לרקוד, אבל ראבק תעזבו לאנשים את הציוד שלהם!! מי אתם חושבים שאתם? ההתנהגות שלכם היתה בזויה והרסה לא רק ללהקה אלא לכל מי שהיה שם. ניר התבדח על זה אבל זה הפריע לו, ראו את זה. לגבי הלהקה עצמה- לא יודעת מה קורה איתם, לא מכירה אותם, לא יודעת מה טיב היחסים בינהם, אבל לפחות לפי איך שזה נראה- הם לא מתים אחד על השני. לא כיף לראות ככה אנשים מופיעים. ולחלק היותר חיובי-השירים- הפלייליסט היה מעולה, כרגיל הם ניגנו מצוין ומאד אהבתי את תוספות הסקסופון בפתח תקוה (השיר האהוב עלי ביותר) ואת כלי המיתר במסעדות דגים. לא שמעו אותם כשהם התחילו להצטרף בנגינה אבל אח"כ כשהבית חוזר שמעו אותם, וזה כמו באלבום- וזה אחלה עיבוד ויופי שנתנו לו כבוד. הפתעות נעימות- קיפוד קרח, פירמידות בנוסף לשני אלה, הפלייליסט היה (לא לפי הסדר): ככה מפנקים שלי מסעדות דגים פתח תקווה ורד בקבוק עלי עינו של הנמר זה עושה לי שמח סרט של סקס התגעגעתי הברוך של סלקום בכיף זה היה ביתי מה לאכול פולנים למרות הכל אין לי+אין לי 2 טמפון עם דם וקאבר של אחד השירים המכוערים ביותר בכל הזמנים total eclipse of the heart ששרו שמי ועוד איזה אחד. פה ושם בין השירים הם חירבשו מטליקה, דניאל סלומון (אין לו בושה לניר,גועל נפש) ואפילו ריף של ג'סטין טימברלייק (גם לטל אין בושה. האמת שאני יותר מתביישת כי זיהיתי). לסיכום- באמת, אחלה נגנים אחד אחד, אחלה מוזיקה אבל חוסר המקצועיות בתחום הסאונד הרס. ולא משנה שהם אמרו כל הזמן שזו היתה הופעה הזויה ומשובשת בגלל הסאונד כאילו זה לא קורה להם בדר"כ, זה לא אמור לקרות נקודה, לא אחרי כל כך הרבה שנים ובמועדון כזה. היה מאד חסר שתיל.