סיכום הופעה!

אז ספרו איך היה

אישית נהניתי יותר בהופעה הקודמת, היה יותר מדיי בלאגן בהופעה הזאת והיו חסרים לדעתי עוד כמה שירים. ( למה הם מסרבים לנגן את שתיל :| ) אה וגם הסתירו, הבארבי בנוי בצורה מאוד מטומטמת לדעתי. למרות זאת - הופעה אדירה, הם לא אכזבו ;) ויש לי את המגבת של עמרי הנגבי (למרות שאני מרגיש קצת הרבה מאוד מטומטם, בדיעבד)

AIaKefaK

New member
היה טוב

לי היה סבבה לגמרי. ההופעה הייתה טובה.. היו קטעים עזויים.. חבל שהם לא עשו את השיר טניס. כן, המבנה של הבארבי באמת חרא.. בכפר סבא הוא הרבה יותר מוצלח. עוד כמה דברים שיש לי לומר: 1) הפוגו היה טוב, עד שנפלתי. 2) ההוא שהיה עם הככפות איגרוף היה אולי אחד היותר מטופשים שראיתי מימי.

Slim Jim

New member
טוב... אספר איך היה...

כשהגענו למקום היה ריח עז של חרא!! מישהו בטח דרך, בכל מקרה היה לי ממש קשה עם זה. פגשתי כמה אנשים שאני מכיר והיה נחמד. הפאלטה הרצינית של ההופעה זה השכונה שהייתה בפוגו. מחוסרי החולצות (הפעם לא הגאנג שלי) עשו ממש בלאגן שם. סתם אפילו התפתחה קטטה לקראת הסוף. הבעיה זה שהם עשו פוגו גם לשירים שלא צריכים להיות בהם פוגו (סלט של כרוב,טמפון עם דם,פירמידות,ונראה לי שגם בקיפוד קרח לא זוכר בשיר הזה).וגם היה פוגו צפוף (בגלל הבארבי המחורבן הזה) מה שאהבתי באמת זה פתח תקווה עם אורי הסקספוניסט. (נראה לי שזה שמו). הקהל היה גרוע, ומבחר השיר היה צולע. חבל הופעה בלי שקם,שתיל,זכוכיות,אדחוף לך זין של חמור ועם שירים מעפנים כמו זה עושה לי שמח, והתגעגעתי. בקטעים שהיו מתאימים למוש פיט (Mosh Pit) אז היה דווקא נחמד. הפוגושלהחברההגדולים. אני לא אוהב את בארבי תל אביב. חרא סאונד,חרא קהל,ריח של חרא,וצפוף בפוגו.

סיכום הופעה!

אוקיי בשעה 10 אני ,קובי(Red is the new black) ,ועוד חבר בשם שחר מגיעים לבארבי תל אביב ניכנסים למועדון ומתמקמים שורה ראשונה בזמן שאנחנו מחכים שההופעה תתחיל המועדון מתמלאה באנשים ואנחנו יצרנו קשר עם כמה בנות במקום ואז במקרה פגשנו חבר שלנו אחרי שעה וחצי שאנחנו מחכים השעה 11:30 הלהקה עולה ומתחילה את ההופעה בשיר Sad But True של מטליקה הם לא עשו את כל השיר הם עשו חלק ממנו השיר הראשון אחרי זה היה בכיף אני לא זוכר את שאר הרשימה אבל היה רשימה נחמדה בהופעה היו מלאה בעיות סאונד וטרטר הרביץ שם להגברה טוב אנשים זיינתי לכם את השכל יותר מידיי רק עכשיו חזרתי מההופעה כי חיכיתי לאוטובוס הראשון בקיצור אנשים נסכם את זה במילה אחת זונה בשתי מילים בן זונה! עוד פרטים על ההופע השאני אהיה ערני יותר!

Kettercat

New member
היה מדהים ../images/Emo9.gif

הופעה ראשונה שלי של אינפקציה, הגיע הזמן גוד דאממיט. אנסה לרשום ביקורת כמו שצריך, גם - כשאני אהיה עירנית יותר

Maytallll

New member
היה מצחיק../images/Emo70.gif

באמת הופעה טובה שלהם. היה ממש אחלה

Bozo the clown

New member
הרשו לי לחלוק עליכם מעט

לא הייתי בהרבה הופעות של אינפקציה. למעשה, הייתי רק ב-3. אז אתייחס להופעה הזו בלי להשוות להופעות אחרות כי אין לי מדד. להקה שקיימת כבר כמה, 8 שנים? לא עושה סאונדצ'ק לפני הופעה? הוותק אומר שאפשר לוותר על זה? ואם כן עשו סאונדצ'ק- דחוף להחליף את הסאונדמן. לגבי המטומטמים בקרבת הבמה שהחליטו שמותר להם הכל- אתם ילדים, סבבה. זה לא נותן לכם תירוץ להיות גם מפגרים. תתפרעו, סבבה,זו המטרה של ההופעה. אבל יש גבולות וכדאי שתדעו אותם. אם אתם אוהבים את הלהקה, תראו קצת כבוד. מותר לצעוק, מותר לרקוד, אבל ראבק תעזבו לאנשים את הציוד שלהם!! מי אתם חושבים שאתם? ההתנהגות שלכם היתה בזויה והרסה לא רק ללהקה אלא לכל מי שהיה שם. ניר התבדח על זה אבל זה הפריע לו, ראו את זה. לגבי הלהקה עצמה- לא יודעת מה קורה איתם, לא מכירה אותם, לא יודעת מה טיב היחסים בינהם, אבל לפחות לפי איך שזה נראה- הם לא מתים אחד על השני. לא כיף לראות ככה אנשים מופיעים. ולחלק היותר חיובי-השירים- הפלייליסט היה מעולה, כרגיל הם ניגנו מצוין ומאד אהבתי את תוספות הסקסופון בפתח תקוה (השיר האהוב עלי ביותר) ואת כלי המיתר במסעדות דגים. לא שמעו אותם כשהם התחילו להצטרף בנגינה אבל אח"כ כשהבית חוזר שמעו אותם, וזה כמו באלבום- וזה אחלה עיבוד ויופי שנתנו לו כבוד. הפתעות נעימות- קיפוד קרח, פירמידות בנוסף לשני אלה, הפלייליסט היה (לא לפי הסדר): ככה מפנקים שלי מסעדות דגים פתח תקווה ורד בקבוק עלי עינו של הנמר זה עושה לי שמח סרט של סקס התגעגעתי הברוך של סלקום בכיף זה היה ביתי מה לאכול פולנים למרות הכל אין לי+אין לי 2 טמפון עם דם וקאבר של אחד השירים המכוערים ביותר בכל הזמנים total eclipse of the heart ששרו שמי ועוד איזה אחד. פה ושם בין השירים הם חירבשו מטליקה, דניאל סלומון (אין לו בושה לניר,גועל נפש) ואפילו ריף של ג'סטין טימברלייק (גם לטל אין בושה. האמת שאני יותר מתביישת כי זיהיתי). לסיכום- באמת, אחלה נגנים אחד אחד, אחלה מוזיקה אבל חוסר המקצועיות בתחום הסאונד הרס. ולא משנה שהם אמרו כל הזמן שזו היתה הופעה הזויה ומשובשת בגלל הסאונד כאילו זה לא קורה להם בדר"כ, זה לא אמור לקרות נקודה, לא אחרי כל כך הרבה שנים ובמועדון כזה. היה מאד חסר שתיל.

orkerist

New member
עם החלק של הסאונד אני מסכים

אבל [ותסלחו לי] חלק גדול מההנאה בהופעות שלהם זה הטמטום של ניר, של גיא, של הקהל... אז דווקא האנשים האלה הצילו את הקהל מהיבשות המוחלטת שהיה שרוי בה
סה"כ, כהופעה, היא הייתה טובה, אבל מכיוון שזו אינפקציה, הדבר שהכי הרס לי היה החוסר בשטויות של ניר וגיא.

Slim Jim

New member
דווקא שלושת המכוערים מהל כן הרסו

הקהל לא היה יבש. יש גבול דק בין להיות יבש לבין להרוס קטע בהופעה. כמו השיר עם המושך בחבל בכל מינוס יש גם פלוס אולי תהיה שם בחורה עם סוס. אז זה ממש הרס. סתם עשו שם שכונה סעמק! כנראה שהם לא יודעים להבחין בגבול הדק הזה... דווקא הקהל היה על הכיפאק (כאילו הוא לא היה יבש) אבל מה שהיה פעם בכפ"ס הקהל היה יותר על כיפאק לדעתי. זהו.

יש לי משהו קטן שאת צריכה לדעת!

בגלל שיש לי קצת הבנה בהגברה וכאלה אז זה שלחצו על הקלידים מידיי פעם זה לא יכול לגרום כלום! הסאונד שלא עבד זה בגלל שהסאונדמן דביל הוא שם על אחד מהרמקולים שם כבל דפוק אז יכול להיות שבבלנס של הלקה זה עבד ואז הכבל זז קצת ואז זה הפסיק לעבוד. איך שהוא החליף שם כבל זה עבד ואז הוא סתם שיחק עם הווליומים של הרמקולים. וגם ניר דחף שם את הרמקולים וגרם לניתוק האפקטים של גיא בן שטרית בקיצור ההגברה באמת הייתה אתמול ממש שכונה!

icy rain drop

New member
"ערסים, זונות, ובני עקיבא!"

אני יושבת ליד אחד השולחנות בבארבי מאחורה. למה יושבת ולמה מאחורה? לא ממש ברור, אבל זה מה שהיה, אז זרמנו. אחרי כשעה וחצי של המתנה אם זכרוני אינו מטעני, עלו החבר'ה לבמה והתחילו ישר לנגן, ובראשם ג'ינג'י חבוש כובע קאובוי ומשקפי שמש, שפשוט התקרב למיקרופון ו... "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההה" "איך הוא יכול לעשות את זה כבר בתחילת הופעה ולהמשיך עוד לשיר אחר-כך?" אולי זה המקום לציין שזו ההופעה הראשונה של אינפקציה שאני זוכה לחזות בה. "עכשיו אני בועט שוב בכלב של השכנים כי הוא מאונן עליי יש סיבה לזה שלקחתי שני סלעים וניפצתי לו את שני האשכים " זה היה הימור ללכת להופעה של להקה שאני מכירה רק שלושה שירים שלה, או ככה לפחות חשבתי. אבל הימור מוצלח מאד - כך התגלה בהמשך. היו בעיות סאונד לא מעט, אבל זה היה רחוק מלקלקל, או שאולי בגלל שזו פעם ראשונה? לא יודעת. היה "עינו של הנמר", כפינאלה, היה "זה היה ביתי", "סרט של סקס", "מסעדות דגים", "פתח תקווה"... אתם כבר יודעים. השירים היו מעולים, המוזיקה היתה מצוינת, אבל מה שהכי עשה לי את זה היה השואו שהם נתנו... כל הדברים הקטנים, דו-שיח עם הקהל, "מסירות" עם בקבוקי מים מינרליים, כובע קאובוי שעליו כתר, החירטוטי דניאל-סולומון באמצע... לא משעמם שם לרגע. פתאום נגמר. האורות נדלקו ואנשים החלו להתפזר. כשהלכתי להתרענן אח"כ פתאום ראיתי משהו מוזר במראה.... חיוך ענקי. כשחזרתי ראיתי מימיני את ניר וממולי את חברתי שמחכה לי. התלבטות של רגע ואחריה ניגשתי אליו ופידחתי את עצמי קלות
אבל בעיקר החמאתי לו. הוא אמר תודה ולחץ לי את היד. ואז הגיע הרגע שחברתי חיכתה לו - הייתי אומרת כל הערב אבל זה אנדרסטייטמנט - החולצה! ברגע שיצאנו היא רצה החוצה ורכשה לעצמה גופייה של "עוד כישרון מבוזבז"... והלכנו לסגור את הערב במקדונלדס היאפי, ארומה, כמובן עם אינפקציה ברקע, בנסיעה. מרוב אנרגיות, בכלל לא הייתי עייפה כשחזרתי. נתראה בעוד חודשיים?

idanmeirson

New member
ניר והבלון הורוד!../images/Emo13.gif

דווקא הייתה הופעה אחלה! למרות שלדעתי ההופעה בבארבי בכפר סבא הייתה יותר טובה, גם הבארבי שם יותר טוב יש יותר מקום לזוז ולהתחרפן. אבל היה ממש אחלה . אהבתי את הערות שזרקו שם מהקהל (לדוגמא ניר :"לא היה לי מה לאכול" מישהו :"זין!!" ועוד מלא)

למעלה