סיכום החודש שלי..-זהירות ארוך..

lee05

New member
סיכום החודש שלי..-זהירות ארוך..

תחילת החודש הודיעו לי שקיבלתי האעלה במשכורת - בשורה משחמחת מאוד במיוחד שבאה עם הרבה מחמאות
ואז... שבוע בבית חולה, חשבו דלקת גרון, נתנו לי אנטיביוטיקה, אחרי יומיים היה לי חום 39 שוב רופא, צילום חזה , שוללים דלקת ריאות מפסיקים אנטיביוטיקה ונחים. אחרי כמה ימים עבר אבל... התחיל כאב בחניכיים..בהתחלה חשבתי שאכלתי משהו לא טוב נתקעה איזו חתיכת מזון או משהו ואחרי כמה ימים שזה הציק, אלכתי לעזרה ראשונה , קיבלתי שוב אנטיביוטיקה,אוגמנטין, אך לפני שהיא התחילה להשפיע זה התפתח לדלקת רצינית. יומיים לא ישנתי עם כאבי תופת דבר היחידי שעזר היה מים קרים אז כל הזמן הייתי עם המים בפה. בגלל שזה נפל על הסופש נסעתי לת"א לרופא אחר לעזרה ראשונה. יאמר לזכותו שהיה הכי נחמד ולקח זמן לבדוק בדיוק מה ואיפה כואב. עשה קצת ניקוי ונת לי עוד תרופה. בערב כבר הרגשתי יותר טוב. יומיים אחרי זה הכאב שיניים חוזר במקום אחר, באותו יום עשיתי מבחן גם סטטיסטיקה עם אופטלגין נוזלי מוהל בבקבוק מים..פשוט תענוג כאב לא הפסיק ואתמול |קולות תופים|...טיפול שורש... כרגע המצב משתפר אבל התרופות מטשטשות אותי ועושות לי גם בלגאן בבטן, בחילות וחולשה (איזה מזל שיש תופעות לווי) ואסור לי אלכוהול בכלל ...
קיצר- רוצה שיסתיים החודש

ebi83

New member
אויש.. תרגישי טוב

באסה להיות חולה.. בעיקר אחרי חדשות טובות (זה שם אותם בצל של החרא וזה מעצבן
). אז תרגישי טוב, תחייכי ולפחות תנצלי את החופש להשלים סרטים\סדרות\ספרים שאת לא יכולה ביום יום

lee05

New member
זה העניין

אני לא בחופש. אחרי שבוע ששכבתי חזרתי למשרד למרות הכאבים...

lee05

New member
וודאי

אנחנו משרד של בנות והן הכי מפרגנות שיש. פשוט כל המצב שנגרר אחד אחרי השני ובכלל בעיות בריאות ממש הביא אותי לסף שבירה. היה לי קשה פשוט משתי סיבות: 1 . אני לא יכולה לשבת בבית יותר מדי או להיות מוגבלת בעבודה זה מחרפן אותי 2. קשה לי לקבל עזרה מסביב מבלי לתת חזרה ולא ממש הייתי במצב של נתינה

ebi83

New member
לפעמים צריך ללמוד לשחרר..

אין בושה בלקבל, תחשבי על זה שאת מקבלת ומודיעה לעצמך שאם הנותן יצטרך את עזרתך (או ליתר דיוק כש..) את תהיי שם
העיקר שהסביבה תומכת ושתרגישי טוב!!!

למעלה