סיכום היום פחות או יותר..

סיכום היום פחות או יותר..

אז ככה, הילית נשואה והכל עבר בשלום.. הפורום גדל וכך אנחנו מצליחים להכיר את החברים בו ולערוך הכרות מחודשת עם הוותיקים. ליעל של צביקה לוחצת הנעל (אני באופן אישי עם הדם המרוקאי שלי מסוגלת להרוג מישהו כשלוחץ לי בנעל והפתרון היחידי שיש לי זה להעיף את זה לכל הרוחות..) אתי שטרודל אחרי מדידה ראשונה ורבנות , ציפורוש מתחתנת מחר, שושקה נשואה שנה והיא מאושרת, לרננה יש טראומה מאיפור נסיון וזה בסדר כי באיפור נסיון הבא זה בטח יראה טוב יותר(כעיקרון, איפור אמור להבליט ולא לבלוט בשום אופן!! אפילו לכלה ושזה ינחה אותך בבחירת מאפרייך) ומקסימום תעשי את זה לבד כי אצל שושקה זה הצליח. מזל טוב לשרונס ליום ההולדת, לרוויטל של לירון נותרו יומיים והזמן כעת יעבור לאטטט..לימור של מושיקו מזל טוב וברוכה הבאה ויש המון מה להוסיף שאלי ונענה ויש כמובן אפשרות לחפש במנוע החיפוש.. הרב דני לוי לבסוף הומלץ לאינצ´ה אז נרגעו הרוחות תודה לאל.. אני חושבת שהקפתי את הכל פחות או יותר. אם יש שאלות שאני יכולה לענות עליהן ומדלגת בגלל המהירות של הדפים ובגלל שאני מאוד מאוד עסוקה בימים אלו אפשר בהחלט לשלוח לי לאימייל. אשמח לענות על כל שאלה וסליחה על הפיספוסים למרות שלפי מה שנראה כאן הפורום הזה מראה לשימחתי סימפטומים קשים מאוד של משפחה מורחבת, מועשרת ומעשירה ומאושרת מאוד. אגב, הוספתי למטה שני קישורים לאלבומי תמונות: האחד אלבום הזמנות והשני אלבום חופות. ותודה לבחור שאימץ אותי וכל כך עוזר לי בכל הקשור בענייני מחשבים ואפילו הזהיר אותי מראש שאינו רוצה בקרדיט לעבודתו הנפלאה. אז תודה לבחור שנשאר בעילום שם. היידה. מחר רשמים מחתונתה של ציפורוש.

אתי@

New member
זה לא עלה כי....

צריך להיות טקסט בתוך תוכן ההודעה!
הבנתוס???

למעלה