סיכום החזרה מחופשת לידה..

sipor

New member
סיכום החזרה מחופשת לידה..

אז אני הוצאתי הודעה בחופשת הלידה.. שאני ממש רוצה להישאר בבית וכל כך היה לי טוב.. ועבודה איכס ולא רוצה אותה... והנה חזרתי לפני שבוע.. והחיים זורמים חבל על הזמן, דרך אגב הרבה יותר קל, הילדה הולכת למשפחתון באה עיפה גמורה, משחקת איתה שעתיים שלוש ובשאר היה ישנה, יושנת לילות מלאים וארוכים מאוד מרוב עייפות (מעניין מה עושים שם במשפחתון המעייף הזה...!). ואני עמוסת עבודה וחוויות, רגועה מאוד וסומכת עליהם על הטיפול שלהם, אפשר לראות על הילדה שהיא מאושרת, .. ואני פתאום מוצאת הרבה יותר זמן לעצמי.. הרבה יותר חיה את החיים ודווקא פחות עיפה , למרות שהיה אמור להיות הפוך. מה הגיד לכם, היה לי טוב בחופשת לידה, מאוד!@ ובחזרה לעבודה אפילו עוד יותר טוב.. מרגישה אנרגטית יותר מאושרת יותר וחשובה הרבה יותר לעולם. כל כך מתגעגעת לחזור לגוזלית שלי וכל כך גדלה האהבה שלי אליה, מעניין כמה עוד אפשר לאהוב אותם, עד בלי סוף... בקיצור, לכל אלה שעדין בחופשת לידה וחוששות, ראשית אין ממה , באמת מתרגלים וזה נהדר, נכון שזה אינדוידואלי אבל נראה לי שזה אפילו יותר מנהדר. וגם חופשת הלידה היא אחלה , אם יודעים לנצל ולהנות ממנה כמו שאני נהנתי, בקיצור.. הזדמנות של פעם בהרבה שנים, לעשות הפסקה מהחיים המטורפים ופשוט להנות מהדברים הפשוטים כמו גוזל קטן ומתקתק, שעות שינה נחמדות וטיולים בשמש.. ללא דאגות וחששות.. וגם מהעבודה אפשר להנות.. פתאום מעצמאות מבגרות מעשייה ובכלל.. לילה טוב.

את מעודדת אותי

אני אוטוטו חוזרת לעבודה ומתה מפחד. איזה כיף היתה חופשת הלידה והארכה שלה. ממש לא בא לי לחזור.

nubi

New member
../images/Emo9.gifאני מאלה שאף פעם

לא היה להן טוב בבית. אני ממש מבינה אותך. כל כך כיף לדעת שאת שווה יותר מציצי/חיתולים/מוצקים מרוסקים ועוד...

wieci

New member
איזה כיף, כיף, כיף לקרוא את

ההודעה שלך
אני מאוד שמחה שהדברים הסתדרו בשבילך ובשביל מאיה. את ממש השראה לחזרה לעבודה. אני מקווה שעוד שבועיים אני אוכל לכתוב הודעה דומה....

אמברון

New member
נפלא, מעודד וכיף לשמוע

וכל כך חשוב להכניס את זה לכאן, עם כל החששות מהחזרה לעבודה, מרגשות האשם, מהפחדים, מהלחץ... שימשיך כך.

שפנים

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif

אני מקווה שגם לי יהיה קל... חוזרת לעבודה מטורפת ביום ראשון הקרוב...

משוש30

New member
איזה יופי! ../images/Emo24.gif

כמעט הכל נכון גם לגבי התחושות שלי...רק אם הוא גם היה ישן בלילה החיים היו נראים אחרת! הוא מתחיל משפחתון בעוד חודש אולי שם באמת יעייפו אותו

שמחה לשמוע שטוב לך בחזרה לעבודה

אני הרגשתי בדיוק כמוך לפני חודש, ממש לא רציתי לחזור ולא ידעתי איך אסתדר וזה עוד עם שני ילדים שצריכים בבוקר להוציא אותם לגנים. אבל מתרגלים לכל דבר מהר מאד. אמנם אני לא אוהבת את העבודה שלי, אבל אוהבת את היציאה מהבית.

זוג חדש

New member
גם אני חזרתי... אבל-

היום זה יומי הראשון במשרד. כן, עברו 3 חודשים פחות שבוע!!! אבל, בגלל שרציתי להאריך את החופשה בשבוע, והבוסים רצו אותי כאן ואתמול- החלטנו שאני החודש אעבוד במשרד, עם מיה החמודה, כמה שעות ביום, בעיקר סידור הבלאגן שנהיה כאן בהנה"ח וכאשר אני אשים את מיה במשפחתון, אני אתחיל לעבוד מלא ולא אתעסק בסידורים. כרגע ממש אני יושבת ומניקה אותה, והיא נראית לי דיי מרוצה.

sharonmx

New member
מעודד לשמוע!

החברים שלי בעבודה הימרו עלי שתוך יומיים אני רוצה לחזור לעבוד. עברו 12 שבועות (היום!) ואני מצד אחד ממש לא רוצה לחזור לעבודה, כיף לי בבית, אף פעם לא היתה לי תקופה כזו של חופש, בעיקר למח. מצד שני, מתחיל קצת לשעמם לי. כמה כבר אפשר לטייל ברחובות? מרכזי קניות לא ממש מעניינים אותי (מעבר לדברים הפונקציונלים) וטיולים ארוכים אנחנו עושים בכל סופ"ש. בקיצור- אני קצת חוששת וקצת מייחלת לראשון ביוני, יום החזרה לעבודה. לא האמנתי על עצמי שאני אהנה כל כך, ואני מה-זה- שמחה!

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif על השיתוף../images/Emo70.gif

אני מכניסה את זה לטאגליינס... פשוט כייף לשמוע הודעה שכזו

למעלה