סיכום הופעת יהלי.

Fairies Hunter

New member
סיכום הופעת יהלי.

הייתי אתמול בהופעה שלו! והיה חמוד.. הוא שר שירים מהדיסק, מיחסים פתוחים כמה, פרפר ומספיק בן אדם. והרבה בלוז. הוא ממש נחמד! בסוף ההופעה הוא שאל מה היה לדעתנו (אני וכמה אנשימים) ואמרתי לו שחבל שהוא לא שר יותר מח"מ ומפ"נ.. והוא אמר שהוא ישיר יותר מח"מ להבא.. ושאלתי מתי יצא הדיסק שלו והוא אמר שממש אוטוטו תוך כמה שבועות, כנ"ל על הדיסק של פיטר. אלדד לא עובד על כלום, בעיקר הפקות. יש לי את המפרט שלו חתום. וזהו. :)

IkMfNiY

New member
ראינו אותך, עמדנו לידך

אמממ, אנחנו אלה שביקשנו שהוא יחתום על הפוסטר של ההופעה [וישיר את הפוך בשמש בהופעות האחרות]. אגב, קוראים לי יעל, הניק הקודם שלי- jawbreaker15, אני כותבת פה מדי פעם אחרי שיש הופעות. וכשאני אומרת "אנחנו"- אני מתכוונת אלי ואל חברה שלי אפרת :) היה כיף! יהלי ממש נחמד.. לדענתו ההופעות לבד עושות לו רק טוב, הוא היה הרבה יותר רגוע ומשוחרר אחרי ההופעה, לא כמו שהוא היה בפיוז'ן לדוגמה, אז הוא היה אדיש.. אה וישבנו ליד אנשים שקרובים אליו, אולי סבא וסבתא שלו.. הוא היה ממש לידנו ולא דיברנו איתו.. לוזריות +_* אפרת ויעל

../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אז הגיע הזמן שתתחילי לכתוב כאן יותר

Fairies Hunter

New member
How cool.

אלה היו חברים של ההורים שלו.. הלכנו ושאלנו אותם אם הם יהושוע סובול. Oo

IkMfNiY

New member
אה אוקי

חחח, טוב לדעת! +_* הם נראו מבוגרים מדי מכדי להיות הורים של יהלי, היה נורא לא נעים להקשיב לשיחה שלהם P: יעל

למעלה