סיכום המחזור ה-16 (פרשן הבית על סף פיטורים)

כרוני

New member
סיכום המחזור ה-16 (פרשן הבית על סף פיטורים)

מה כבר אפשר להגיד? שקט ודממה.... ריבר פלייט מפסידה 2:1 לקבוצת הצמרת המשובחת הוראקן. אינדפנדיינטה מפסידה 2:1 לגנבים מלה פלטה. טיגרה נצחה 0:3 את סן מרטין. ראסינג קלוב נצחה 1:3 את חימנסיה. לאנוס מעכה 1:4 את האריה השואג מרוסאריו. ובוקה קרעה 0:4 את ולז. בשורה התחתונה. פסרלה היקר צריך להתפטר, כי אליפות הוא לא יביא, והבטחות הוא פזר. יואל היקר, ימשיך לטעון שיש לו "מבחנים" ושאר ירקות.... מ-פפה ציפיתי ליותר בייחוד כשהקבוצה שלו מנצחת ועוד בחוץ..... ואני אעשה פה השוואה של 3 המשחקים שנותרו לקבוצות שעוד יכולות לקחת אליפות. מחזור 17: בוקה אצל ארסנל. לאנוס מארחת את ארחנטינוס..... ככה"נ שתי הקבוצות תקחנה 3 נקודות. מחזור 18: קרב ישיר על האליפות. לאנוס בבומבונרה. 33000 בוטרוס יעודדו לנצחון. מחזור 19: לאנוס מנצחת את חימנסיה ובוקה את טיגרה. משחק על האליפות: פה אני אסתום את הפה........

pepe chatruc

New member
כרוני אני מבקש הזדמנות אחרונה

אם לגיא לוזון מגיע אז בטח שגם לי , ולהגנתי שלחת את ההודעה לפני שהמחזור נגמר (ארחנטינוס הביסה 4-0 את ארסנאל)... ועכשיו ברצינות , ריבר אמנם איבדה את הסיכוי סופית אבל למעשה פסארלה ויתר עוד לפני שעלה עם 11 מחליפים , חלקם הגדול ילדים מהרסרבה שלחמישה מהם זו הייתה הופעת בכורה בקב' הבכירה , למשחק מול הורקאן . פסארלה בונה יותר על הסודאמריקנה שבמידה ויקח אותו הוא ישאר כנראה (לפני העונה אמר שיעזוב בלי פיצויים במידה ולא "יזכה בתואר" . בוקה נראית מצוין ויש לה את היתרון שהיא מארחת את לאנוס ופוגשת את טיגרה אחרי שכבר ככל הנראה לא ישאר לה סיכוי , טיגרה תשחק בחוץ מול ארחנטינוס במחזור הלפני אחרון באחד המגרשים הקשים בארגנטינה. לאנוס בכושר מצוין כאשר שחקני הבית שלה שמשחקים כבר כמה שנים ביחד מובילים את הקבוצה לכדורגל מצוין והתקפי יחד עם שחקן הרכש (אקס ריבר) חוסה סאנד שכבש כבר 12 שערים. טיגרה נתנה עונה מדהימה לקבוצה שלפני שנתיים עלתה מהליגה השלישית לשנייה ועדיין משחקים בה שחקנים מהתקופה ההיא , אבל בזה זה יגמר כנראה... יש לי הרגשה שיהיה משחק מכריע בין לאנוס ובוקה. לפינת האקדמיה : שבוע שעבר לפי דיווחים שקיבלתי ראסינג שיחקה נורא ואיום מול בוקה אבל הקהל המשיך לעודד גם ב 3-0 (לעומת הקהל של אינדפנדיינטה שבפיגור לאסטודיאנטס אתמול שרק בוז) , בתמורה ביום שישי הקבוצה המשיכה לשחק נוראי וניצלה נאיביות לא ברורה של חימנאסיה ע"מ לנצח 3-1 מצמד של קלאודיו לופז ואחד של קאבררה... השבוע יש פגרה כאשר הנבחרת , בהנהגת ריקלמה המושמץ בפורום , תפגוש את בוליביה ותטוס לאחר מכן למשחק בקולומביה. המזומנים מהליגה המקומית הם השוערים אנדוחאר ואוריון המגן איבארה הקשר בטאגלייה וחרמן דניס.

arg@00

New member
איך אפשר לערבב אישיות כלשהיא

מעולם כדורגל וירטואלי ( ישראלי ) עם המקום עם הכדורגל הכי כדורגל אמיתי בעולם

למעלה