סיכום הטור של וולטה

סריט

New member
סיכום הטור של וולטה

over here. החמישייה הפותחת: Army Of Me 64 Declare Independence 64 Pluto 64 Wanderlust 64 Earth Intruders 63 Pleasure Is All Mine 62 הננטשים: Aeroplane 2 Overture 2 Human Behaviour 1 It's Not Up To You 1 Síðasta Ég 1 Undo 1 74 הופעות. היום היתה ההופעה בגרמניה. נשארו עוד 6 הופעות. הקליטו את ההופעה הגרועה בצרפת שהיא גזרה לעצמה את השיער לDVD שאמור לצאת מתישהו. יש כבר כל מיני הנפצות על שיתופי פעולה של ביורק עם אמנים כמו אנטוני אשר ודמיאן טיילור באלבום המתעתד. וביורק מועמדת לפרסי MTV על הקליפים של DI ווואנדרלסט. צריך להרשם לאתר ולהצביע. ביי.

plants and rags

New member
זהו?

איזו עצלנית היא, בחיי. 14 חודשים ואז נגמר? לא שיש לי עם מה להשוות את סטטיסטיקות הטור הזה כי לא ראיתי את הסטטיסטיקות של הטורים האחרים, אבל אחזור ואגיד שזה עדיין מעצבן אביסה'לה, חוסר הגיוון. לספר לך מה יהיה הסטליסט בטורקיה? ארמי אוף מי, DI, פלוטו, וונדה, EI - בתוספת הפתיחה שלו, PIAM, האנטר, הייפרבאלאד, PP ואולי איזה אינוסנס או יוגה, וצרפי לזה עוד עשרה שירים מתוך האלו הפחות הפופולריים. אני לא אומר שזה גורע מחוויית ההופעה, אבל למה ככה, בעצם? מה זה הקיבוע הזה?

Pygmy puff

New member
אני ממורמרת גאה.

אוקיי, לא כזאת. יותר בכיוון של
. מותר לנו להיות ממורמרים, לפי החישוב שלי עוד 10 ימים היינו אמורים לחזות בביורק בפארק הירקון. או בוואטאבר השני שבו היא היא הייתה אמורה להופיע. פוטנציאלית.

Seasonal Beast

New member
בקרוב חגיגות הביטול.

מישהו מארגן מופע עצמאי, כשהוא לבוש כביורק וממחזר את הפלייליסט הקבוע?

Seasonal Beast

New member
עידכון למועמדות.

איכשהו, וואנדרלסט וDI נשמטו מהרשימה לטובת קליפים ביזאריים[באמת, פיסאופמי של בריטבריט?]. ממש כוכב נולד 6 מה שהולך בMTV.

למעלה